Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לייעוץ לקניית רכב להסעות 200-250 קילומטר ביום

מתלבט בין סיטרואן ג'מפי ידני שנת 2014 עשה 150 אלף קילומטר מחיר רצוי 45 אלף שח

לבין פולקסווגן טרנספורטר ידני שנת 2014 עשה 180 אלף קילומטר מחיר רצוי 67 אלף שח

מה עדיף ?

פורסם

מתלבט אם לכתוב, אבל בכל זאת...

אם הייתי נוסע 250 קמ ביום, הייתי מותח את התקציב לרכב נורמלי וחדיש יותר, לכה"פ בשנתונים.. כזו נסועה יומית, הרכב הוא הבית השני שלך... במקרה שלך לא זה פינוק...

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, יעקב כלפה כתב:

מתלבט אם לכתוב, אבל בכל זאת...

אם הייתי נוסע 250 קמ ביום, הייתי מותח את התקציב לרכב נורמלי וחדיש יותר, לכה"פ בשנתונים.. כזו נסועה יומית, הרכב הוא הבית השני שלך... במקרה שלך לא זה פינוק...

איזה רכב נורמלי הייתה מציע ? אני צריך רכב עם 8-9 מושבים.

עד לא מזמן הייתי נוהג ביונדאי H1 2007 והייתי ממשיך לנסוע בו אם לא היו נכנסים בי, הרכב טוטל לוס כך שזה לא ממש מפריע לי הנוחות.

אני אישית לא יודע מה לקחת... אמרו לי שסיטרואן מתקלקל הרבה פעמים אבל יחסית זול עלות התיקונים שלו. לעומת זאת הוולקסווגן יעני יותר איכותי כי זה גרמני לא יתקלקל כמו הסיטרואן אבל אם כן זה יהיה הרבה יותר יקר לתקן אותו.

עריכה אחרונה על ידי PaleoSnail
פורסם
לפני 23 דקות, PaleoSnail כתב:

איזה רכב נורמלי הייתה מציע ? אני צריך רכב עם 8-9 מושבים.

עד לא מזמן הייתי נוהג ביונדאי H1 2007 והייתי ממשיך לנסוע בו אם לא היו נכנסים בי, הרכב טוטל לוס כך שזה לא ממש מפריע לי הנוחות.

אני אישית לא יודע מה לקחת... אמרו לי שסיטרואן מתקלקל הרבה פעמים אבל יחסית זול עלות התיקונים שלו. לעומת זאת הוולקסווגן יעני יותר איכותי כי זה גרמני לא יתקלקל כמו הסיטרואן אבל אם כן זה יהיה הרבה יותר יקר לתקן אותו.

לא התכוונתי לרכב אחר, אלא לרכב שהחלטת שאתה לוקח, תקח במצב נורמלי...

שתי הרכבים שכתבת בני 10 עם 150 אלף קמ צפונה..

במקומך, אם היתה לי נסועה ככ גבוהה, הייתי מותח תקציב, וקונה רכב במצב שפוי יותר.

כמובן, ההחלטה שייכת לך בלבד.

פורסם

לאחי היה ג'אמפי, אמנם 2011 ואני לא בדיוק יודע מה ההבדלים בין השנים. אבל חוץ מנזילת שמן, הרכב עבד טוב עד שנמכר. זה - ומנגנון חלון שנהרס פשוט, היו התקלות היחידות פלוס מינוס

את הסטיגמה של 'גרמני' אפשר להשאיר בשנת 85.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...