Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בכיסא הנהג כל הכיוונונים חשמליים. המנוע שקובע את הזווית של המשענת הפסיק לעבוד. (מה שמסומן בתמונה, זה לא מהרכב שלי אלא משהו מהרשת אבל זה נראה ככה).

הבנתי מהיבואן שזה דורש החלפה של כל הפאנל מתגים (וכמובן נתנו הצעת מחיר מופרעת).

ההתלבטות שלי היא כזו - אשמח לעזרה:

- האם לנסות להזמין מחול? אם כן איפה מתחילים? מצאתי אתר שמפרט את כל החלקים האפשריים לרמת פירוט מאוד גבוהה, אבל אני לא בטוח מה החלק הנכון. וגם אם כן האם הגיוני להזמין את זה (מכס וכו).

- אפשרות שנייה, זה לחפש כיסא מפירוק. ואז השאלה איזה כיסא יתאים? האם רק השנתון ותת הדגם הזה, או שיש עוד אפשרויות (לא אכפת לי שזה יהיה כיסא פשוט בלי שום חישמולים)

Capture.JPG

פורסם

לא ברור אם מדובר בבעיה במנוע החשמלי או במתג הספציפי. לכן חשוב איבחון נכון.

באתר המדובר, אם תזין את קוד השלדה שלך, תקבל תוצאות יותר ספציפיות לרכבך.

ככל הנראה תגיע לעמוד הזה, ושם תראה שיש מק"טים עבור המנוע או פנל השליטה. אם תצליב עם מחירון החלפים בארץ ותמצא התאמה, בסבירות גבוהה מאוד שזה בול.

חיפוש ברשת של מק"טים מדגמיים, מעלה מחיר שנע בין כ-100 עד 200 דולר בחו"ל.

לגבי פירוק, לא לשכוח שאותו החלק גם יכול לשבוק חיים בתוך זמן קצר יותר.

מכאן אתה יכול לעשות חשבון מה יוצא לך יותר משתלם (לא לשכוח עלות התקנה אם תרכוש החלק לבד, במידה ולא מבצע עצמאית).

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...