Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אודי RS3 שנת 2016 מנוע מחוזק בוכנות וטלטלים מחוזקים טורבו גדול 

לחצתי עם הרכב לפניי כמה ימים והגעתי למנתק הצתה לאחר נסיעה רגועה של 10 דקות אני מגיע לרמזור ואני שם לב שהאוטו עובד 4 צילנדר במקום 5

בדקתי פלאגים וראיתי הפלאג בצילנדר 1 יש עליו קצת שמן החלפתי פלאג הרכב חזר לעבוד 5 צילנדר האוטו עישן עשן לבן או כחול לדעתי לא שמתי לב בדיוק ריח של שמן

עשיתי בדיקת קומפרסיה בכל הצילנדרים כולם יצאו בין 170-175 PSI בנוסף הורדתי סעפת יניקה וראיתי שיש שמן בראנר של צילנדר 1

ממה יכול להיות השמן בצלינדר ואיך אני בודק האם זה בעיה ברינג שמן? מכונאי אחד אמר לי שיכול להיות בעיה בPCV האם זה בכלל יכול להיות הטורבו?

אשמח לעזרה וטיפים איך ניתן לאבחן את הבעיה

צירפתי תמונה של הפלאג ושל סעפת היניקה

WhatsApp Image 2023-10-05 at 08.51.26.jpeg

WhatsApp Image 2023-10-06 at 14.34.19.jpeg

• תוכן חדש...