Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יכולה להיות הסיבה שהרכב רועד או מגמגם כשהוא מגיע למהירות מסויימת
מתחת למהירות הנ"ל הרכב בסדר גמור
לא משנה אם זה בירידה או עלייה, רק במהירות ההיא הוא מתחיל לרעוד

יש לציין מדובר ברכב ישן 

פורסם

באיזו מהירות זה קורה?

נתחיל מהזול :

איזון גלגלים לא מושלם, צמיגים פגומים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, vladclar כתב:

באיזו מהירות זה קורה?

סתם לשם הדוגמה 140 קמ"ש

איזון גלגלים לא מושלם,

החליפו לי לאחרונה במוסך פרטי משולשים וטענו שעשו כיוון פרונט

צמיגים פגומים.

צמיגים של פלקן משבוע ארבעים ומשהו של 2021 ונראים בסדר גמור

עריכה אחרונה על ידי אבי ים
פורסם

איזון גלגלים זה לא כיוון פרונט. אם כבר עשית פרונט (בתקווה שאכן נעשה וכמו שצריך) תעשה איזון גלגלים בפנצ'ריה שאתה סומך עליה.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעה, אבי ים כתב:

רועד או מגמגם

רועד? או מגמגם?

אם אתה מדבר על גמגומים מכיוון המנוע - זה יותר נראה כמו פלאג או קוייל תקולים, או אולי תושבת מנוע / גיר

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, chezik כתב:

רועד? או מגמגם?

אם אתה מדבר על גמגומים מכיוון המנוע - זה יותר נראה כמו פלאג או קוייל תקולים, או אולי תושבת מנוע / גיר

זהו, שאני לא בטוח כ"כ
אני לא יודע עד כמה זה משנה את התמונה אבל כתבתי למעלה שזה לא קשור למאמץ של המנוע אלא למהירות מסויימת
גם בעליות קשות במהירות גבוהה לא היו רעידות, רק ממהירות מסוימת זה מתחיל

פורסם (נערך)

לפני 7 שעות, ברנד כתב:

לי היה את זה ממהירות של 90 בערך והחליפו לי ציריות וזה הסתדר

לציריות גמורות בד"כ יש סימן ברור: הרעידות רק כשדוושת הגז לחוצה, בשיוט מהיר ללא גז לא יהיו רעידות. @אבי ים איך זה אצלך? לפי מה שכתבת שזה לא קשור למאמץ נראה שזה גם בשיוט ולא קשור לציריות.

תכלס כמו שכתב לך ולאד איזון גלגלים זה הכי פשוט וזול וכדאי להתחיל איתו, המחיר אאל"ט סביב ₪50 לגלגל.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, tza כתב:

לציריות גמורות בד"כ יש סימן ברור: הרעידות רק כשדוושת הגז לחוצה, בשיוט מהיר ללא גז לא יהיו רעידות. @אבי ים איך זה אצלך? לפי מה שכתבת שזה לא קשור למאמץ נראה שזה גם בשיוט ולא קשור לציריות.

תכלס כמו שכתב לך ולאד איזון גלגלים זה הכי פשוט וזול וכדאי להתחיל איתו, המחיר אאל"ט סביב ₪50 לגלגל.

אם אני לא טועה רק כשאני לוחץ על הגז זה קורה
אם זה אכן ציריות, זה חובה לטפל זה בהקדם? כי אחרי הכל זה קורה רק במהירות גבוהה יחסית שלא אמורים להגיע אליה

דבר נוסף

האם יכול להיות שזה התחיל לי רק אחרי שהחליפו לי גומיות במוסך?

פורסם (נערך)

לפי הידוע לי אם אין תיקתוקים מכיוון הגלגל אז זה לא ציריה אבל אם זה ציריה שווה לטפל בהקדם

לאבא שלי היה ג"כ רעידות באיזור ה80 קמ"ש רק בלחיצה על הגז וזה היה בגלל מיסב שאת זה לא דחוף להחליף ע"פ המוסכניק

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, tza כתב:

המחיר אאל"ט סביב ₪50 לגלגל.

יקר

ב-50 ש"ח אתה מקבל תיקון פנצ'ר כולל איזון גלגל.

אני שילמתי 25 ש"ח לאיזון גלגל במקום שלא נחשב לזול במיוחד

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...