Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש קרוסאובר סביב 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים, הפוסט המקורי נכתב לפני המלחמה על סכום 35K ועם פרוץ המלחמה עצרתי החיפושים אבל אין ברירה... התקציב עודכן ל 50K ואשמח להמלצות.

ראיתי עכשיו מודעה ביד2  סוחר רכב שמוכר ASX מודל 2019 ב 55K שזה נמוך מאוד מהמחירון. כותב יד 1 מהשכרה עם 137K קמ. לפי התמונות כנראה מבדג'ט. מה אומרים לפני שאני מתקשר אליו?

תודההה

פורסם

סוחר רכב, רכב מהשכרה (או, במקרה הטוב, ליסינג) ומחיר נמוך? חשוד מאוד.

האם מספר הרישוי במודעה קריא? אם כן, בדוק את היסטוריית הבעלויות. אם הוא יותר מדי זמן בידי הסוחר זה אומר דרשני. חפש שרשור שהיה כאן בימים האחרונים כדי לקבל מושג. בכלל, רכב שהגיע מחברת ליסינג או השכרה לידי סוחר חשוד, כי הרכבים הטובים מגיעים או למקורבים או למגרשים של החברות עצמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עברתי על הלוח ביד 2 ורואה שאפשר להכניס בתקציב ספורטאז 2016 או IX35 מודל 2015. איך הם מבחינת הבטיחות? ובאופן כללי? אני רואה גם שאפשר קדגאר דיזל

משנתון 17-18 שנראה לי שיותר מאובזר בטיחותית. האם נכון ועדיף עליהם?

פורסם

השנים 2016-9 היו שנות הפריצה של מערכות הבטיחות המודרניות, אבל כאן מדובר בירידה לניואנסים: השאלה אינה רק התוצר והדגם, אלא רמת הגימור, לפעמים אפילו חודש הייצור. גם ההתנהגות של המערכות שונה - למשל, יש בלימה אוטונומית המיועדת למניעת תאונות ויש המיועדת רק לצמצום הפגיעה.

תתחיל בקביעת סוג הרכב הדרוש לך, אחר כך קבע מה הדגמים המעניינים אותך, ואז רד לפרטי האיבזור, כי בשנים הראשונות איבזור הבטיחות נמצא רק בגרסאות היקרות, ובהדרגה חלחל לבסיסיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...