Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, mosheisrael כתב:

ממש לא

תמונה לא נותנת אינדקציה בעניין, יכול להיות שבר קטנטן בתמונה, ובפנים נזק משמעותי ע"פ שמאי

זה תלוי רק בשמאות

מה החוכמה 

יביאו לי שמאי של הליסינג !!

לפני 49 דקות, Ido Porat כתב:

לפי המדבקה של איך אני נוהג והמדבקה שבצד רכב חברה
אני מהמר ב100 אחוז שהנהג מעניין אותו קליפת השום הרכב וכל מה שהוא עושה נועד לביטוח (של חברת הליסינג) הוא יגיש דוח נזק לליסינג פלוס הפרטים שלך ובעניו בא לציון גואל 

אתה מבחינתו (בשל התיקון והטיפול בזמן התיקון) מעמסה ובזבוז זמן ולכן לדעתי אין לך בכלל מה להתדיין איתו 
ואולי אם תצליח כל הדיון שלך יהיה מול חברת הליסינג

וזו הסיבה שלדעתי אין לו שום רצון לדבר איתך או להתנהל איתך

הרכב רכב ליסינג וכל הפניות שלך לנהג יעלו בתוהו
אני אם הייתי רוצה להתנהל הייתי מנסה לדבר עם מחלקת התביעה של הליסינג 

הנה הזה עם רכב חברה וממש לא מעניין אותו התהליך מלבד הודעה לחברת הליסינג ולקצין הרכב של מקום עבודתו

Screenshot 2023-10-05 123016.png

יש לי מה לדבר עם הליסינג ?

או שפשוט אני אחכה שיפנו אליי

בתכלס 

יש למישהו מושג מה סדר גודל עלויות של כזה דבר 

ואיך אני מתנהל מול הליסינג במידה ויפנו אליי

לשלם או להפנות לביטוח 

אין לי פשוט מושג בדברים כאלו

עריכה אחרונה על ידי Rafal
פורסם

חברת הביטוח שלך תקבל שמאות

אתה יכול להתנגד

להביא הצעה נגדית לשמאות

לתת להם הוראה לא לשלם ואז יתבעו את בעל הרכב

מה שיש לך להגיד, תגיד בבית המשפט

אחרי שתקבל שמאות אתה גם יכול לשלם מכיסך ולהוציא את החבר והביטוח שלו מחוץ לתמונה

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אישית הייתי מנסה להתנער (לא בקטע של גניבה, אלא כדרך פעולה) והייתי טוען כי נגרמה שריטה קטנה בלבד / קליפס והייתי מתנגד לשמאות ולהפעלת הביטוח.

עם התמונות הללו ניתן להוכיח ברמת סבירות גבוהה כי ישנם נזקים אחרים שלא קשורים אליך. תעד גם את הרכב שלך והתכתבויות / טלפונים אתו בכדי שלא יטען שפגעת בו מהצד (השפשוף הלבן).

אגב, אני לא בטוח כלל כי הרווח הנ"ל לא נגרם בתאונה הקודמת - ההיה מצד שמאל שלו.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני כשעה, tinoki כתב:

אישית הייתי מנסה להתנער (לא בקטע של גניבה, אלא כדרך פעולה) והייתי טוען כי נגרמה שריטה קטנה בלבד / קליפס והייתי מתנגד לשמאות ולהפעלת הביטוח.

עם התמונות הללו ניתן להוכיח ברמת סבירות גבוהה כי ישנם נזקים אחרים שלא קשורים אליך. תעד גם את הרכב שלך והתכתבויות / טלפונים אתו בכדי שלא יטען שפגעת בו מהצד (השפשוף הלבן).

אגב, אני לא בטוח כלל כי הרווח הנ"ל לא נגרם בתאונה הקודמת - ההיה מצד שמאל שלו.

איך בדיוק אני יכול להתנער ולהתנגד לשמאות?

ואין לי שום תכתובת עם הנהג זהו הוא פשוט לקח את הפרטים ושלח פניה לליסינג 

ככה הוא אמר לי היום וזהו 

ולגבי הרווח אין לי באמת מושג מתי ואיך זה קרה 

לפני 9 שעות, אוריס 2015 כתב:

תנסה לחשוב מה אתה היית עושה בכזה מצב .

מקסימום הולך למוסך מורשה 

וחג שמח 

שמאי וכל זה זה סתם פרוצדורה 

פורסם (נערך)

כנראה שאינך מבין את תפקיד השמאי: הוא אמור לשמש כגורם אובייקטיבי אשר קובע את היקף הנזק והתיקון הנדרש, כלומר, מצד אחד, לוודא שהרכב מתוקן כראוי, מצד שני למנוע ניפוח הנזק. כמובן שזה לא פועל בצורה מושלמת, אבל מגן גם עליך (או חברת הביטוח, תלוי מי משלם).

אגב, השמאי לא אמור להיות ״מטעם הליסינג״ - אבל חברת הליסינג יכולה לבחור שמאי (והוא יודע מי משלם לו תמורת הרבה עבודות). תאורטית אתה יכול לבקש גם שמאי מטעמך ולשלם לו, אם יש אי הסכמה בין השמאים יש הליך לגישור על הפערים. מעשית זה לא סביר באירוע כשלך, שכנראה הנזק בו קטן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע אם זה חברת ליסינג קטנה ביתית אז יש סיכוי לדבר. אותי למשל דפקה גברת ממש בצורה משמעותית, במקרה לבעלה יש מוסך פחחות, הוא פנה לחברת ליסינג שלי שהיא ממש קטנה (המאגר) והם סגרו מתחת לשולחן תיקון מהיר וזול, בלי שמאי, בלי טפסים. 

הצד הפוגע מרוצה, אני מרוצה וחברת הליסינג מרוצה.

תנסה לקבל ממנו את הטלפון של קצין הרכב, להבין מי החברה ולנסות להבין אם יש סיכוי לדבר עם מישהו. תכלס זה נראה כמו מכה בקטנה שנסגרת בצביעת טמבון אבל יש מצב שהשמאי יחפור ויגלה שהתעקמה קורת רוחב ואז זה מוסיף עלויות (תכלס התפקיד של הטמבון הוא להיות גמיש ולספוג את המכה, יש מצב שיש נזק מאחור). 

בהצלחה. 

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה מפספס פה משהו מאוד מהותי, הוא לא הבעלים של הרכב, זה רכב חברה שחוכרים עבורו. 

אין לו בכלל שיקול דעת, הוא חייב לדווח על התאונה לחברה שלו/חברת הליסינג, למלא דוח אירוע ולשלוח להם ובזה הוא סיים מבחינתו.

אין לו שום אפשרות להגיע איתך להסדר, זה לא בידיים שלו וזה לא הרכב שלו ואם יגלו שעשה את זה הוא יקבל בראש. יש נוהל מסודר לדברים האלה שהוא חייב להישמע לו.  

אין לך מה לעשות חוץ מלקוות שיסכימו להגיע איתך להסדר אבל הסיכויים נמוכים, חברות ליסינג מאוד אוהבות לתבוע ולזמבר את חברות הביטוח וזה מה שיקרה כנראה גם פה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 שעות, Rafal כתב:

היי 

דפקתי רכב בפקק סקודה אוקטביה אפורה חדשה

מכה קטנה מאחורה אפילו לא קמט בפח רק טיפה הפח התנתק מהפלסטיק למטה 

והבנאדם פונה לחברת ביטוח שלמה סיקסט ולחברה שמעסיקה אותו 

איך אני יוצא מזה הכי זול שאפשר

מה גם שיש לו עוד דפיקות ברכב שלט קשורות אליי ולא באלי שיפילו עלי את הכל 

נ.ב. הצעתי לו לקחת למוסך רשמי ולתקן ואני אשלם , והוא לא רוצה 

ועוד משהו הרכב שנהגתי בו לא שלי הביטוח על שם מישהו אחר 

אז במידה ויש פניה לביטוח למי זה דופק את בעבר הביטוחי ? 

אני חושב שאתה מנסה לחסוך אבל אתה סתם מבזבז אנרגיה בשביל כלום כנראה כי אין מה לעשות. תשלם השתתפות עצמית ותשכח את זה.נכון זה כואב ולא נעים בכלל אבל לקחת שמאי משלך וכל מיני ספקולציות מול חברות ליסינג לא יעבוד לך אלא אם יש לך קשרים עם נציגות שם אם לא אז אתה סתם מבזבז אנרגיה.

אתה רושם מכה קטנה ,רכב חדש ,פח התנתק ועוד. אתה בתור בעל רכב חדש הייתה דורש הכל חדש ולא איך לחסוך לזה שגרם נזק. החלפת תמבון אחורי כולל צבע ועוד שמאי וכל מיני קליפסים יעלו אלפי שקלים. תבדוק מה עלות של נזק שלו וגם שלך ביחד ואם זה שווה לעשות שמניות באוויר כדי לחסוך משהו. כתבת שאתה לא מוכן לממן נזק שהוא לא שלך ,אין מה לעשות אם מחליפים כל החלק כולל צבע זה מה שעושים,לא עושים תיקון של כמה סנטימטרים של הפגיעה או נזק שנגרם בגלל המכה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Doron_Z כתב:

אתה מפספס פה משהו מאוד מהותי, הוא לא הבעלים של הרכב, זה רכב חברה שחוכרים עבורו. 

אין לו בכלל שיקול דעת, הוא חייב לדווח על התאונה לחברה שלו/חברת הליסינג, למלא דוח אירוע ולשלוח להם ובזה הוא סיים מבחינתו.

אין לו שום אפשרות להגיע איתך להסדר, זה לא בידיים שלו וזה לא הרכב שלו ואם יגלו שעשה את זה הוא יקבל בראש. יש נוהל מסודר לדברים האלה שהוא חייב להישמע לו.  

אין לך מה לעשות חוץ מלקוות שיסכימו להגיע איתך להסדר אבל הסיכויים נמוכים, חברות ליסינג מאוד אוהבות לתבוע ולזמבר את חברות הביטוח וזה מה שיקרה כנראה גם פה. 

אתה מפספס את מה שאני אומר, 

לא אמרתי שהוא יסגור את הסיפור מול הנהג. אמרתי שהוא צריך לנסות להגיע דרך הנהג לחברת הליסינג ולנסות להגיע להסדר דרכם.

כמו שתיארתי במקרה שלי, אני נהגתי ברכב ליסינג של חברת המאגר מטעם העבודה שלי, דפקו אותי והבעלים של הרכב הפוגע הגיע להסדר מול חברת המאגר בכך שהוא תיקן בעצמו את הרכב שלי. 

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה לא חברה קטנה 

זה שלמה סיקסט 

ואגב אני יודע שזה לא רכב שלו ורכב חברה וכו 

אבל בתוך כל זה אני מנסה לבדוק מה תהיה ההתנהלות הכי נכונה בשבילי 

כי אני בסך הכל אדם קטן מול מערכת גדולה ומנוסה 

אז אני בודק ושואל 

אני לא בורח מאחריות או מנסה להקטין נזק 

אבל מצד שני לא רוצה להדפק ולספוג סתם עלויות שיכולות להמנע עקב אי ידיעת הנתונים 

לכן שואל פה את המומחים😃💪🏼

למעשה יש למישהו מושג כמה סדר גודל עלויות של כזה דבר 

במקרה הכי קיצוני 

פורסם

מהצד השני... פגע בי רכב של אויס בנזק קל של pdr. הנהג היה חייב לדווח והנזק הכפיל את עצמו... סתם... ללא סיבה.

אני הייתי מוכן לסגור ישירות עם הנהג, אבל הוא התעקש לדווח אוויס כאשם בתאונה.

אלו הם חוקי המשחק.

בפעם הבאה אל תתנגש ברכב ליסינג.

מערכת גדולה כמעט תמיד תהיה דורסנית יותר.

ברגע שיגיע דו"ח השמאי, תעלה אותו לפה ונראה אם יש מה לעשות.

כרגע... שב וחכה בסבלנות

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מנסיונם של אחרים, עזוב את המאבק. הסיכוי מול שלמה אפסי.

לשלמה מוסכים ופחחים משלהם (שלמה שיר למשל) והם עושים את הרוב בבית. לשלמה יש גם חברת ביטוח והיא זו שתטפל מול הביטוח שלך. הנהג אינו צד, הוא חייב בדיווח לקצין הרכב שלו ולחברת הליסינג.

לא תוכל לחסוך הרבה אם בכלל, תשאיר לביטוח שלך להתמודד עם זה, עם כל הצער שבדבר.  שמאי שלך יעלה רק לך ולא תקבל מאף אחד החזר. אתה הרכב הפוגע ועל זה הצד נפגע יבנה את התביעה. חיסכון לא יהיה לך כאן. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שיעור לחיים, סע בזהירות ושים לב יותר לנעשה בכביש . 

• משעמם 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...