Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רענון נהיגה - כמה זמן יש לי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים מה קורה , יש לי שאלה קיבלתי ב17.12.23 מכתב שאני צריך לעשות רענון נהיגה ( כמו כולם. אחרי 5 שנים) השאלה היא כזו כמה זמן יש לי להשלים את הרענון נהיגה מרגע קבלת המכתב ? , פשוט נרשמתי לזה אבל משום שאני סטודנט זה פשוט לא מסתדר כרגע .

תודה על העזרה 

פורסם

להבנתי אתה צריך להשלים זאת לפני מועד פג תוקף הרשיון שלך, אחרת לא יחודש.

אם נרשמת כבר, בדוק את האפשרות לדחות. או שפשוט תספוג 2 פגישות ותגמור עם זה.

כל זאת ועוד תוכל למצוא כאן: https://www.gov.il/he/departments/guides/prevention_driving_courses_2?chapterIndex=2

ראה גם את השרשור הישן יחסית הזה או השרשור הזה.

פורסם

תנסה להחליף לקורסים של ימי שישי, הם מרוכזים בשתי פגישות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, Tom_22 כתב:

להבנתי אתה צריך להשלים זאת לפני מועד פג תוקף הרשיון שלך, אחרת לא יחודש.

אם נרשמת כבר, בדוק את האפשרות לדחות. או שפשוט תספוג 2 פגישות ותגמור עם זה.

כל זאת ועוד תוכל למצוא כאן: https://www.gov.il/he/departments/guides/prevention_driving_courses_2?chapterIndex=2

ראה גם את השרשור הישן יחסית הזה או השרשור הזה.

אהלן מה קורה ? במאה אחוז יש לי זמן להשלים קורס נהיגה עד שרישיון שלי פג תוקף ? פשוט המכתב שמקבלים לא רשום תאריך ספציפי ויש עד סוף אוקטובר תוקף לרישיון .

פורסם

כיוון שיש לא מעט עומס על הקורסים האלה תנסה להפטר מהחובה המעיקה הזו כמה שיותר מהר. בימים אלה, בהם הכל נזיל, עוד יותר חשוב.

ואחרי שהאישור יוזן צפה לקבלת חשבון של כמה מאות שקלים, כי הרישיון הבא שתקבל יהיה עד גיל 70.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

כיוון שיש לא מעט עומס על הקורסים האלה תנסה להפטר מהחובה המעיקה הזו כמה שיותר מהר. בימים אלה, בהם הכל נזיל, עוד יותר חשוב.

ואחרי שהאישור יוזן צפה לקבלת חשבון של כמה מאות שקלים, כי הרישיון הבא שתקבל יהיה עד גיל 70.

אני כרגע לא יכול להשלים בגלל הלימודים לצערי יש לרשיון שלי תוקף עד סוף אוקטובר , אני מעוניין להשלים את זה בחודש יולי השאלה שלי האם זה חוקי וזה בסדר או שזה מאוחר מדי ואני מוגבל בזמן לעד מתי שיש לי להשלים את זה ?

פורסם

וכלל הצלחת למצוא קורס קודם לכן?

מיולי עד אוקטובר זה 2-3 חודשים (תלוי באיזה תאריכים במדויק מדובר) - לדעתי צריך להספיק. 

פורסם

אני לא יודע במאה אחוז, לכן רשמתי "להבנתי", ע"ס מה שצירפתי קודם.

באתר הזה רשום על תקופה של 10 חודשים, שלא ברור לי ע"ב מה נכתב.

בסעיף לאחר התקנה שמתייחסים אליה באתר משרד התחבורה נרשם כך:

ציטוט

(ג) רשות הרישוי לא תחדש רשיונו של בעל רשיון נהיגה כמשמעותו בתקנת משנה (א), במועד חידוש הרשיון שיחול לאחר שהוזמן כאמור, אלא אם כן הציג אישור כי עבר השתלמות בנהיגה.

להבנתי גם תקבל מכתב התרעה 60 יום לפני פג תוקף הרשיון שלך.

ובכל מקרה שוב, אם כבר נרשמת למועד מסוים - דאג לבטל אותו ולדחות לפי הצורך (לאחר כניסה לעמוד של הדחיה בלינק שנתתי קודם, נראה שזה מתייחס רק למי שצריך לעבור השתלמות כאמצעי תיקון ולא נהגים חדשים). אל תשכח שלבירוקרטיה לוקח זמן, עדיף לא לדחות לרגע האחרון.

פורסם
לפני 2 דקות, Tom_22 כתב:

אני לא יודע במאה אחוז, לכן רשמתי "להבנתי", ע"ס מה שצירפתי קודם.

באתר הזה רשום על תקופה של 10 חודשים, שלא ברור לי ע"ב מה נכתב.

בסעיף לאחר התקנה שמתייחסים אליה באתר משרד התחבורה נרשם כך:

להבנתי גם תקבל מכתב התרעה 60 יום לפני פג תוקף הרשיון שלך.

ובכל מקרה שוב, אם כבר נרשמת למועד מסוים - דאג לבטל אותו ולדחות לפי הצורך (לאחר כניסה לעמוד של הדחיה בלינק שנתתי קודם, נראה שזה מתייחס רק למי שצריך לעבור השתלמות כאמצעי תיקון ולא נהגים חדשים). אל תשכח שלבירוקרטיה לוקח זמן, עדיף לא לדחות לרגע האחרון.

הבנתי אז כביכול על פי מה שרשום באינטרנט אין לזה הגבלה ספציפית זה פשוט תנאי לחידוש רישיון וצריך לעשות זאת לפני שהרשיון פג תוקף , חודשיים שלושה לפי דעתך יספיק להתעדכן אצלם ?

פורסם

כן, אבל תבטל את ההרשמה הנוכחית, אם היא לא למועד שנוח לך.

לפני שעה, 12 dadon כתב:

פשוט נרשמתי לזה

יש לקוות שגם במוקד של משרד התחבורה ידעו לתת לך תשובות מדוייקות, 5678*

פורסם

תנסה להזדרז כמה שיותר. 

מהקורונה הקורסים הם רק יומיים, באופן תאורתי זה אמור לחזור לקדמותו מתישהו. 

כדאי להספיק כשזה רק יומיים. קורס ערב למשל הוא בין השעות 16:00-21:00. 

פורסם

מתעלק על השרשור

קיבלתי מכתב 

ביוני עובר חמש שנים מהרישיון

אבל התוקף על הרישיון שלי הוא עד 12 26 שזה 7 וחצי שנים מתחילת הרישיון

עד מתי אני צריך לעבור את הרענון?

פורסם

הדעה הרווחת היא עד תוקף הרשיון. אני גם דחיתי את זה תקופה, אבל באמת שאין סיבה, זה יומיים, כמה שעות ביום ומבחן קצרצר עם 10 שאלות ומותר לטעות ב5. 

בקיצור, די בדיחה.

בהצלחה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...