Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התשובה , אך זה לא עוזר לי , שכחתי לציין שאני לא בעל המונית , אלא מעוניין לרכוש מונית ממכרז שאין לי גישה לבעלים . 

אם ידוע מה החוק אומר היום לגבי תשלום המכס זה יעזור לי מאוד , ואחשב לבד , זה יעזור לי מאוד . תודה

פורסם
ציטוט

בית המכס ראשון לציון 03-9421666 תתקשר בימים א-ה בין 08:00 ל-14:00 תקשיב לתפריט יש שם אפשרות של הערכת סכום מכס לתשלום.

כמו"כ אתה יכול לפנות לסוכנות המתמחה בסחר במוניות יד שניה כמו יהודה מזרחי למשל הם עוסקים בזה כל הזמן בוודאי ידעו להגיד לך

.

פורסם

במוניות זה מורכב יותר כי החישוב הוא לרכב ספציפי והפערים יכולים להיות גדולים מרכב לרכב.

לעיתים אפילו יש רכבים ששולם עליהם מלוא המס, ומכל מיני סיבות חזרו לשרת כמוניות ואז לא צריך לשלם כלום.

במקרה שלך שלח מייל לכתובת  [email protected]   כתוב בו את מספר הרכב, ואת העובדה שמדובר ברכב שמוצע במכרז, ואתה זקוק לנתון כדי לדעת כמה להציע.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 13 דקות, zvit כתב:

במוניות זה מורכב יותר כי החישוב הוא לרכב ספציפי והפערים יכולים להיות גדולים מרכב לרכב.

וברכב דיפלומט/תייר/נכה זה לא לרכב ספציפי?

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

במוניות זה מורכב במיוחד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...