Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2006 250000קמ ב10K שווה?

יענקלה הדובי

פוסטים מומלצים

אחד הרכבים הכי אמינים שיוצרו. רק תבדוק אם יש בוצה כי בשנים הראשונות השתמשו ב15w40 ואח"כ כשהתחילו מנועים למות שינו את ההמלצה ל5w30.

תבדוק כמה פעמים הוחלף נוזל גיר. הוא אמור להיות בצבע אדום ואתה יכול לבדוק אותו דרך המדיד.

תשאך מוסך לגבי הנזילה.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יקר מדי לדעתי, למרות שבלוח יש הזויים שמבקשים גם יותר.

ונזילת שמן זה חתיכת מטרד שברכב בשווי כזה כנראה כבר לא שווה לטפל,

שזה אומר שבכל מקום שתחנה תשאיר סימנים...

עד לפני כמה שנים החזקתי שתי קשישות, קורולה ואלמרה.

האלמרה הוכיחה אמינות לא פחות טובה מהקורולה, והיו עליה מעל 350K ק"מ (100 מעל הקורולה).

גם מבחינת נוחות והרגשה על הכביש האלמרה היתה עדיפה, ומחיר השוק שלה יותר הגיוני, לדוגמה:

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/3bf4ty85?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=11&is-new-tab=true

וכמובן שזה לפני מיקוח ובלי לשלם חצי מהמחיר רק על השם 'קורולה'...

שתיהן אגב היו נקיות מכל נזילה או דליפה.

בגיגול קצר מצאתי אחד שהייתי רץ לבדוק...

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/e7pbexq2?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=4&is-new-tab=true

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבן שלי קיבל לפני כמה שבועות בערך 10,000 ש"ח תמורת קורולה דומה (2005) עם 185 אק"מ וקצת אכילת שמן. הקונה בא מגוש דן לחיפה כדי לקחת את הרכב.

לא סטטיסטיקה, אבל נותן סדר גודל.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מספיק רכבים אמינים בדיוק כמו קורולה ובמחיר שפוי הרבה יותר

לפני 6 שעות, BoazB11 כתב:

האלמרה הוכיחה אמינות לא פחות טובה מהקורולה, והיו עליה מעל 350K ק"מ (100 מעל הקורולה).

גם מבחינת נוחות והרגשה על הכביש האלמרה היתה עדיפה, ומחיר השוק שלה יותר הגיוני, לדוגמה:

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/3bf4ty85?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=11&is-new-tab=true

וכמובן שזה לפני מיקוח ובלי לשלם חצי מהמחיר רק על השם 'קורולה'...

גם המחיר הזה מוגזם ביותר, בעוד אלפייה או שניים אפשר לקנות טידה 2011 עם ק"מ דומה החולקת מכלולים רבים עם האלמרה, ודאי מבחינת האמינות.

אופציות נוספות: לנסר אימפרזה ואפילו סיוויק , כולם זולים יותר מהקורולה , משנתון מתקדם יותר, יפים יותר, ואמינים בדיוק כמוה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, BoazB11 כתב:

מאוחר מדי 😒

בכל אופן תודה

לפני שעה, יוצא לעקיפה כתב:

גם המחיר הזה מוגזם ביותר, בעוד אלפייה או שניים אפשר לקנות טידה 2011 עם ק"מ דומה החולקת מכלולים רבים עם האלמרה, ודאי מבחינת האמינות.

אופציות נוספות: לנסר אימפרזה ואפילו סיוויק , כולם זולים יותר מהקורולה , משנתון מתקדם יותר, יפים יותר, ואמינים בדיוק כמוה.

אז למה הקורולה כ"כ יקרה?

אני לא חי יותר אני חי מהר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, יענקלה הדובי כתב:

אז למה הקורולה כ"כ יקרה?

הדגם הזה הוא נצחי- תמיד היה כאן בארץ ולכן יש לו מוניטין רב שנים של אמינות , ומי שאין לו כח לברר ולהתעסק קונה אותה תמיד , אבל איך שאני מבין אנשים שיותר מומחים ממליצים על כל היפניות הנ"ל כמו על הקורולה(אני מדבר על הלנסר ועל הטידה, בנוגע לסיוויק האמינות שלה לא פחותה אבל צריך למצוא אחת שלא עברה אצל איזה ערס שהרס אותה)וגם אם הקורולה מעט יותר אמינה זה לא בפער משמעותי ששווה את ההפרשים המטורפים במחיר.

עריכה אחרונה על ידי יוצא לעקיפה
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קורולה סתם תפסה גובה על השם שלה שמגיעה אומנם בצדק אבל לא את הפער הענק במחיר

הSX4 וניסאן טידה לא נופלות מהקורולה במחירים יותר שפויים  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלא שהקורולה המדוברת מקבילה לליאנה, דומני גרסה שניה, שאמנם אמינה מאוד אבל עצלה וכנראה לא מזדקנת היטב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגם הזה של הקורולה היה רוב סידור הרכב בקיבוץ ונמכר לאחר 450000 קילומטר לחברים שהיו מעוניינים. עדיין יוצא לי לראות שתיים מהן נוסעות.

הניסאן אלמרה גם הייתה טובה. הטידה גם מאוד אמינה (פחות התחברתי לזווית גילגול).

יצא לי גם לנהוג i30cw יונדאי 2009 מזגן חלש, אבל את אלה מכרו בפחות מ 200000 קילומטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחירון בסיסי של יצחק לוי על קורולה GLI אוטומטית ( לא רובוטית!) מודל 2009 הוא 23 אלף₪.

זה מה שמבקשים בלוח יד 2 על רכבים עם נתונים לא מזהירים ( 3 ידיים ו 200-250 אלך קילומטרים ).

על רכבים עד יד 2 + וסביב 150 אלף קילומטרים מבקשים מעל 30 אלף₪.

הדגם הזה,  2009 אוטומטי, לדעתי הכי אמין שיצא להם . אין לו את סיפורי הבוצה/ ממיר קטליטי שהיו בדגמים 2003-2007.

הוא פחות חסכוני אבל מרווח יותר. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...