Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

מנועים של מרצדס נמצאים ברכבים של רנו, ניסן ומיצובשי

זה עוד בקטנה, את אותו מנוע 1.33 של מרצדס יש היום בכל דאצ'יה..

מהבחינה הזאת מאזדה עם הסקייאקטיב האטמוספרי שלהם והגיר הפלנטרי אולי היחידים שלא "איבדו את זה". למרות שגם להם יש מנוע 2.5T

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני 4 שעות, lanosforce כתב:

וזה בסופו של דבר עצם הענין - מנועי בעירה מודרניים הגיעו לסוף הדרך. 

ויש גבול למה שממיר קטילתי מסוגל "לאכול". 

אז יש מנועים שעדיין יש להם מזרק אחד במבואה של הסעפת והוא מנקה את השסתומים (הזרקה כפולה של טויוטה) ויש מנועים שעדיין התכנון שלהם הוא כזה שניתן לצפות מהם לאמינות סבירה אולי אפילו טובה - אבל זו סוף הדרך. 

חיסכון במשקל, צמצום מזהמים - שימוש היסטרי בפלסטיקה ומתכות קלות בתוך תא שצובר חום עצום, נוסחא טובה לכישלון ידוע מראש. 

וכולם מייצרים היום עם כולם לכולם - מנועים של מרצדס נמצאים ברכבים של רנו, ניסן ומיצובשי שלתקופות רנו היו יפניים לא פחות מהן וסובארו וטויוטה ובימר שעושות בינן לבין עצמן שתפים או בימר עם BMW. בסובארו אפשר למצוא מקטים של יגוואר ויגוואר היום בבעלות הודית ו... איזה סלט. 

העיקר - רב סרן שמועתי דואג לנו למחירונים זולים של אירופאיות ומאידך שומר לנו על הערך של היפניות. תחכימו להשתמש בידיעה הזו. 

מה שאומר שכדאי לקנות עכשיו רכבים חשמליים - כל עוד השוק בתחילת דרכו ומנסים לבנות רכבים חשמליים בצורה איכותית
וכנראה שעוד לא הרבה זמן יתמקדו רק בטווח של הסוללה, בטעינה מהירה ונהיגה אוטונומית. 

שאר חלקי הרכב יהיו בנויים באיכות של צעצועים ממקס-סטוק

פורסם
לפני 16 שעות, zaf כתב:

בדיוק זה.

סעפות יניקה נסדקות אצל טויוטה זה נסלח, לאחרים הרבה פחות 🙄

לא רק זה... אלא שבזמן שקריאה לריקול צרפתי יחשב להוכחה ניצחת נוספת שמדובר במוצר פגום, אותו מקרה אצל היפנים יחשב כעוד הוכחה לאחריות שהם לוקחים על המוצר.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם

כשאתה מוכר את הטויוטה שלך  ואין לך ספר טיפולים לרכב 

אשכרה שנתיים עם קורולה 97 והייתי מכיר מוסך רק בשביל להוציא טופס רכב מיושן לטסט

ואצל המאזדה של אבא שלי נהייתי אחד החברים הטובים של המוסכניק הוא כבר בחיוג מהיר אצלי

אבל יצא מזה משהו טוב כי עם הקורולה בדוק לא הייתי מכיר את הפורום זה...🤪

פורסם

כשאתה מדביק על הרכב מדבקה של סאנרוף כדי שייראה כאילו מעניין.

(חסר לי כאן חבר פורום מסויים).

• מצחיק 1
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 28 דקות, itamarg כתב:

כשאתה נכנס לסיבוב, מצפה לפידבק מההגה והשלדה, ומרגיש שאתה מסובב הגה סתמי כמו בארגז החול של הגן.

(מחזיק בחניה יפאנית וצרפתיה :) ).

זה עדיף על הפלואנס.

אתה נכנס לסיבוב מהיר ואז היא מסתובבת אליך ואומרת לך אם אתהמתעקש אני אעשה את זה אבל רבאק, בשביל מה?

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן כן - היה ברור לי שאתה מדבר על "אושריקורולה" אני מקווה שהוא בטוב היום. 

כשאתה רוצה לשפר יפנית אבל היא אטמוספרית. 

כי את האחרת אתה רוצה לשמר אבל ממש ממש פוחד לשפר. 

אמיתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני שנים רבות היה לי שכן עם מזדה 6 שחורה ומלוקקת.

אחרי כמה שנים, התחלתי לשים לב, שכל פעם שעברתי ליד רכבו בחנייה הייתי רואה תוספת קוסמטית חדשה.

התחיל עם חלונות מושחרים, עבר לכל מני תוספות דמויות כרום כל פעם במקום אחר. 

זה נמשך כך כשנתיים עד שהוא שדרג את הרכב.

ניחשתי שהבחור סובל, שהכסף שורף לו בכיס מאחר ואין תקלות.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שהרכב שלך מאזדה 3 דור ראשון קיים בכל חור אפשרי ואתה לא מרגיש שהוא מיוחד 

שהרכב חיצונית נראה פח אשפה אבל נוסע כמו גדול 

במאזדה 3 שהייתה לאבא שלי שתי תקלות (2006 1.6 דור ראשון) אחת מוזרה שקרתה שחיברו OBD שמשום מה שיגע את המחשב והצ'ק אנגין נדלק והבהב בכתום והאוטו לא סחב הוצאה של הOBD וזריקה שלו לפח ולנתק מצבר ולהחזיק סידר את זה 

ותקלה אחרת החלון האחורי היה נופל ואי אפשר היה לסגור עם הכפתור רק להרים אותו ידני 

ויום אחד הכלבה שלי תוך כדי התלהבות החליטה להוריד את החלון בלחיצה על הכפתור והחלון נתקע למטה מזל שלא היה לילה גשום וקלטתי את זה בזמן וגם אני גר בנתניה שמפוצצת מאזדה עם צבע במצב הרבה יותר משלי עם הצבע האדום שהפך לאפור

פורסם

כשאתה אוכל יירוט ממש ישירות מעל הבניין וכל הרסיסים מתפזרים סביבו ואחד הדברים שאתה בודק ברגע שכל מה שקריטי נמצא תקין - זה שהסובארו בסדר. 

אמיתי, בלי שריטה. 

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...