Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוכנות של תא המטען באיוניק שלי נחלשו.
קניתי שתיים תחליפיות.
על הבוכנות המקוריות לא היה רשום הכח שלהן, ובחיפוש שלאחר מעשה עלה שהן ככה"נ 540N.
(טיפ למי שמחפש באינטרנט, חפשו את קוד הדגם + "force" וחסכו לעצמכם את רבע השעה מחיי שבזבזתי).
הבוכנות החדשות הן 615N.

לאחר החלפת שתי הבוכנות, הדלת עולה בתנופה רבה מדי מעלה.
החזרתי אחת מהישנות ועכשיו הדלת עולה בקצב סביר.
האם יש בעייה בזה? האם זה שהכח מגיע מצד אחד עלול לדפוק את הצירים?

פורסם

לגבי זה שהכוח מגיע רק מצד אחד - לפעמים במכסה מנוע יש רק בולם אחד במקור שתומך רק בצד אחד וזה עובד מצויין. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

שאלה יפה. זה נשמע לא בריא לצירים, אבל האם זה יגרום להם נזק ברמה שתורגש לפני שהרכב ייצא לגמלאות? תחושת הבטן שלי אומרת שלא - כי כמה כבר פעמים תא המטען נפתח בחייו של רכב כדי לעשות הבדל?

פורסם (נערך)

לענות על השאלה של פות"ש, זה ממש לא נורא.

לפני שנים הייתי במוסך רון, ורון אמר לי שחסר לו הדגם המדויק שהיה צריך, והוא אמר שהוא קבוע מרכיב בצד אחד אחד חלש ובצד שני אחד חזק.

כנראה שזה בסדר, אבל אישית אני לא סובל אילתורים אז סרבתי והזמנתי את המק"ט המדויק מחו"ל.

לפני 9 שעות, chrono כתב:

כי כמה כבר פעמים תא המטען נפתח בחייו של רכב

זה ממש תלוי במשתמש. אני פותח לפחות 10 פעמים ביום. יש אחרים שלא פותחים אף פעם.

לאחרונה זה מטריד אותי קצת, כי עברתי לרכב עם דלת תא מטען כבדה וחשמלית. אני בחשש שמתישהו המנגון יתפגר. אבל אין מה לעשות, אמשיך להשתמש, וכשיתקלקל אתקן.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• פיתרון
פורסם

לא מזמן החלפתי ונתקלתי באותה תופעה - בוכנות "חזקות מדי".

אחרי שבוע-שבועיים הן התעייפו/התיישבו להן עצמאית ומאז הכול בסדר. לא חושב שייגרם איזה שהוא נזק מההבדל בין הבוכנות, אבל אילו הייתי במקומך הייתי עובר ל-2 חדשות וזהו, קצת זהירות בהתחלה וזה יסתדר מעצמו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מתעלק על השרשור. 

אצלנו הדלת של תא המטען לפעמים 'לא נתפסת' למעלה ויורדת לבד, זה אומר שהבוכנות חלשות? 

בהנחה וכן, זה מסובך להחליף אותן לבד? 

(סוויפט 2012).

פורסם
לפני 26 דקות, topop כתב:

אצלנו הדלת של תא המטען לפעמים 'לא נתפסת' למעלה ויורדת לבד, זה אומר שהבוכנות חלשות?

כן.

לפני 26 דקות, topop כתב:

(סוויפט 2012).

לא. לא מכיר את הסוויפט ספציפית, אבל לרוב זה סתם לפתוח בורג בכל צד, או משהו ברמה כזאת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, topop כתב:

מתעלק על השרשור. 

(סוויפט 2012).

החלפת בוכנות לתא מטען/מכסה מנוע זה אחת העבודות היותר קלות/פשוטות שיצא לי לעשות ברכב.

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...