Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפרפרזה של טיילר דרדן: הסיכוי לכשל של כלי זול הוא A. הסיכוי של מקרה חירום שדורש את הכלי הוא B. העלות הכוללת של התמודדות עם מקרה החירום כשהכלי כושל היא C. אם A*B*C קטן מהפרש המחיר בין כלי יקר לכלי זול, אני קונה את הכלי הזול.

לגבי האימפקט - רכשתי את זה: https://www.amazon.com/dp/B08HYKQPBQ (הוא עלה במבצע ומחירו היה 68 דולר, וגם הדולר היה נמוך יותר - אבל גם כיום זה לא יקר בהשוואה למה שנמכר בארץ).

פורסם

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 22.10.2023 בשעה 22:38, chrono כתב:

מפתח אימפקט (כ-50 דולר לחוטי שמתחבר למצת, וכ-70 דולר לאחד מבוסס סוללה, שעוד יותר נוח)

יש קישור?

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

ראה כמה הודעות לעיל... או שאתה רוצה את החוטי? החוטי פה: https://a.co/d/5ojFWGG

קח בחשבון שאין עליו כרגע משלוח חינם... אולי כדאי לחכות שהמצב קצת יירגע ובתקווה זה יחזור לקדמותו - או לחפש אחד אחר שכן יש לו משלוח חינם... הנ"ל עבד בסדר, אבל אין לי סיבה להאמין שהוא בהכרח יותר טוב משאר האימפקטים במחיר דומה.

פורסם

והאימקט פותח לבד או שצריך ידית כח לפתיחה הראשונה?

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

פותח לבד. החוטי חלש יותר, אבל מספיק כדי לפתוח ברגים אם לא נסגרו יתר על המידה (יצא לי פעם להיתקל במצב כזה אחרי ביקור בפנצ'ריה, אבל זה היה חד-פעמי).

פורסם

מוזר, למכשיר החוטי לא אמורה להיות מגבלת זרם משמעותית שתמנע ממנו להוציא מומנט מכסימלי, אלא אם המומנט המכסימלי שלו נמוך מזה של המכשיר הניטען.

סוללות המכשירים הניטענים הרגילות הן בעלות קיבולת של 2 אמפר שעה, צריכת הזרם אמורה להיות זהה בשני המכשירים.

המכשיר של roher  למשל מתהדר במומנט של 370 ננומטר. עם צריכת זרם מכסימלית של 8 אמפר.  

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שוב מצאתי את עצמי עם פנצר  בלחץ של זמן הדבר היחיד שהיה לי ברכב זה משאבת אויר של אופנים 

אמרתי אין מה להפסיד ניסיתי ולהפתעתי זה עבד מצוין תוך פחות מ5 דקות הגלגל היה מנופח ברמה שאפשר לנסוע עד לתחנת דלק לניפוח מלא זה היה בלילה כך שלא היה לי אופציה של פנצריה 

• מעניין 1
  • תוכן חדש...