Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול לשתף שכשקניתי לפני כמעט שנה את ה5008 מאלדן, גם הם טיפלו במוסכים מורשי יבואן של פיג׳ו ווידאתי את היסטורית הטיפולים והכול היה נכון, יותר מזה גם בטסט האחרון הרכב הוכשל על תיקתוקים בהגה והיה צריך לשפץ את המסרק הגה ואלדן לא עשו שום בעיות ולקחו את התיקון על עצמם וטיפלו בבעיה במוסך של לובינסקי(אמנם הייתה השתתפות עצמית של 400 ש״ח).

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 23.3.2024 בשעה 23:16, רוכב אופנים כתב:

בקרסו שנקראים עכשיו פריסבי  מכוניות שמתחת ל 130,000  ק"מ מקבלות שנתיים אחריות או 30000  ק"מ  כאשר יש,דגמים שמקבלים יותר. האחריות על 10  מכלולים עיקריים ברכב,וזה לא רע 

אני קניתי מהם רכב לפני כמה חודשים,  הבטיחו לי שלש שנים אחריות,  טיפולים חינם. 

בזמן האמת אי לי מי לדבר, לא עונים טלפונים בשירות לקוחות,  וגם אחרי שאתה כן משיג אותם הם לא מכסים שום דבר. 

הרכב שלי עומד שלשה ימים במוסך שעובד איתם ובפועל לא מאשרים כלום. 

בקיצור עובדים עליך

פורסם

לובינסקי ואוטודיל/אוטו סנטר לא זוכר… כך שמעתי משני קוני הרכבים הטובים והמקצועיים ביותר שאני מכיר. רק בשני המקומות האלה אתה מקבל הסטוריה מפורטת על הרכב

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז בקרתי היום בכלמוביל, לראות מכוניות יד-2, שהגיעו מטרייד אין.

סה״כ, הרכבים במצב טוב. קילומטראז׳ סביר, ויש היסטוריה לרובם.

אבל - 0 הנחה מהמחירון (לפחות בהתחלה)! זה מגיע לכך שיש עד 15-20% פער מהמחיר שלהם, למחיר שבו נסגרות עסקאות יד 2!

מה אני מפספס? מה ניתן לבקש\לדרוש בקנית רכב בסיטואציה כזאת?

פורסם

אז תמצא לבד  רכב מלוח יד 2 , באותו המצב ואותם הנתונים, ב 15%-20% פחות מהמחיר של "כל מוביל".

כי אותם האחוזים זה הרווח של המגרש.

הבעיה שאתה מגיע למוכר פרטי ומגלה שזה סוחר, שהרכב לא שמור, שכחו לרשום יד נכון ( חשבו ש 01 ידיים ברישיון זה יד ראשונה), אין תיעוד טיפולים או שכחו להיכנס לטיפול. לפעמים גם שכחו מתאונה כזאת או אחרת,.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מתלונן, אני מבין שזה rules of the game.

השאלה שלי אחרת - מה אפשר לבקש? החזר על הטסט הקרוב? החלפת צמיגים (ואם כן, כמה?), רעיונות אחרים? 

פורסם (נערך)

אל תבקש החלפת צמיגים, כי תקבל צמיגים זבל. אם הצמיגים במצב לא טוב, תבקש זיכוי לצמיגיה שעובדת עם כל מוביל ותשלים מכיסך לצמיגים נורמליים.

תבקש תיקון ליקויים מהבדיקה ( ותוודא שאכן תוקנו לפני קבלת רכב ).

לגבי המחיר - זה כושר המיקוח שלך מול הקו האדום של הסוכן שיושב מולך ( הוא יודע מה מחיר המינימום שאליו רשאי לרדת).

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא יודע.

זה גם תלוי בדגם הרכב.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

אל תבקש החלפת צמיגים, כי תקבל צמיגים זבל. אם הצמיגים במצב לא טוב, תבקש זיכוי לצמיגיה שעובדת עם כל מוביל ותשלים מכיסך לצמיגים נורמליים.

תבקש תיקון ליקויים מהבדיקה ( ותוודא שאכן תוקנו לפני קבלת רכב ).

לגבי המחיר - זה כושר המיקוח שלך מול הקו האדום של הסוכן שיושב מולך ( הוא יודע מה מחיר המינימום שאליו רשאי לרדת).

כשקניתי מקרסו טריידאין בשנת 2017 הם היו בסדר גמור פרט לצמיגים. 

הם הציעו צמיגים כל כך זולים שאולי מתאימים לבימבה של ילדים בסין.

לקחתי זיכוי מגוחך , הוספתי 1000 שקל לרביעיית פאלקן שעשו את העבודה היטב 4 שנים ו65000 ק"מ

פורסם

זיכוי מגוחך עדיף על כלום, כאשר צריך לזרוק לפח את הצמיגים שהם נותנים.

מה שעצוב, זה שרוב רכבי ליסינג נוסעים על כבישים עם צמיגים כאלה, אחרי שהמקוריים מוחלפים. 

אבל זה לא קשור לנושא השרשור.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...