Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנחש שהרבה בודאי את הכתבה ב-YNET על זה שסיטי-מוביל החליטו להביא על עצמםן את ייבוא לקסוס לארץ, מותג שלמרות שיש לו תקינה אירופאית יוניון מוטורס הזניחו אותו מאוד

ודגמא לכך ניתן לאות מה-LS שבכלל טויוטה מיתגו אותה בכל האתרים והקטלוגים שטויוטה לקסוס ולא ניסו לבדל אותו בתור מותג בודד, במיוחד עכשיו שלקסוס זכו בסקרי שבעיעות רצון ובחו"ל הם נוגשים בצורה נאה במכירות של BMW ומרצדס

למי שלא קרה הנה הכתבה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3087302,00.html

ומבחן שנעשה ל-RX330

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3087279,00.html#n

מה שנשאר לי להגיד זה רק כל הכבוד

לסיטי-מוביל שהחליטו לקחת על עצמם את אחריות הייבוא ואולי ככה יגרמו ליוניון מוטורס לייבא סדיר את לקסוס וילמדו ממקרה UMI שהחליטו להביא את ההאמר אחרי המספרים שהוא מכר בייבוא אישי וגם הנכונות של סיטי-מוביל שמשלימים עם זה שאם יוניון מוטורס יתחילו לייבא את קשת דגמי לקסוס אז לקוחות יעזבו אותם לטובת הייבואן הרשמי

וכמובן גם כל הכבוד ליוניון מוטורס שמוכנים לעזור לסיטי-מוביל בעניין החלקים ובעצם יוצרים מעין שיתוף פעולה במקום מלחמה על זכויות ייבוא שאנשים קונים את הרכבים הסכונות לייבוא אישי ומקבלים שירות מהמוסך המורשה של הייבואן וככה הם יכולים לישון בשקט מבלי שידאגו איך לשבור את הראש במקרה של תקלה ברכב

מי ייתן ויהיו עוד דברים כאלה בארצנו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סיטי מוביל אולי מייבאת לקסוס לארץ, אך על סיטי מוביל לא חלה החובה להחזיק מלאי חלפים, להעביר את המכוניות תקינה בארץ, להכשיר מוסכים מורשים, להפיק חומר פרסומי ולהערך לשיווק של המכוניות שהיא מייבאת.

קיים הבדל גדול בין יבואן רשמי של מותג לבין יבואן שפועל בשוק אפור.

העובדה כי יוניון משתפת פעולה עם הסידור הזה מראה עוד יותר עד כמה הדבר לא כלכלי בעיניה.

מבחינת החלפים שיוניון מוכנה להביא עבור לקסוס שייובאו בייבוא אישי, אין בכך שום דבר חריג. יוניון מוטורס נמצאת גם כך בקשרי עבודה שוטפים עם טויוטה, כך שההבדל הוא במספרים הקטלוגיים. דבר דומה מתבצע גם עם דלק מוטורס שמוכנה להביא חלקים עבור מכוניות פורד שיובאו בייבוא אישי. המחירים לא מופקעים, רק זמן האספקה ארוך יותר לעיתים .

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

חלף לידי במהירות ג'יפ של לקסוס שחור בצומת רעננה כפר סבא צפון

מה אני יגיד לכם, אמא שלי, שלא מבינה מהחיים שלה במכוניות, ומכוניות ממש לא עושות לה את זה, פשוט התפעלה מהדבר הזה, האוטו הזה נראה מאוד מרשים כשהוא עובר לידך במהירות פי2 ממך, והוא פשוט מושך תשומת לב על הכביש.

פורסם

שוב, מתעסקים בדגמים שהם לא ממש רלוונטיים לרוב הציבור שעולים יותר מ500K...:roll:. למה לא מזיזים את התחת ומנסים לייבא רכב אטרקטיבי כגון הIS?

פורסם
שוב, מתעסקים בדגמים שהם לא ממש רלוונטיים לרוב הציבור שעולים יותר מ500K...:roll:. למה לא מזיזים את התחת ומנסים לייבא רכב אטרקטיבי כגון הIS?
מה זה IS ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לא יודע מה איתכם,אבל לפני שקנינו את הקאדילק ערכנו נסיעות מבחן על הרבה רכבים ובינהם הייתה הלקסוס.

הרכב איכזב ממש ,לאור כל הפרסים והשבחים ציפינו לרכב ברמה הגבוהה ביותר אך לצערנו לא היה כך.

הרכב כבד ,הסחיבה לא מתאימה לרמה של הרכב ועוד דברים שלא היינו מרוצים מהם.

בקיצור זאת טיוטה קורולה גדולה עם מנוע 4000,נאמנה -זהו.

כמובן שהכל בהשוואה לקאדילק STS,למרצדס 500,A8,ושאר חברותיה לקבוצה.

לירון

פורסם

עם כל הכבוד לקאדילאק STS, היא נופלת מS500, וA8 4.2. (והיא גם זולה מהן משמעותית) אולי יש מקום להשוואה חלקית אם מדובר על הדגמים הזולים יותר של האאודי והמרצדס.

גיא

פורסם

כמו שידוע לי ל-IS החדשה יש תקינה ושיווק באירופה

היא נחשפה בתערוכת ז'נבה שזה מראה על קהל יעד אירופאי

שכמו שציינו פה היא מתחרה לאאודי A4 וב.מ.וו. סדרה 3

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עם כל הכבוד לקאדילאק STS, היא נופלת מS500, וA8 4.2. (והיא גם זולה מהן משמעותית) אולי יש מקום להשוואה חלקית אם מדובר על הדגמים הזולים יותר של האאודי והמרצדס.

גיא

בנוגע למחיר-הרכבים האמריקאיים סובלים בארץ מהמחירון בעקבות ה''סטיגמה '' שיש להם:רכב יקר להחזקה,זולל דלק,מי שנוסע בו צריך להיות עשיר.

כל אלה גורמים למחירון של הרכבים האמריקאיים ליפול באלפי שקלים כל חודש,ולאו דווקא בהקשר של טיב הרכב (לדעתי כמובן).

ובנוגע למה שרשמתי-המבחן נעשה על ידינו ונסענו(אבי נהג) הרבה קילומטרים על כל רכב,הקאדילק לא נופלת משום רכב מבחינת רמה,ביצועים,נוחות נסיעה,טכנולוגייה.

אשמח לדעת מדוע אתה חושב כך.

לירון

פורסם

איזה מנועים היו למרצדס ולאאודי? (A8 וS קלאס כן?) בהנחה ומדובר על המנועים הגדולים, 5 ליטר ומעלה במרצדס, 4.2 ליטר ומעלה באאודי, אין שום מקום שמשווה ביניהם לבין הקאדילאק... המרצדס עם מתלי אוויר נוחה ברמה בלתי ניתנת לתיאור בכלל, הA8 קוואטרו טובה יותר מבחינה דינמית ברמה משמעותית, וטכנולוגית, שתיהן עידפות. (ושוב, הן גם עולות הרבה יותר, גם כחדשות. בתור משומשות ההפרש ענק, כחדשות, הוא סתם גדול. לדוגמא ממחירון אוטו, אוגוסט 2002:

A8 4.2 עולה 661K (לפני תוספות...) בתמורה לS500 תיפרד מ516K ואילו הSTS עולה 470K. יחסית קרוב למרצדס, א-ב-ל, צריך לזכור שלשתי הראשונות אפשר להזמין תוספות ב100K בלי יותר מדי בעיה, קסנון, מתלי אוויר, טלפון GSM, יש בערך ספר לכל דגם. בקאדילאק כמעט ואין (או שבכלל אין) אופציות לתוספות מקוריות רבות מאוד.

גם ב0-100 האאודי והמרצדס מהירות יותר (אם כי לא בצורה משמעותית) ודינאמית, ה A8 הרבה יותר טובה, והS קלאס נחשבת טהורה יותר מבחינת התנהגות, הנעה אחורית (אם כי דינאמית הA8 טובה משתיהן).

אגב אוטו בחנו את ה430 אם אני לא טועה מול הסדרה 7, אומנם היא הפסידה, אבל היו מספר דברים מאוד מרשימים אצלה, איכות יצור ברמה הגבוה ביותר, ושקט בלתי נתפס. אני מסכים שעיצובית, וגם דינאמית הBMW עדיפה משמעותית.

אגב בדקתם גם סדרה 7? 740, גם דור קודם, עדיפה על הSTS. בתור משומשת הSTS עולה חצי מהן ברוב המקרים, ולכן היא אופציה מעניינת, אם כי חשוב לזכור שעלויות האחזקה גבוהות, והרכב לא אמור להיות שיא האמינות. איך האמינות בזו שאצלכם? כמה זמן היא אצלכם, כמה ק"מ היא נסעה ? (סתם תהייה) אשמח גם את תפרט קצת את עלויות התחזוקה עד כה (בנחה ויש לכן אותה שנתיים, אם הזמן קצר קשה לדעת).

גיא

פורסם

אני לא יודע על איזה לקסוס בדיוק אתה עשית נסיעת מבחן... אבל שאני הייתי בארה"ב נסעתי בLS430

והאוטו הזה מאוד מרשים מכל הבחינות בין אם זה מנוע ובין אם זה פינוק ופאר... הוא עומד בכבוד עם מרצדס ובמוו... במחיר יותר נמוך בארה"ב..

• תוכן חדש...