Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת קרח ביתית מומלצת?

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מחפש המלצה על מכונת קרח ביתית מומלצת, ללא צורך בחיבור למים, שקטה וזריזה.

תודה רבה

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

מזה שנה וחצי עם מכונת קרח ביתית.

כמעט כל המכונות זה מדבקות של שניים או שלושה או חמישה מפעלים סיניים. 

המכונה עבדה סבבה, שקטה, אבל עם הזמן התחיל להצטבר עובש. המכונה לא ניתנת לפירוק קל כדי לנקות, אז ניקיתי כל מה שיכולתי. 

עד שנכנסה למוד תקלה והתריעה כל הזמן על מחסור במים. ערב יום כיפור האחרון פירקתי, ניקיתי הכל, ואיכשהו לא עבדה.

הלכתי ליילו וקניתי מכונת קרח של סלמור או שקר דומה, שעבדה מעולה, אבל עשתה רעש של בואינג ממריא. 

ביום כיפור פירקתי שוב, והרכבתי מחדש. והפעם המכונה עבדה. 

בינתיים את המכונה הישנה הבאתי למשרד ונהנינו מקרח בעבודה. כל חול המועד סוכות לא היינו במשרדים, וכשבאנו ביום ראשון, חיכה לנו קרח. המכונה המשיכה לייצר, הקרח נמס, והיא קירחנה אותו שוב, ושוב ושוב. 

מפה לשם, הצרחתי בין המכונות. את הישנה החזרתי הביתה, ואת החדשה למשרד. 

מה אני רוצה לומר בסיפור המרגש הזה, תסתכל על המכונה שנמכרת ביילו - גם היא וגם האחרות עם המיתוג השונה אבל שנראות אותו הדבר כנראה מאוד מרעישות.

ההבדל העיצובי העיקרי ביניהן - הישנה והשקטה המתגים שלה ונורות החיווי נמצאות על החלק העליון בקצה הרחוק. זו החדשה המרעישה - המתגים ונורות החיווי בחזית המכונה. פיזית הישנה גם יותר גדולה במעט. 

• מעניין 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

מזה שנה וחצי עם מכונת קרח ביתית.

כמעט כל המכונות זה מדבקות של שניים או שלושה או חמישה מפעלים סיניים. 

המכונה עבדה סבבה, שקטה, אבל עם הזמן התחיל להצטבר עובש. המכונה לא ניתנת לפירוק קל כדי לנקות, אז ניקיתי כל מה שיכולתי. 

עד שנכנסה למוד תקלה והתריעה כל הזמן על מחסור במים. ערב יום כיפור האחרון פירקתי, ניקיתי הכל, ואיכשהו לא עבדה.

הלכתי ליילו וקניתי מכונת קרח של סלמור או שקר דומה, שעבדה מעולה, אבל עשתה רעש של בואינג ממריא. 

ביום כיפור פירקתי שוב, והרכבתי מחדש. והפעם המכונה עבדה. 

בינתיים את המכונה הישנה הבאתי למשרד ונהנינו מקרח בעבודה. כל חול המועד סוכות לא היינו במשרדים, וכשבאנו ביום ראשון, חיכה לנו קרח. המכונה המשיכה לייצר, הקרח נמס, והיא קירחנה אותו שוב, ושוב ושוב. 

מפה לשם, הצרחתי בין המכונות. את הישנה החזרתי הביתה, ואת החדשה למשרד. 

מה אני רוצה לומר בסיפור המרגש הזה, תסתכל על המכונה שנמכרת ביילו - גם היא וגם האחרות עם המיתוג השונה אבל שנראות אותו הדבר כנראה מאוד מרעישות.

ההבדל העיצובי העיקרי ביניהן - הישנה והשקטה המתגים שלה ונורות החיווי נמצאות על החלק העליון בקצה הרחוק. זו החדשה המרעישה - המתגים ונורות החיווי בחזית המכונה. פיזית הישנה גם יותר גדולה במעט. 

תודה רבה על התגובה,

באמת ילו עכשיו מוכרים מכונת קרח של סלמור, עם המתגים ונורות החיווי בחזית המכונה. (נראה שלסלמור יש עוד 2 דגמים או שאולי רק צבעים שונים עם מתגים וכפתורים בקצה הרחוק)

באמת רוב המכונות נראות אותו דבר.

לגבי הניקוי, מה עם לקנות מכונה עם פונקציית ניקוי אוטומטי?

תודה רבה.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

לא מצאתי מכונה עם ניקוי אוטומטי בכלל.

בטח לא כזו שעולה כמה מאות שקלים בודדים.

הקונספט לדעתי הוא שאתה תקנה את המכונה ותזרוק אותה לפח בהקדם. 

כמות העובש המצטברת בה היא מטורפת, במקומות שאתה לא מדמיין. 

ועדיין, אחרי שיש לך מכונת קרח פשוטה כזו, החיים נראים אחרת. 

הויכוחים של 'מי שוב לא מילא את הקרחונים במקפיא' הופכים ל 'לא נורא, אני אמלא את מיכל המים של המכונה לבד'. 

לפעמים כשמצטבר בה הרבה קרח, אני פוט מעביר אותו למיכל הקרח של המקפיא הביתי, ואז נותן למכונה לייצר מחדש. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

לא מצאתי מכונה עם ניקוי אוטומטי בכלל.

בטח לא כזו שעולה כמה מאות שקלים בודדים.

הקונספט לדעתי הוא שאתה תקנה את המכונה ותזרוק אותה לפח בהקדם. 

כמות העובש המצטברת בה היא מטורפת, במקומות שאתה לא מדמיין. 

ועדיין, אחרי שיש לך מכונת קרח פשוטה כזו, החיים נראים אחרת. 

הויכוחים של 'מי שוב לא מילא את הקרחונים במקפיא' הופכים ל 'לא נורא, אני אמלא את מיכל מהים של המכונה לבד'. 

לפעמים כשמצטבר בה הרבה קרח, אני פוט מעביר אותו למיכל הקרח של המקפיא הביתי, ואז נותן למכונה לייצר מחדש. 

זו בדיוק המטרה שלי, להוציא את הקרח בכלל מהמקפיא, לייצר באותו רגע.

המכונה לא תעבוד באופן קבוע, אלא כל פעם שירצו קרח.

כן ראיתי מכונות עם ניקוי אוטומטי שעולות פחות מ- 1000 ש"ח, השאלה איך פונקציית הניקוי שלהן, האם זה באמת עושה עבודה.

ואולי לפעמים שווה את ההשקעה במקום לקנות כל פעם בכמה מאות שקלים (300-700 ש"ח) מכונה אחרת

פורסם

זה מוזר, הרי כל המכונות האלו עובדות עם מדחס ויש להן מעבה קטן עם מאוורר.

האם המכונה עם המאוורר המרעיש יכולה להיות שקטה (אבל עדיין לעבוד טוב) עם מאוורר אחר ?
(יש לי כזו עם מאוורר של בואינג).
אם זה סיפור של החלפת מאוורר, אולי שווה לנסות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אושר עד, מוכרים מכונה ב 199 שח, שתעבוד עד סוף הקיץ - לדעתי שווה מבחינת המחיר. הבנתי שמכינה קרח ב 12 דקות. 

לא רכשתי לעצמי.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני כשעה, KipodYam כתב:

סליחה על ההקפצה, אבל זה סוג סבבה? מולר משהו?

1.webp

יש לי כזו והיא סבבה לחלוטין.

לגבי העובש, פשוט לדאוג לרוקן אותה 

ועוד דבר, שים מים קרים ואז ייצור הקרח הרבה יותר מהיר 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, KipodYam כתב:

סליחה על ההקפצה, אבל זה סוג סבבה? מולר משהו?

1.webp

יש לי כזו מהחודש האחרון. עושה קרח. מעט מרעישה כשמקרחת, אבל לא נורא. עושה את העבודה.

199 ש"ח באושר עד זה מחיר מעולה. קניתי אותה ב 299 ביוחננוף. 

לשעבר:

פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

לגבי העובש, פשוט לדאוג לרוקן אותה 

ועוד דבר, שים מים קרים ואז ייצור הקרח הרבה יותר מהיר 

רוב המוצרים האלו הם גנריים, והם עובדים בסדר גמור.

כמו שאמר נהג לילה, לרוקן את המים (יש פקק בתחתית) - המהדרין המגזימים (כמוני) גם מייבשים את השאריות מים עם נייר סופג.

אין עובש והיא נשמרת נקיה לחלוטין (משאיר את המכסה תמיד פתוח מעט).

משתמש במים קרים מהתמי-4, יוצאות קוביות קרח מעט יותר גדולות (הכל עובד על טיימר דיי פשוט, ככל שהמים יותר קרים אז הקובית קרח תתאסף לגודל מעט יותר גדול).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

יש לי את המכונה כמו ששיתפו כאן מזה כחצי שנה (עלתה לי כ220שח), אני פחות ממליץ עליה בגלל גודל הקרח שהוא קטן.
ממליץ על הדגם היותר יקר שלה שנותנת קרח ב2 גדלים, הגודל כמו המכונה הזאת וגודל כפול (הבנתי את זה רק אחרי שהגעתי הבייתה עם המכונה, והתעצלתי לחזור לשדרג).

עריכה אחרונה על ידי Paprika-Metuka
  • תוכן חדש...