Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!
מחפש רכב משפחתי בעל תיבת הילוכים אוטומטית - ידני לא נוח לי, למרות שיכול לשקול כי יש לי רשיון.
שיקולים משמעותיים ע"פ הסדר: אמינות, בטיחות, צריכת דלק, ונוחות (אם בכלל😁).

עלה לי לראש רק מאזדה 3, אודה לכם להעלאת עוד דגמים עם הסבר לשיקולים מדוע הצעתם את אותם דגמים.
תודה רבה, אבי.

פורסם

פוקוס כמובן 😴, אבל הנה הצעה קצת שונה - שברולט קרוז.

בתקציב הזה, לא הייתי מתעקש על מודל, אלא הולך על הרכב הכי שמור שמצליח למצוא. 

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מסכים עם ג'ק. בתקציב הזה מחליטים בהתאם למצאי ובדגש על מצב הרכב והתחזוקה שלו ולא מחפשים משהו ספציפי.

כמה עניינים לשים אליהם לב בתקציבים הללו (יותר מאשר ברכבים יקרים יותר שם התיקון שלהם פחות משמעותי בהשוואה למחיר הרכב):

צמיגים

טסט עתידי

מצבר

טיפול עתידי קרוב.

ברכב של 100,000 ש"ח העלויות הללו פחות דרמטיות. אבל ברכבים זולים זה משמעותי ושיקול להעדיף ולוותר על רכב מסויים. העלות של כולם/חלקם זה בקלות 3000 ש"ח. בתקציב כזה זה משמעותי.

תמיד אני נזהר מרכבים שנמכרים אחרי תקופת בעלות קצרה. לפעמים זה סימן לרכב תקול.

במחירים הללו הייתי נמנע ככל הניתן מתיבת הילוכים רובוטית ומנועי טורבו. בדגש על רכבים אירופים. זו הכללה גסה אבל לא מנותקת מהמציאות. כמובן כל מקרה לגופו 

• רעיון טוב! 1
פורסם

פוקוס עד 2011 הצעה טובה בסוף 2011 יש את המודל החדש עם גיר רובטי ממנו תתרחק

שברולט קרוז תברח כמו מאש הולך להם מנועים מאוד מהר

מיצובישי לנסר מ2008 גם רכב טוב יש לו גיר רציף צריך לבדוק האם החליפו לו את השמן גיר בזמן

הונדה ג'אז גם כן רכב מעולה גם בדגם הרגיל (ולא ההיבריד) הוא די חסכוני אבל פה תצטרך לרדת בשנתון 

• רעיון טוב! 1
פורסם

בתקציב הזה עדיף באמת יפני הם מזדקנות טוב יותר

חוץ מהמאזדה 3 , אפשר לחפש הונדה סיוויק, מיצובישי לנסר, סוזוקי SX4,  פורד פוקוס דור 2.5

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 11 שעות, אביגדור2 כתב:

מיצובישי לנסר מ2008 גם רכב טוב יש לו גיר רציף צריך לבדוק האם החליפו לו את השמן גיר בזמן

הונדה ג'אז גם כן רכב מעולה גם בדגם הרגיל (ולא ההיבריד) הוא די חסכוני אבל פה תצטרך לרדת בשנתון 

ללנסר אין גיר רציף, רק במנוע 1.8.

במנוע 1.5, 1.6. פלנטרי רגיל ואמין 4 הילוכים.

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
בתאריך 15.11.2023 בשעה 21:25, Jack457 כתב:

פוקוס כמובן 😴, אבל הנה הצעה קצת שונה - שברולט קרוז.

בתקציב הזה, לא הייתי מתעקש על מודל, אלא הולך על הרכב הכי שמור שמצליח למצוא. 

בתאריך 18.11.2023 בשעה 18:15, razi_pazi כתב:

מסכים עם ג'ק. בתקציב הזה מחליטים בהתאם למצאי ובדגש על מצב הרכב והתחזוקה שלו ולא מחפשים משהו ספציפי.

כמה עניינים לשים אליהם לב בתקציבים הללו (יותר מאשר ברכבים יקרים יותר שם התיקון שלהם פחות משמעותי בהשוואה למחיר הרכב):

צמיגים

טסט עתידי

מצבר

טיפול עתידי קרוב.

ברכב של 100,000 ש"ח העלויות הללו פחות דרמטיות. אבל ברכבים זולים זה משמעותי ושיקול להעדיף ולוותר על רכב מסויים. העלות של כולם/חלקם זה בקלות 3000 ש"ח. בתקציב כזה זה משמעותי.

תמיד אני נזהר מרכבים שנמכרים אחרי תקופת בעלות קצרה. לפעמים זה סימן לרכב תקול.

במחירים הללו הייתי נמנע ככל הניתן מתיבת הילוכים רובוטית ומנועי טורבו. בדגש על רכבים אירופים. זו הכללה גסה אבל לא מנותקת מהמציאות. כמובן כל מקרה לגופו 

לפני 23 שעות, אביגדור2 כתב:

לפני 11 שעות, TZR84 כתב:

בתקציב הזה עדיף באמת יפני הם מזדקנות טוב יותר

חוץ מהמאזדה 3 , אפשר לחפש הונדה סיוויק, מיצובישי לנסר, סוזוקי SX4,  פורד פוקוס דור 2.5

לפני 11 שעות, לירון .ה. כתב:

ללנסר אין גיר רציף, רק במנוע 1.8.

במנוע 1.5, 1.6. פלנטרי רגיל ואמין 4 הילוכים.

באם הייתי מוסיף גם סופר-מיני לאפשרויות, הייתם ממליצים על עוד דגמים? אין ספק שעל פיאסטה, אבל היא גם נדירה 😞
מאזדה 2, סוויפט - יקרות בלא מוצדק

וזהו לא נזכרתי בעוד (כנראה שהשאר לא אמינות😁)

פורסם
לפני 14 שעות, אבי2626 כתב:

באם הייתי מוסיף גם סופר-מיני לאפשרויות, הייתם ממליצים על עוד דגמים? אין ספק שעל פיאסטה, אבל היא גם נדירה 😞
מאזדה 2, סוויפט - יקרות בלא מוצדק

וזהו לא נזכרתי בעוד (כנראה שהשאר לא אמינות😁)

מזדה 2 וסוויפט יקרות כי יש להן ביקוש. הביקוש בזכות מוניטין אמינות.

אני בכלל לא בטוח שאין לזה הצדקה

• תוכן חדש...