Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג צעיר, מחפשים לקנות רכב יד שנייה בתקציב של כ 70 אלף שח +-
לא נוסעים הרבה, אחת לשבועיים נסיעה על כביש החוף מחיפה לת"א וקצת נסיעות בעיר (בעיקר בשעות פחות פקוקות כי נמצאים בעבודה עד די מאוחר)
ממש התלהבנו מסיאט ארונה דגם סטייל, יחסית מרווח אבל לא גדול מידי, צריכת דלק לא גבוהה ולהבנתי יחסית בטיחותי. אבל, אנחנו לא מוצאים בנתיים את האחת.

יצא לנו להסתובב היום בכמה מגרשים בחיפה ונתקלתי בהרבה רכבי פג'ו חדשים והאמת הם נראים מבחוץ ומבפנים פצצה. אבל, יש המון!! בכל מגרש ראיתי כמה ואפילו באחד כמה עשרות.
להבנתי ה 2008 יותר יקרה מהסיאט ארונה אבל יש לי זה נשמע שהם יהיו מוכנים לרדת במחיר (אולי מפאת המלאי)
מה דעתכם? איך ה 2008 (הדגם החדש כמובן)? האם הטיפולים במוסך פג'ו מורשה יהיו סופר יקרים? האם לרכב יש מחלות כלשהן?

תודה

פורסם

הטיפולים לא סופר יקרים, פחות או יותר ממוצע.

לרכב עם מנוע 1.2 יש רצועה בעייתי שיכולה להתפורר לפני מועד החלפתה ולגרום לנזק.

יש המלצה להחליפה כול 4 שנים או 60 אלף, לכן אם לקנות אז רכב עד 4 שנים וק״מ נמוך.כמו כן יש צורך להשתמש בשמן יהודי.

לארונה מצד שני גיר פחות אמין, בין אם זה מצמדים או מכטרוניק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מגיב ל yulinax

יש משהו אחר שהיית ממליץ?

יש אולי דרך לבדוק מה מצב הגיר בסיאטל ארונה יד שנייה לפני שאני רוכש? הבנתי שמעוני הבדיקה לא פותחים את הגיר ומסתכלים

פורסם

לא רק שלא בודקים, תמיד מסמנים X ורושמים בלאי ניכר ואין אחריות...

אין ממש דרך לבדוק, רק להרגיש אם יש רעידות או דפיקות,

ורצוי שמישהו שמכיר את הגיר הזה מרכב מקביל יבדוק וירגיש.

בגדול לגיר דו-מצמדי יש בלאי, והחלפת מצמדים עולה 3.5-4K ב-vag וכפול מזה ביונדאי-קיה,

בהנחה שלא צריך לשפץ או להחליף "מוח גיר".

זה המחיר של האוויר הנקי יחסית מפליטות וחיסכון בדלק של חלק גדול מהרכבים בעשור+ האחרון.

פורסם
לפני 7 שעות, mottis כתב:

ללא הבדל דת, גזע ומין... 😀

התיקון האוטומטי….😁

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, יודהיודה2 כתב:

יש אולי דרך לבדוק מה מצב הגיר בסיאטל ארונה יד שנייה לפני שאני רוכש? הבנתי שמעוני הבדיקה לא פותחים את הגיר ומסתכלים

אם אתה חושש, חפש רכבים שנוסעים בינעירוני (אז אל תרתע מקילומטראז' גבוה). הבלאי של DSG זניח במקרים האלה.
איך עושים את זה אני כבר לא יודע. כי גם אלה שנוסעים הרבה מחוץ לעיר כנראה יגידו שזה רכב שנוסע רק בעיר כי הם חושבים שזה מה שטוב יותר לרכב.

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
  • תוכן חדש...