Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לעשות סדר

הראשון זה אא טויל מישור אדומים

הוא אמר לי שיפצתי אינגקטורים שלם לי קרן 1000 שקל

יש עוד בעיה לדעתי בשסתום אבל בלי עובדים אני לא יכול לפיתוח ראש להוריד מנוע וכולי.

אני לא חשבתי על הרעיון להשאיר אצלו עד שיבואו עובדים-אז נסעתי על אוטו צולע עד לירון

אם לא היה צולע הייתי נוסע עד גבע

הציטוט השני זה ירון-הגעתי אליו סיפרתי לו הכול על האוטו ואת מה שאמר אחמד מאא טויל

במקום להביא מנוע קומפלט הוא שלח אינגקטורים לשיפוץ ואז אמר שיש בעיה במנוע וצריך להחליף ואז בדק ואמר שהבעיה בראש-בקיצור אכלתי אותה אצלו לפי כול היגיון ואפשרות

עכשיו אני מתכנן לקחת ממנו את האוטו כמו שהוא ולהגיע לגבע

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

להשקיע ברכב זה לא רק לזרוק כסף עליו, אלא לזרוק כסף עליו נכון, כלומר, אם צריך אז משלמים - אבל למקצוען ללא עוררין, לא מהמרים עם מוסכים חסרי שם עם בעלים נחמדים שעושים הנחות.

שיפץ לך אינג'קטורים? אז למה ירון (לא מכיר את האדם או המוסך) ראה לנכון לשלוח אותם לשיפוץ?

אתה יכול לומר שטוויל בוודאות שיפץ אותם? ראית אותו מבצע את העבודה או שלקחת את המילה שלו שזה בוצע?

ייתכן מצב ובו הוא ניקה אותם שייראה חדש ולקח "מחיר קרן"?

כפי שראית, איציק עלה על הבעיה דרך המסך, בלי לראות, לשמוע או לגעת ברכב, זה ניסיון שלמוסך כללי לרוב חסר, מוסך מתמחה כבר מכיר את הצרות של הרכב ואת הפתרון הדרוש עם קצת מידע שהוא מחלץ בקלות.

כבר חתמתי...

פורסם

טויל ביצע בדיקה של האינגקטורים ושלח אותם לשיפוץ-לא במקום הרגיל שלו בגלל המילחמה מקומות היו סגורים אבל בריצפה ליד הנהג היו עוד 2 אינגקטורים שאמר לי לקחת איתי אם יהיה צריך

הוא שיפץ לי ראש אחרי טיימינג כושל ליפני כשנה ועשה לי קלאטצ ומשולשים ואני רואה שהעבודות שלו מחזיקות טוב

ירון אמר שיש שבבים במערכת ושיפץ את המזרקים עם קיט שיפוץ כמו שצריך-לידבריו 

אז מצידי אולי בנסיעה אליו הם נידפקו מהשבבים

אך שלא יהיה אני יגיע לגבע ויפתח דף חדש

אגב אני שומר את הקבלות מהמוסכים אם זה יתן משו אני יכול לפרסם אותם פה

פורסם

הייתי באמצע עם ירון אז המשכתי אצלו עד הסוף. יכול להיות שהיה נכון ליגרור לגבע אבל לא היה נוח לי באמצע עבודה לשנות. הראש שלי גם לא היה במקום לחשוב מה נכון לעשות

עכשיו האוטו טוב רק אני צריך להתייחס אליו ברצינות ולא להתפשר למה שילמתי הרבה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי אליו בשביל זה וגם לתת לו צאנס לקיים מה שהבטיח לתת לי כפתורים להגה

התוצאה א ניקז את המיים המיותרים

ב אמר שמותחן לא טוב וצריך להחליף רצועה…באזור ה1000 שח אמרתי לו שרק יכניס אותה למקום ואני לא משלם

ג לא נתן לי את הכפתורים על אף שהבטיח אני לא ביקשתי גם. רק מוזר לי ליראות אדם גדול שחושב שהוא יצליח בלי לקיים את המילה שלו 

מפה אני יהיה רק אצל גבע 

• מבאס 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אהבתי את הדגם על הדש בורד.

המלצה, תשקול להתקין מצלמת רוורס

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

זה לא האורך כמו שלא רואים כלום בנסיעה לאחור.

הטכנולוגיה באה לעזר במקרה שלך

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני כשעה, Obgel כתב:

תעדכן!

אוקי

הגעתי רונן קיבל אותי. אמרתי לו מה שרשמתי בפתק כדי לא לישכוח 

בדיקה ליפני טסט-בדיקה כללית-רצועת מנוע ומותחן-בדיקת תושבות מנוע-אישור בלמים-

הוא שלח לי בהודעה מה צריך ואמרתי שאני מאשר

בבוקר יום חמישי הגעתי לאסוף את האוטו נינוח יותר אחרי החלפת תושבת מנוע תחתונה-שקט מהמותחן ורצועת אביזרים שהוחלפו-הוחלפו גומיות לציריות-הוחלפו מחזירי שמן לגיר

אני מאושר שאני בידיים טובות

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...