Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד!

עד היום יש לי טראומה מהרכב. לאבא שלי היה כזה רכב, אבל ה- 1.6.

כנראה שנפלנו על מוסכניק שלא ממש ידע איך לטפל ברכב, אבל ההוצאות על החלפת מערכת השמן היו מטורפות...

• רעיון טוב! 1
פורסם

בעברי לאבא שלי הייתה אחת כזאת, הייתי ילד אז לא הייתה לי הבנה כלל. רק יותר מאוחר הבנתי שהייתה תקלה במערכת הידראולית-פנאומטית, שהתיקון שלה עלה כמו ערך הרכב, וגרם לכך שכול נסיעה הייתה ככה: 

Pimped Out Car GIFs | Tenor

פורסם
לפני שעתיים, blackice כתב:

אבל ה- 1.6.

למה אבל? לאחר הנסיעה הוא שואל אותי, ואני עונה, שזה 1.6 :)

פורסם

כל הכבוד אלי, מרגש מאוד!

בעמיקם היתה עד לפני כשנה+ ערימה של 4 כאלה בצד הכביש הראשי, כולן אותו צבע שלך. שאלתי את עצמי של מי הן עד יום אחד כל הערימה נעלמה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

וואוו, אפשר גם סיבוב? כשהייתי ילד הייתה לנו במשפחה כזו אבל 1.6 trs ותמיד הזלתי ריר על gti כזו. איך היא דינמית? 

פורסם

לנו היתה BX 1.6TRS שנת 1987 בעלה של אמא שלי בכלל לא ראה את הרכב לפני המסירה. שלח אותי עם צ'ק פתוח וברכת הדרך.

הנסיעה מבני ברק מזרח הביתה נקטעה באיבה כשבצומת גהה התברר שאין לרכב ברקסים 😨

חזרה לאתר המסירה בנסיעה איטית. הסתבר שהיה חור באחד הצינורות של במערכת ההדראולית...

אחרי זה נתנה לנו 115000 ק"מ של הנאה צרופה.

אגב זאת היתה הסיטרואן השלישית שלו: הראושנה היתה DS, אחרי כמה שנים GSA (שמכר אחרי תקופה קצרה כי לא התחבר) ואח"כ ה-BX.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל כך מתוק. תענוג.

תודה על השיתוף! 

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, BRAVO30 כתב:

וואוו, אפשר גם סיבוב? כשהייתי ילד הייתה לנו במשפחה כזו אבל 1.6 trs ותמיד הזלתי ריר על gti כזו. איך היא דינמית? 

דבר איתי, בשמחה.

התנהגות מטורפת, שילוב של אחיזה ורכות. תנוחת הנהיגה לא ספורטיבית דיו, הזווית של ההגה משונה... עוד אוציא סקירה מלאה.

לפני 36 דקות, topop כתב:

מדהים! 

עשית לי חשק להשיג רנו 4 עד היום הולדת הבאה של אבי. 

אם תרצה אקשר אותך

לפני 16 דקות, zvit כתב:

לנו היתה BX 1.6TRS שנת 1987 בעלה של אמא שלי בכלל לא ראה את הרכב לפני המסירה. שלח אותי עם צ'ק פתוח וברכת הדרך.

הנסיעה מבני ברק מזרח הביתה נקטעה באיבה כשבצומת גהה התברר שאין לרכב ברקסים 😨

חזרה לאתר המסירה בנסיעה איטית. הסתבר שהיה חור באחד הצינורות של במערכת ההדראולית...

אחרי זה נתנה לנו 115000 ק"מ של הנאה צרופה.

אגב זאת היתה הסיטרואן השלישית שלו: הראושנה היתה DS, אחרי כמה שנים GSA (שמכר אחרי תקופה קצרה כי לא התחבר) ואח"כ ה-BX.

זה בדיוק העניין במערכת הזו, אם מיישרים בה קו - הרכב אמין ונוסע פנטסטי.

אם מזניחים או עושים קומבינות, אומרים "הרכב זבל ולא אמין"

--

לכל שאר המגיבים - תודה רבה.

לא ציפיתי שהסרטון יצליח כל כך.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...