Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה התחדשתי באימפרזה 2006 עם 80K (אמיתי, של חמי ז"ל, מכיר את האוטו כבר עשור) שתחליף לאנסר 2008 במחצית חיים עם 250K והכל מקורי. רק ביפנית יתכן כזה שדרוג.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

סבא שלי עכשיו החליף מאזדה 3 2010 80 אלף ק''מ בטיוטה chr

היא הוחלפה רק בגלל רק חוסר במערכות בטיחות אקטיביות הרכב במצב מכני מעולה

וכמובן לא נמכר אלא עבר בתוך המשפחה

פורסם
לפני 22 שעות, EliC25 כתב:

שמע זה תפס חזק הסרטון הזה... לא ציפיתי. תמיד מה שלוקח רגע אחד לצלם - נוסק. ומה שלוקח הרבה זמן לצלם ועריכה ובלאגן - לא קורה איתו כלום.

סרטון באמת חזק.

ראיתי שאחד כתב לך בתגובות בתמימות שפנצ'ר זה לא קשור לאמינות🤣🤣🤣🤣שבר אותי

לפני 20 שעות, lanosforce כתב:

יש במשפחה סוזוקי איגניס 2006 - עם 39 אלף קילומטרים וניילונים עדיין על המושב האחורי. כן, פולניה. 

הניילון עדיין טרי? תגיד לה שזה לא בריא כי ההיתכלות של הניילון ברכב יכולה לגרום לבעיות בדרכי הנשימה גם לפלניות😉

חבר שלי לפני שנה בערך קנה סוזוקי בלנו ידנית עם 80k קמ במצב..... פסיכי מאיזה מבוגר חמוד ממודיעין

• רעיון גרוע 1
פורסם

לפני כמה זמן הלכתי לראות רכב עבור בת משפחה. סוזוקי סוויפט בת 5-6 עם ניילון על המושב האחורי, ומדבקות הניילון על חלקי פלסטיק שונים (״ שמור, יד ראשונה״) .

הדבר הראשון ששמלי לב אליו שהיה סימני עובש על המושב וריח מציק שהבעלים אמרה שככה זה מהיום הראשון מריח חדש. 

ניסיתי לקלף בעדינות את הניילון האחד הפנלים היותר ניסתרים והוא היה בלתי ניתן להסרה, כאילו הודבק למשטח הפלסטי הזה.

הרכב היה במצב סביר , תקין, אבל ללא הסטורית טיפולים. ויא לא זוכרת מתי טופל ואיפה, אבל הרכב ״במצב חדש״  והגברת התעקשה על מחיר שלדעתנו לא היה סביר.

• מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, cohen motor 377 כתב:

הניילון עדיין טרי? תגיד לה שזה לא בריא כי ההיתכלות של הניילון ברכב יכולה לגרום לבעיות בדרכי הנשימה גם לפלניות😉

אני אשמור את המידע הזה לעצמי - אבל תודה לך :-P

• מצחיק 8

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 22.10.2023 בשעה 15:29, sperial כתב:

כשבשנת 2010 אתה מוכר קורולה בת 12 עם 160,000 ק"מ, וב-2023 אתה פוגש אותה ברמזור.

יש את הסיפור הזה עם ב.מ.וו שאתה מוכר אותה עם 150 אלף קילומטר ושנה אחר כך רואה מודעה שלה אצל סוחר עם 70 אלף קילומטר, ומגלה שגם הספקת לעשות תואר ברפואה בזמן הזה. 

• מצחיק 6
פורסם

@פריג'י תשמע, רק גרמניות עושות בהצלחה 80,000 ק״מ ברברס, ועוד בשנה אחת זו משימה לא פחותה מקבלות דוקטורט.

אגב, הזכרת לי דווקא צרפתיה שהיתה לי לפני המון שנים. רנו 14 שנרכשה בגיל 8 עם 40,000 ק״מ (לכאורה), מכון הבדיקה הילל אותה. עשתה אצלי בשנתיים עוד 40,000 ק״מ (אבל צריך לחשב גם את הזוית, כי עם השלדה היא נסעה כמו סרטן), וכשנמכרה אותו מכון בדיקה הציג אותה כנבלה סרוחה (טוב, זו היתה האמת, אבל המכון ניפח), מכרתי ב-30% מתחת למחירון. כעבור שבוע הוצגה למכירה כבובה יד ראשונה מרופא (זה מה שנקרא חצי אמת).

אגב, הלקח העיקרי שלי מהרכב הזה היה להזהר משת״פים בין מכוני בדיקה לסוחרים בהסוואה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטנדרים של טויוטה- ארגון הטרור אימץ את הטנדר שהוגדר "בלתי ניתן לחיסול"

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/syaisgnft

הסוד הידוע של המזרח התיכון - שההיילקס הוא רכב עמיד, אמין וקשוח מאין כמוהו, הילך קסם גם על נהגיה של עזה. זהו רכב שעליו אין צורך לרחם, בקושי לטפל.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

פרט שולי מאין ואיך הגיעו, צריך להשמיד את כל הכלים האלה. שילכו ברגל.

לפני 17 שעות, zaf כתב:

זהו רכב שעליו אין צורך לרחם, בקושי לטפל.

רק השמדה כוללת של הכלי הזה , שריפתו עד היסוד.

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

פרט שולי מאין ואיך הגיעו, צריך להשמיד את כל הכלים האלה. שילכו ברגל.

רק השמדה כוללת של הכלי הזה , שריפתו עד היסוד.

חבל לשרוף אותם.

העונש שמגיע להם זה לחלק את ההיילקסים לחברי הפורום.

אני ראשון בתור.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 10 שעות, cohen motor 377 כתב:

העונש שמגיע להם זה לחלק את ההיילקסים לחברי הפורום.

יד ראשונה מנאצי,

מצב מכני מעולה (כמה קליעים בטמבון),

חונה בחניון מקורה במנהרה מאווררת,

אפטר מרקט - מאג בארגז - סדנת ג'באליה...

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק,

אבל זה כל כך עצוב שזה כבר מצחיק,

חבל שהבדיחה זה אנחנו.

😰

• אהבתי 3
פורסם

כשמישהו ברמזור אומר לך שהפנס שלך לא עובד, אתה יוצא החוצה, נותן לו צ'אפחה בריאה, והוא חוזר לעבוד כמו גדול.

"יפנית, מה אתה רוצה".

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כשאתה מרגיש מטומטם שבכלל ניגשת למישהו בתחנת דלק שיש לו רכב יפני שמעניין אותך ושאלת, תגיד, מבסוט עליה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...