Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבולבל, מה עדיף? עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום,

יש לי קצת בלגן בראש והייתי שמח עם תעזרו לי...

מה עדיף מכל הבאות, ולמה?

כולן עד 45K (ולא שקל אחד יותר!) ידני רצוי שהשנתון יהיה כמה שיותר קרוב ל2000 ונפח מנוע עד 1600 סמ"ק, כמו- כן מה שחשוב לי שהאוטו יהיה נוח מבפנים, מהיר יחסית למתחרות שלו (מה שרשמתי) וכמובן אמינות, כי אני לא מעוניין לבלות כל שני וחמישי במוסך

- מצובישי קולט

- פולקסוגאן גולף

- פולקסוגאן פולו

- סיאט איביזה

- הונדה סיביק

- רנו מגאן קופה

- רנו קליאו

תודה רבה!

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אם הכנסתה רנו מגאן - תכניס גם את הקסארה. היא יפה יותר לטעמי האישי. בדיזל אני יודע יודע שהיא גם אמינה יותר מכל אלו שרשמתה, והמחיר אני חושב יוצא בסדר למודל 99 או 2000

פורסם

מכל הרשימה ההונדה עדיפה, למה?

ההונדה הכי אמינה מכולם, ההונדה הכי חזקה מכולם וגם הכי יפה לטעמי.

אומנם שנתון יותר נמוך מכולם נכנס לך לתקציב אבל עדיין....היא תהיה יותר אמינה .

רק קח בחשבון שהביטוח מקיף אם תרצה לעשות יעלה לך ים בכסף.

פורסם

שכחתי להגיד עוד כמה תנאים:

רק בנזין (אני אנטי-דיזל), ורק מהמכוניות שרשמתי...

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

אתה אנטי דיזל- ודואג לכמות הדלק שכל רכב צורך...

וחבל שאתה אנטי דיזל- הרבה רכבים בגרסאות הדיזל שלהם הרבה יותר אמינות מגרסאות הבנזין...

פורסם
אתה אנטי דיזל- ודואג לכמות הדלק שכל רכב צורך...

וחבל שאתה אנטי דיזל- הרבה רכבים בגרסאות הדיזל שלהם הרבה יותר אמינות מגרסאות הבנזין...

ובמקרה של הגולף לפחות, גם יותר מהירות.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מצטרף להמלצה על הסיויק, רק שהיא לא כ"כ נוחה, בכל שאר הפרמטרים היא מצטיינת. בנוסף, קשה מאוד למצוא ידנית שלא עברה התעללות קשה.

פורסם
אימפרזה לא באה בחשבון?

אימפרזה לא בדיוק מעניינת אותי ,זהו רכב משפחתי ואני מעוניין יותר באצ'בק או בכמה שיותר קרוב אליו (קטן ספורטיבי, לפחות במראה...)

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם
מצטרף להמלצה על הסיויק, רק שהיא לא כ"כ נוחה, בכל שאר הפרמטרים היא מצטיינת. בנוסף, קשה מאוד למצוא ידנית שלא עברה התעללות קשה.

הסיוויק הכי יקרה מכל מה שרשמתי שם, ככה זה אומר שנתון הכי נמוך מכולן (אולי חוץ מהגולף, לא בטוח), לדעתכם עדיין עדיף? למרות שהיא תהיה עם השנתון הכי נמוך?

אני מודע לעובדה שהיא הכי מהירה\ "פוזה" מכל השאר, אך גם הביטוח שלה הכי יקר

אתם עדיין ממליצים עליה?

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

מה ז"א אומרת לא נוחה? מבחינת מה? כל אחת מגדיר את המושג נוחות לפי מה שהוא מחפש.

יש כאלו שמתאים להם שלא מרגישים כלום בכביש וההגה רגוע,בשבילם זה נוח,וככה בדר"כ הסיוויק,זה נראה לי מה שהבחור מחפש.

פורסם

אף אחד לא יכול לשפוך קצת אור על הנושא?אני מתכוון לכאלה שמוכנים להגיב על המכוניות שאני רשמתי ולא על אחרות

בתודה מראש

לאון חבקין

• תוכן חדש...