Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

לאחר כ 20  שנה עם יס, ואני חייב לציין שאם לא המחיר המטורף שאני משלם היום ככל הנראה הייתי נשאר איתם. 

הגעתי למסקנה שאין ברירה ואין סיבה היום לשלם סכומים של 200 שח צפונה על טלויזיה בלבד ולא משנה עד כמה היא טובה. 

בסופו של דבר אנחנו צרכני ערוצים ישראלים 11-12-13-14

ומעבר לזה אוהבים תוכן וערוצים ברוסית שיס גם ככה לא מספק. יוטיוב, ודברים כאלה ואחרים שכולם יכולים לצרוך בחינם או בתשלום זמני. 

בסופו של דבר החלטתי כרגע להתחבר לאינטרנט + tv של פרטנר. אלה ביחד לא עוברים את העלות של יס לבדו. אבל יש היום המון חבילות טלויזיה והייתי רוצה לשמוע מכם מה הכי מומלצת שנותנת את התוכן ההכי מעניין ותמורה הכי טובה לכסף. 

חבילת אינטרנט סיבית 1000 מגה + tv עלתה לי ביחד 189₪.

המטרה אולי בעתיד לוותר על פרטנר אם נראה שבעצם אפשר לראות את הכל באפליקציות של רשת וקשת. 

חשוב לי לציין שאני סיימתי עם ממירים וחוזים ארוכי טווח. 

ממיר דיגיטלי בלבד, כזה שמורידים מחנות אפליקציות.  לא מתאים, מתנתק וזהו. 

קניתי היום 2 סטרימרים של 

Mecool שהם מעולים אגב, והמטרה לחסוך המון כסף במהלך הזה. 

ועוד דבר אחד חשוב. ראיתי שיש איזה סכסוך בין יס לבין ערוץ 12 שאנחנו כן צופים בו, ובתוכניות שלו. שלא יהיה ניתן( לפחות ככה אומרים ) להקליט, או לצפות בתוכן ב פריים טיים או להקליט דברים ביס. אגב לפי הבנתי  זה תגובה של יס  ל 

Free tv  ששייכת ל קשת. 

אז מה חבילת tv   הכי טובה ומשתלמת היום? 

עריכה אחרונה על ידי timur2008

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 56 דקות, timur2008 כתב:

אוי ואבוי. למה לך?

לי אישית יש סטרימר עם דיסני+ (30 ומשהו שקל בחודש) ונטפליקס (30 ומשהו שקל בחודש).

מעבר לזה שלל אפליקציות של כאן, יוטיוב, קידס וכו', כל האפליקציות ללא תשלום.

יש לי גם את האפליקציות של רשת, קשת וכאלה, אבל לא יודע לספר על טיבן כי מעולם לא הרגשתי צורך להכנס לערוצים האלה. 

תגמל מפרסומות וחדשות, רק טוב זה יעשה לך. זה הדבר היחיד שיש בערוצים שהזכרת.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 40 דקות, אורח לרגע כתב:

אוי ואבוי. למה לך?

לי אישית יש סטרימר עם דיסני+ (30 ומשהו שקל בחודש) ונטפליקס (30 ומשהו שקל בחודש).

מעבר לזה שלל אפליקציות של כאן, יוטיוב, קידס וכו', כל האפליקציות ללא תשלום.

יש לי גם את האפליקציות של רשת, קשת וכאלה, אבל לא יודע לספר על טיבן כי מעולם לא הרגשתי צורך להכנס לערוצים האלה. 

תגמל מפרסומות וחדשות, רק טוב זה יעשה לך. זה הדבר היחיד שיש בערוצים שהזכרת.

תודה על המענה, אבל מי לא רואה חדשות בימינו. 🤷

מעבר לזה יש תוכניות מעולות דוקו וגם אחרות שאנחנו אוהבים לצפות, סתם לדוגמה מירוץ למיליון, הישרדות, נינג'ה.... 

אבל כל אחד  ומה שהוא אוהב. 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

את הערוצים של קשת רשת וכאן 11 אתה יכול לקבל באפליקציות על גבי הטלויזיה או סטרימר ללא עלות, זהה לתוכן המועבר בשרותי הכבלים, פרטנר ואחרים.

היתרון היחיד של ספקי התוכן זה הקונסולידציה של סרטים וסדרות שאין בנטפליקס ודיסני. למשל HBO או דיסקברי או אמזון ... אם אתה לא צרכן של כאלה, הפתרון שהוצע לך, מצויין.

אני עדיין מנוי הוט טריפל, פייבר 1000/250 במחיר ״שערורייתי״ אבל, אישתי והנכדים צרכנים של תכנים שאין אפשרות לראות ללא מנוי שעולה הרבה יותר.
מנוי HBO וגם לערוצי דיסקברי וגם חלק מעוצי הילדים שאינם כלולים בדיסני, מעלה את המחיר הרבה מעבר לעלות של הוט. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, timur2008 כתב:

תוכן וערוצים ברוסית 

יוטיוב, ודברים כאלה ואחרים שכולם יכולים לצרוך בחינם או בתשלום זמני

זיקקתי מתוך כל ההודעה את הדרישות שלך.

ערוצים ישראלים אפשר לפתור באמצעות עידן+. אם כי אני לא בטוח מה יקרה לערוץ 14 ולשאר הערוצים שנמצאים על הפלטפורמה ולא נדרשים לשלם על נוכחות במערך הdvb-t2.

ערוצים ברוסית, אפשר נראה לי לקלוט דרך צלחת לווינית שמכוונת להוט בירד או אחד הלווינים האחרים שמכוונים לכיוון ישראל אפשר להיכנס ללינק הזה ולראות אם יש 

https://www.lyngsat.com/Hotbird-13F-13G.html

וניתן גם לצרף לאפליקציות את הקרטינה https://www.kartina.tv/ru-il

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קוד כל תודה לעונים. 

לתוכן ברוסית יש בתכלס פתרון בחיבור לכל מני ספקים כמו kartina

Redmax 

Telepark

שוב זה בתשלום, אבל בתכלס אם אני לוקח הכל ביחד 

אינטרנט +פרטנר +קרטינה

מגיע לעלות של יס עצמו בלבד. 

השיקול הוא לגבי פרטנר או משהו אחר בעיקר, או ויתור עליו בסופו של דבר. 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

לפרי טיוי יש חודש אחד חינמי, אפליקציה ללא צורך במכשיר יעודי מפעם, תנסה ותחליט אם מתאים לך. זאת חבילה רזה במחיר די תחרותי ביחס למה שהיא נותנת.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אם אתה צריך רק את הערוצים הציבוריים - פשוט תשתמש בעידן+. אם הטלביזיה שלך תומכת בזה, מספיק לחבר אנטנה קטנה. אם לא - תצטרך ממיר.

לחילופין - פשוט תשתמש באפליקציות של הערוצים האלו.

פורסם
לפני 4 דקות, גור אדם כתב:

אם אתה צריך רק את הערוצים הציבוריים - פשוט תשתמש בעידן+. אם הטלביזיה שלך תומכת בזה, מספיק לחבר אנטנה קטנה. אם לא - תצטרך ממיר.

לחילופין - פשוט תשתמש באפליקציות של הערוצים האלו.

אני צריך אותם עם התכנים שלהם עם אפשרות לעצור, להקליט, לחזור אחורה. 

בעצם יש את זה באפליקציה שלהם. 

ככל הנראה הפתרון הוא 

Free tv 

או משהו דומה, פשוט חבל לשלם על כל החבילות הללו שלא רואים 90% מהם. 

שלא תבינו לא נכון אנחנו כן רואים טלויזיה 

אישתי רואה מלא סדרות רוסיות ואני כן פה ושם אוהב נשיונל גאוגרפיק ומוזיקה בקטה, איזה סרט פה ושם. אבל רוב הדברים האלו + הצרכים הרוסיים שלנו 😄 יש ב kartina. 

מה שתכלס אין שם אם אני חושב על זה זה ערוץ 12 משום מה. 

אבל יש אפליקציה 12+

נראה לי שאני מגיע למסקנה שאני יכול בתכלס לוותר על כולם. 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

עידן (עם פלוס או בלי, עדיין לא הבנתי מה ההבדל) = זה ביזיון אחד גדול.

הקליטה ברמה עלובה ביותר, רוב הזמן אין בכלל, וכשיש אז לרוב עם הפרעות,

למרות שיש לנו אנטנה חיצונית.

אין להם אתר או כתובת לפניות, ודרך גוגל מגיעים לאתר פרטי של ח.ל. תקשורת.

יש סמארט TV די ישנה וסטרימר שיאומי גם בן כמה שנים.

התחברנו לסלקום טי.וי (מנוי משנה של אחד ה'ילדים') והאינטרנט של הוט (אין קו בזק בדירה),

וגם דרך הסטרימר יש מלא הפרעות וקריסות שדורשות לאתחל הכל,

עניין של כמה דקות שתמיד (חוקי מרפי...) זה באמצע המתח או משהו חשוב.

כבר התחלנו לייסד קונספירציה שהוט ו-יס דואגות לכך שבלעדיהן אי אפשר יהיה לראות טלוויזיה כאופן ראוי.

• מעניין 1
פורסם

גם אני מנסה לעבור מיס ובודק אפשרויות. מה שכי תפס אותי זה שעדיין מאפשרים לחברות לפרסם מחירים בצורה של XX שקל ל-X חודשים ראשונים ובמקום כלשהו ורק אם תחפש תמצא בקטן שלאחר אותם חודשים המחיר הוא פי 3. הגרועים בתחום הם הוט. 

פורסם

אני גם חושש מהתלוי של טלויזיה ביציבות האינטרנט, יש לנו בבניין סיבים, אצלי של פרטנר. 

סה"כ די יציב, יש פה ושם כמובן נפילות . 

אבל יס הרגיל לא סטינג tv 

הפך להיות פשוט לנטל. אין לי שום דבר נגד יס, ההפך הוא הנכון, הטלוויזיה שלהם פשוט מושלמת ולא הייתי מוכן לעבור לשום דבר אחר במשך 20 שנה. אבל היום עם כל הפתרונות שיש, נראה לי כבר לא סביר בעליל לשלם סכום כזה. זה כמו לשלם על סלולר היום כמו ששילמנו פעם 300/400/500 שח. זה עולם מת. 

אני בכוונה כבר יומיים צופה דרך אפליקציית פרטנר בלי להדליק את יס בכלל. בינתיים הכל עובד. 

לגבי הוט. 

פעם היה לי אינטרנט שלהם בלבד. 

ערב חג סוכות אחד הם השביטו לנו את כל הבניין לשבוע ימים, תוך כדי סיפורים של נציגים שיש צוות שעובד באיזור. ניסיתי להגיע אליהם פיזית לכל מקום בארץ רק בכדי לראות שבאמת מנסים לפתור את התקלה. שום דבר. תסיקו מסקנות לבד. 

מאז נשבעתי שלא יעבור להוט גם בחינם. 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אם עיקר הצפייה שלך זה ערוצי "התוכן" הישראלים, יש לכולם אפליקציה חינמית ייעודית. חבל לשלם על זה לספק כמו סלקום/פרטנר וכו'.

אגב, תבדוק אם אתה משלם על ראוטר במודל שכירות חודשי. אאל"ט פרטנר גובים על זה 20-25 שח בחודש. כשראוטר באיכות טובה יותר (עם מתאם סיב חינמי דרכם) יעלה לך 300-400 ש"ח חד פעמית.

פורסם
לפני 42 דקות, BeBest כתב:

אם עיקר הצפייה שלך זה ערוצי "התוכן" הישראלים, יש לכולם אפליקציה חינמית ייעודית. חבל לשלם על זה לספק כמו סלקום/פרטנר וכו'.

אגב, תבדוק אם אתה משלם על ראוטר במודל שכירות חודשי. אאל"ט פרטנר גובים על זה 20-25 שח בחודש. כשראוטר באיכות טובה יותר (עם מתאם סיב חינמי דרכם) יעלה לך 300-400 ש"ח חד פעמית.

לא משלם כי בחיבור קניתי ראוטר לבד, הם לא ממש אהבו את זה אבל איכשהו הסתדרתי, אני אפילו לא זוכר איך 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...