Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל ידידה טובה, שהיא אישה גדולה - גם גבוהה וגם רחבה, לא צנומה בת 50 לערך ועם בעיות גב. נוסעת בעקרון רק בתוך תל אביב עם נסיעות נדירות (פעם בשנתיים בערך) לירושלים.

היטי שימש אותה נאמנה אבל הלך טוטאל לוס והיא מחפשת רכב גבוה שנח להתיישב ולשבת, עם נוחות סבירה ואמין - צריכת דלק ושמירת ערך לא מזיזות לה. עדיפות לרכב משומש אבל לא פוסלת חדש.

אשמח מאוד לחכמת הפורום. חשבתי על קיה סול, שנמוכה בכ-7-9 ס״מ אבל מנוע 1.6 אמין למיטב ידיעתי, אבל גם שם שנת הייצוא האחרונה (כמו ביטי) היתה 2018.

מה תמליצו לה? תודה!

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני 4 דקות, אש ברכב כתב:

ניסאן נוט גם רחב מאוד גבוה מבפנים

מידיעה על קרוב משפחה ענק (בן 70) אם אותן בעיות

תודה - את הנוט הפסיקו להביא ב-2017 למיטב ידיעתי. פחות אוהב את הרעיון של מנוע טורבו מזדקן אבל בהחלט אופציה!

פורסם

מיצובישי ASX - פשוטה, אמינה ונוחה.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מה התקציב? 

אם רב הנסיעות בתוך העיר, אני הייתי בוחר ברכב עם תיבת הילוכים פלנטרית (או ידנית). 

אופציות טובות הן מאזדה cx3 או קיה סטוניק 1.4(לא 1.0!!).

אם בכל זאת היא רוצה נוחות אירופאית (שמגיעה עם גיר דו מצמדי) יש את סיאט ארונה שהיא רכב מצויין ואמין בסהכ.  ואת סקודה קאמיק, אם אפשר את גרסת ה- 1.5.

עריכה אחרונה על ידי Nomtal
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 19.1.2024 בשעה 09:26, Nomtal כתב:

מה התקציב?

אפשרי גם חדש וגם משומש. הטוטאל לוס היה באשמת המוסך כשעשו נסיעה לפני מסירת רכב אחרי טיפול שגרתי אז זה בא בהפתעה - היא ממש לא תכננה להחליף רכב...

מסכים שגיר פלנטרי עדיף ולכן המיצובישי עושה לי שכל למרות שהיא לא באמת זקוקה למנוע 2 ליטר (נוסעת לבד 99% מהזמן).

אומר לה להסתכל על הסטוניק 1.4 (זכור לי שהליטר הוא טורבו) וגם על המאזדה.

• תוכן חדש...