Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטלויזיה 55-65 אינץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הטלויזיה הנוכחית 55 אינץ של הייסנס נשברה,

מחפש לרכוש טלויזיה חדשה, 

ושמתי העין על סידרה C725 של TCL 

בגדלים 55/65.

יש למישהו את הסדרה הזו או יכול להמליץ על טלויזיה בטווח 2000-2800 ש"ח? 

עריכה אחרונה על ידי shimta
פורסם

לפני כחודשיים קניתי לבן הצעיר ״TCL C645 50. הבחור מרוצה מאוד. עלתה כ-2100 ש״ח בא.ל.מ. עם הנחת חבר.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני כמספר חודשים הTCL מתה לי בסלון אחרי שנתיים, דווקא אהבתי אותה - באה עם סאונדבר מובנה של הרמן קרדון.

החלפתי ב-LG חדשה, מסדרת הנאנו. ממשק הרבה יותר נוח בעיניי.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

תתחדש, קניתי TCL להורים ואני מרוצה מהם. אל תשכח להרחיב אחריות ל3 שנים, צריך מייל ליבואן סהכ

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני חשבתי שצריך לשלם עוד כמה לירות תמורת הרחבת האחריות, מסתבר שכל מה שצריך זה לשלוח מייל ולצלם את החשבונית ואת המדבקה שעל תעודת האחריות. במקרה שלי התגובה הגיעה כעבור שבועיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תפנית בעלילה,  😂

היות והיבואן יושב  כמה מאות מטרים ממקום העבודה שלי,

החלטתי לראות בעולם התצוגה של היבואן,

שהם גם למעשה חנות לכל דבר,

יש שם את כל הטלויזיות בתצוגה.

אחרי צפייה בטלויזיות החלטתי לעשות שדרוג לשדרוג. 

החלפתי את הטלויזיה ל  65" TCL QLED Mini Led 65C755

בתוספת של 1330 ש"ח למחיר המקורי, היות ואני לא משדרג כבד לטלויזיות, הקודמת עבדה 10 שנים, 

נקווה שתחזיק לפחות 5-6 שנים. 

בתמונה אצל היבואן  טלויזיה 98 אינץ'  בדרך ללקוח מאושר . 

image.thumb.jpeg.87d0484543c17bbb51b764c31115ce6f.jpeg

עריכה אחרונה על ידי shimta
פורסם

עשית בשכל. שמו אצלנו בעבודה כמה מסכים מהסדרות הנמוכות ואני לא מפסיק להתעצבן עליהם.

איטי! הכל כל כך איטי, החיבור האלחוטי שלהן חלש להחריד, ועוד כל מיני מוזרויות.

פורסם

האמת שהאיטיות בממשק לא הייתה קריטית עבורי כי יש לי סטרימר, אבל בסדרה הזו יש SoC הרבה יותר חזק מה סטרימר שיש לי, אז זה מצוין.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך המחירים באולם שלהם? יש טעם ללכת לשם בשביל לקבל מחיר טוב או לפחות שווה לאלו הנמוכים ביותר ברשת?

• תוכן חדש...