Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi q2 vs hyundai tuscon

Davidooo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

אני מתלבט ברכישת רכב אני מעוניין לרכוש q2 או טוסון סביב שנתון 2017-2020

בגדול מה שאני מחפש זה אמינות נוחות וקצת להנות מהרכב אני עושה נסיעות קצרות יחסית ביום יום ואני לא יושב יותר מדי בפקקים ובמהשך אני שוקל להביא קרוואן נגרר לנסוע לטייל אחת לכמה זמן ולכן אני לא יודע אם המנוע 1000 יתאים לי ב q2 בכלל למרות שלפי היצרן הוא יכול לגרור קרוואן 750 ק''ג עם בלמים...

המלצות חוות דעת? אקבל בברכה

פורסם

מבחינת אמינות, זה תלוי.

אם אתה מתייחס להחלפת קלאצ׳ים בגיר כחלק מהתחזוקה של הרכב (כי זה יקרה עם dsg7 בן 4+), אז האמינות שלהם תהיה די זהה - כשזה נוגע לבלת״מים.

התחזוקה לעומת זאת תהיה יקרה יותר ב q החל במחירי הטיפולים וכלה בעלויות ביטוח.

עוד משהו שכדאי לקחת בחשבון - גרירה מעמיסה מאוד על הגיר. 

אני לא חושב שהייתי לוקח dsg7 לעבודה כזו באופן קבוע. 

אז בין 2 האופציות, לדעתי הטוסון יהיה אופציה טובה יותר באופן כללי.

אם רק הגרירה זה מה שמעניין אותך

פורסם (נערך)
בתאריך 18.1.2024 בשעה 14:06, XVSTI כתב:

מבחינת אמינות, זה תלוי.

אם אתה מתייחס להחלפת קלאצ׳ים בגיר כחלק מהתחזוקה של הרכב (כי זה יקרה עם dsg7 בן 4+), אז האמינות שלהם תהיה די זהה - כשזה נוגע לבלת״מים.

התחזוקה לעומת זאת תהיה יקרה יותר ב q החל במחירי הטיפולים וכלה בעלויות ביטוח.

עוד משהו שכדאי לקחת בחשבון - גרירה מעמיסה מאוד על הגיר. 

אני לא חושב שהייתי לוקח dsg7 לעבודה כזו באופן קבוע. 

אז בין 2 האופציות, לדעתי הטוסון יהיה אופציה טובה יותר באופן כללי.

אם רק הגרירה זה מה שמעניין אותך

קודם כל תודה רבה על המענה!

להחליף קלאץ' אני מניח שאצטרך ככה או ככה... אז אני לא מתחשב בזה האמינות הdsg7 ידוע פשוט הבעייתי... אז אני מפחד מהנושא

התחזוקה אתה יודע להעריך בכמה אחוזים יותר? במידה ואגרור קרוואן עם הרכב זה יהיה אחת לכמה זמן לא משהו קבוע סתם בקיץ כמה פעמים לצאת לטיול לעבוד מאיזהשהו מקום...

ממה שיצא לי לראות אם נשווה מנוע 1000 של אאודי ל1600 בטוסון בצריכת דלק תהיה נמוכה יותר מה גם שהביטוח יצא לי 5000 באאודי 1.5 לעומת 8500 משהו כזה בטוסון 1.6

עוד דבר ששכחתי לציין זה שאמנם אני לא מרגיש את זה אבל אנשים שאני מכיר אומרים שאני לא הנהג הכי רגוע... ככה שזה גם פרמטר

עריכה אחרונה על ידי Davidooo
פורסם

זאת כביכול בעיית האמינות הכי גדולה של הגיר הזה. 

הצורך להחליף קלאצ׳ים כל תקופה (שמשתנה בהתאים לתוואי הנסיעה ולעוד כל מיני גורמים כמו המנוע שהגיר משודך אליו, וצורת הנהיגה שלך).

אני לצערי לא יכול להעריך בכמה אחוזים יותר, כי זה מאוד תלוי בך. 

אם תבחר לטפל במוסך מתמחה או במוסך כללי, העלויות ישתנו, כך גם כנראה איכות הטיפול ו/או היכולת לצפות בעיות מראש, או לפני שהן קורות. 

אם נניח הגישה שלך היא טיפולי פילטר / שמן רק כדי שיסע, הטוסון כנראה יהיה הרבה פחות רגיש לזה מאשר האאודי. 

אני כן יכול לומר די בוודאות, שמחירי החלפים יהיו יקרים יותר באאודי. 

גם לפילטרים.

לגבי צריכת הדלק, אם תלחץ, ה q לא יהיה חסכוני בכלל, להיפך. היתרון שלו על פני הטוסון בצריכת הדלק זה בעיקר בנסיעות רגועות.

אם אתה לא נהג רגוע ונהנה מנהיגה נמרצת, הטוסון לא יתן לך מענה כאן, האאודי תרגיש לך הרבה יותר נמרצת.

פורסם
לפני 33 דקות, XVSTI כתב:

זאת כביכול בעיית האמינות הכי גדולה של הגיר הזה. 

הצורך להחליף קלאצ׳ים כל תקופה (שמשתנה בהתאים לתוואי הנסיעה ולעוד כל מיני גורמים כמו המנוע שהגיר משודך אליו, וצורת הנהיגה שלך).

אני לצערי לא יכול להעריך בכמה אחוזים יותר, כי זה מאוד תלוי בך. 

אם תבחר לטפל במוסך מתמחה או במוסך כללי, העלויות ישתנו, כך גם כנראה איכות הטיפול ו/או היכולת לצפות בעיות מראש, או לפני שהן קורות. 

אם נניח הגישה שלך היא טיפולי פילטר / שמן רק כדי שיסע, הטוסון כנראה יהיה הרבה פחות רגיש לזה מאשר האאודי. 

אני כן יכול לומר די בוודאות, שמחירי החלפים יהיו יקרים יותר באאודי. 

גם לפילטרים.

לגבי צריכת הדלק, אם תלחץ, ה q לא יהיה חסכוני בכלל, להיפך. היתרון שלו על פני הטוסון בצריכת הדלק זה בעיקר בנסיעות רגועות.

אם אתה לא נהג רגוע ונהנה מנהיגה נמרצת, הטוסון לא יתן לך מענה כאן, האאודי תרגיש לך הרבה יותר נמרצת.

זה רכב לאחרי הלימודים ככה ששניהם ירגישו נמרצות כרגע אני עם קיה פיקנטו ככה שההבדל הוא משמעותי חחחח הבנתי גם שהגיר של הטוסון 1.6 טורבו בעייתי אז אם כבר אלך על ה200 אנסה לנסוע בשניהם ואקח מה שמרגיש לי יותר טוב

שוב תודה רבה!!!!!

פורסם

שמחתי לעזור. 

כשדיברת על ה 1.6 חשבתי שדיברת על הדגם ללא הטורבו. 

אם ככה, במקרה הזה הייתי הולך על האאודי ללא ספק.

המכלולים הרבה יותר אמינים לעומת ה 1.6 של יונדאי. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...