Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפתי רכב. או never say never

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה X3 בעיני היא נפלאה ונמצאת בבאקט ליסט שלי שאולי עוד יתמלא ביום מהימים
למה פסלת את מנועי הטורבו הקטנים?
כן מכיר 6 צילינדרים ואת יתרונותיו, אבל גם ה 4 מאוד מהנה 

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם

השש טורי של במוו עוד מימים ימימה הוא מנוע נהדר ואמין, מבין את עמוס על ההתעקשות.

נהגתי לא מזמן על E30 325, עם כל הקמ"ז והשנים התרשמתי מהפעולה החלקה, מה"בשר" על טווח סל"ד נרחב.

תתחדש!

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה כיף לך. רכבים יפים.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אחי החזיק כדיילי 320 (בקנדה) במשך שש שנים
רכש אותה מיד ראשונה עם ~ 100K ק"מ במצב חדש!!!
רכב מאוד מוצלח והמנוע 6 צילנדרים אמין מאוד 

IMG_4787.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש ותהנה!

ברגע שסיימתי לקרוא עברתי ללוח מכירה, רק שהפורשת לא שם.

מכרת כבר?

בטח יהיו לך כמה תובנות על השרשור המקביל לעניין מחירי מחירון וכדומה...

• אהבתי 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

תודה לכל המברכים.

לפני 21 שעות, סולל הדרך כתב:

למה פסלת את מנועי הטורבו הקטנים?

כעיקרון אני מעדיף את דרך הפעולה של מנוע אטמוספרי גדול על פני מודגש קטן. מעבר לכך שזה מוסיף פוטנציאל לבעיות. ספציפית מנועי הN20 של BMW, במיוחד משנות הייצור הראשונות, ידועים כבעייתיים עם מערכת טיימינג שכושלת. ניתן לראות אפילו במודעות הרבה רכבים שנאלצו להחליף מנוע.

מנוע B48 או B58 אקנה אולי בעתיד בלי חשש, הבעיה שבתקופתם כבר רוב הרכבים היברידיים ואת זה אני לא רוצה.

לפני 17 שעות, cohen motor 377 כתב:

זה נראה שאתה בכלל לא נעול על צבע כל שהוא, אלא "מה שיש".

בארצינו אין פריוולגיה לבחור צבעים. אני קונה רכב משומש על פי מצבו והמחיר.

הייתה מועמדת למכירה בצבע שחור, את זה כבר ממש היה לי קשה לבלוע. 

גם כשהתלוויתי לאנשים שקונים רכב חדש בסוכנות, שומעים שניתן לבחור בין כסף לכסוף לאפור. אה אתה רוצה משהו אחר? אין במלאי. זה יגיע עוד 8 חודשים והמחיר לא מובטח.

לפני 18 שעות, סולל הדרך כתב:

אחי החזיק כדיילי 320 (בקנדה) במשך שש שנים

החזקתי גם E46 עם מנוע 4 צילינדר מ2006 עד 2013, זכורה לטוב.

לפני 12 שעות, Supertigre כתב:

X3 יופי של רכב ליום יום, מה נמצא ברשימת החבילות? 

חלקי פנים שהתבלו או חסרים, למשל הגה וכל מיני לחצנים. גגון מקורי. מסננים וחלקים לטיפול. כלי עבודה ייעודיים. קרטר שמן חדש לגיר האוטמטי (המסנן חלק מהקרטר וזה מוחלף קומפלט).

לפני 10 שעות, Froyne כתב:

ברגע שסיימתי לקרוא עברתי ללוח מכירה, רק שהפורשת לא שם.

מכרת כבר?

בטח יהיו לך כמה תובנות על השרשור המקביל לעניין מחירי מחירון וכדומה...

פרסמתי כאן בלוח המכירה של האספנות. אבל היא נמכרה בדרך אחרת, תוך 6 ימים.

משעשע שהE34 נמכרה בדיוק באותו הסכום, על השקל, בו רכשתי אותה לפני 8 שנים.

בשירשור מחירי המחירון כבר התייחסתי, רכשתי השנה גם את הX3 וגם עוד רכב מוקדם יותר השנה בלי לפתוח מחירון. אני לומד את השוק.

מכיוון שהX3 יבוא אישי נאלצתי ללכת להערכה פרטנית במשרד לוי יצחק ז"ל לצורך ביטוח מקיף. השמאי כתב הערכה גבוהה ב6000 ש"ח ממה ששילמתי על הרכב.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 39 דקות, amosbmw כתב:

חלקי פנים שהתבלו או חסרים, למשל הגה וכל מיני לחצנים. גגון מקורי. מסננים וחלקים לטיפול. כלי עבודה ייעודיים. קרטר שמן חדש לגיר האוטמטי (המסנן חלק מהקרטר וזה מוחלף קומפלט).

הגה חדש או משומש? כי אני לפני שהכרתי את התקנות הזמנתי משומש והוא כמובן נעצר והוחזר למוכר. 

• תוכן חדש...