Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המפגש נהיה מסריח ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכרח להגיד לכם אני בא למפגש ברמת גן המון אבל לאחרונה זה מתחיל להגעיל ,מישהו בכלל שם לב כמה ילדים פלצנים מתחילים להגיע לשם. שלא נדבר על הילדים עם האופנועים זה מתחיל להציק ואני יודע שאני לא היחיד שמתלונן על כך ואין הרבה מה לעשות אבל נראה לי שצריך להתחיל למצוא מקום חדש אתם לא חושבים?.... :mad:

פורסם

מצד אחד, אולי לך זה נראה "מסריח" שכל הזמן אותו דבר, לי אישית לא

תראה המפגש הוא פתוח, והוא לא אטרקציה בשבילך או בשביל אנשים שבאים לשם ולא תורמים אליו(לא מדובר ספציפית בך)

אולי לך בפעם המי ידוע כמה לראות את ה996 קראררה 4 TTP נמאס, אבל אולי לאחר שלא מגיע בקביעות למפגשים זה נראה כמו משהו חדש.

בקשר לאופנועים, מה לעשות מקום פתוח,אין סילקציה בכניסה

זה יהיה ככה עד שאיזה אופנוע יעוף באוויר :roll: .

מה לעשות במפגש :?: זאת כבר בעיה שלך, אם אין לך מה לעשות

אנחנו במפגשון שלנו מדברים וצחוקים ומזיינים בשכל ומספרים סיפורים שיכולים לגרום לדיבור רציני

ואנחנו גם עושים טיפולים לרכבים(שאל את איציק 8) )

ועוד..

אם נראה לך שהמפגש מסריח? אתה מוזמן לא להגיע :!:

המפגש הוא לא קרקס, ואף אחד לא חייב לבדר אותך שם!

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
אני מוכרח להגיד לכם אני בא למפגש ברמת גן המון אבל לאחרונה זה מתחיל להגעיל ,מישהו בכלל שם לב כמה ילדים פלצנים מתחילים להגיע לשם. שלא נדבר על הילדים עם האופנועים זה מתחיל להציק ואני יודע שאני לא היחיד שמתלונן על כך ואין הרבה מה לעשות אבל נראה לי שצריך להתחיל למצוא מקום חדש אתם לא חושבים?.... :mad:

למה אתה מעליב? :oops:

אני ילד בן 14 , ואני עושה מאמץ להגיע על האופניים של הדודה נחמה אפילו שהם הורגות אותי בעליות ואני לא מוצא את הקיט של ה-NOS (או וונטולין , מי בודק?).

לא מגיע לי לראות מכוניות יפות ? וזה שיש לי בעיות במעיים ,אז אני מפליץ קצת...זה סיבה להרוג בן-אדם?

:evil:

פורסם

למה אתה מעליב? :oops:

אני ילד בן 14 , ואני עושה מאמץ להגיע על האופניים של הדודה נחמה אפילו שהם הורגות אותי בעליות ואני לא מוצא את הקיט של ה-NOS (או וונטולין , מי בודק?).

לא מגיע לי לראות מכוניות יפות ? וזה שיש לי בעיות במעיים ,אז אני מפליץ קצת...זה סיבה להרוג בן-אדם?

:evil:

LOL :roflmao::roflmao:

זה היה טוב :!::hihi:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חכה מה יהיה כשאני יתחיל להגיע עם העדר כבשים הסקסי שלי!!! :D

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

הייתי במפגשים בארץ ובפראג (בקרוב בגרמניה :D ) ותאמינו לי שאין על מה להתלונן כלכך

הילדים הפלצנים תמיד יבואו וגם האנשים שחושבים שהם יודעים הכל

הדבר היחיד שצריך אולי לשנות זה את האטמוספירה הלא ידידותית.

נ.ב

אם למשהו יש תמונות מגרמניה שיעלה אותן

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

יש לי תמונות וגם סרטים מגרמניה,אבל אני לא חושב שזה הפורום להעלות כאלה דברים..... :lol:

שמר...הרגת אותי...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

הילדים הפלצנים שבאים לשם אל תשכחו שהם הדור הבא.... 8)8):lol:

בקיצור שמעתי שיש שם גם מחלקות של מכוניות טורבו ויש שם גם מכוניות על שלט עם דלק אז כנראה שבוע הבא אני יבוא עם האוטו על שלט שלי ויתן לכן האימברזות בראש בפתיחות... :evil:

פורסם

בקיצור שמעתי שיש שם גם מחלקות של מכוניות טורבו ויש שם גם מכוניות על שלט עם דלק אז כנראה שבוע הבא אני יבוא עם האוטו על שלט שלי ויתן לכן האימברזות בראש בפתיחות... :evil:

בוודאי, בנוסף למחלקת חפצי בית וגן, מחלקת אביזרי מטבח, מחלקת סניטריה ואמבט ומחלקת סטריאו משובחת יש גם מחלקת מכוניות טורבו, מחלקת פז'ו-סיטרואן, מחלקת אני-מגיע-באוטוליסינג-של-אבא-אבל-חושב-שיש-לי-אוטו-ספורט, מחלקת תראו-אותי-אפילו-רישיון-אין-לי-אבל-הגעתי-באופניים-מחיפה, מחלקת אונדה-טייפ-ערס-עם-אולטרה-בשפריצרים-וספוילר-של-אימפרזה ואפילו מחלקת אני-זרזיר-ויש-לי-המון-מכוניות-בבית-אבל-אני-מתעקש-לבוא-עם-הבורה-של-אמא (מחלקה די מרוכזת)

תבוא, יהיה כיף :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוודאי, בנוסף למחלקת חפצי בית וגן, מחלקת אביזרי מטבח, מחלקת סניטריה ואמבט ומחלקת סטריאו משובחת יש גם מחלקת מכוניות טורבו, מחלקת פז'ו-סיטרואן, מחלקת אני-מגיע-באוטוליסינג-של-אבא-אבל-חושב-שיש-לי-אוטו-ספורט, מחלקת תראו-אותי-אפילו-רישיון-אין-לי-אבל-הגעתי-באופניים-מחיפה, מחלקת אונדה-טייפ-ערס-עם-אולטרה-בשפריצרים-וספוילר-של-אימפרזה ואפילו מחלקת אני-זרזיר-ויש-לי-המון-מכוניות-בבית-אבל-אני-מתעקש-לבוא-עם-הבורה-של-אמא (מחלקה די מרוכזת)

תבוא, יהיה כיף :lol:

רוני

אוי , הרגת אותי......

:lol:

ויש את מחלקת "מקומות עבודה"..... מישום מה מגיעים רק שוטרים..... :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לא בלי שום קשר לשירשור !!!!!

יאשה המלך יאשה המלך יאשה מלך העולם!!!!

.......................

מה הקשר איזה דיון עקום....

ברור שאין מקום כמו רמת גן כי הוא מרכז את כל החרא.... נקודה...

תעבור מקום החרא יעבור איתך...

תמיד מיפגשים מביאים איתם חרא....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אתם קשקשנים. מספיק. סה"כ אתם חבורה סגורה שלא מוכנה לקבל אחרים, ולא תמיד בצדק. נכון יש ילדים מעיקים ומעצבנים, אבל מצד שני יש חברי פורום אחרים, כמוני וכמו עוד מישהו שכתב פה בעבר, שהיססו לגשת אליכם. אני למשל הייתי היום במפגש, כן, באתי כל הדרך מחיפה, והתבאסתי לבוא ולהגיד שלום, רק בגלל הגישה שלכם כאן בפורום כלפי מי שאמורים להיות חברים, ולא עוד ילדים פלצנים. :?

:puzzled:
  • תוכן חדש...