Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מעל למרפסת קורה גדולה מצופה קרמיקה 10x10 והיום פס באורך של כמטר החליט לצנוח.

בבית הקודם שלי היה ציפוי חיצוני לבנין ואני שוקל במקום להדביק קרמיקה לצפות את כל הקורה.

השאלה איזה ציפוי זה, מי עושה אותו והאם כדאי.

מדובר על קורה של כ 40x50 באורך כולל של כ 15 מטרים.

מצורפת תמונה

20230902_145951.jpg

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני לא יודע לענות לך על הציפוי, אבל אם אתה בבניין זו צריכה להיות הוצאה של ועד הבית ולא שלך

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 2
פורסם

ברוטליזם חוזר לאופנה..

קצת ברצינות, חיפוי הכי זול שיש באותו צבע של החרסינות ששמו לך.

אולי שווה לבדוק אם אפשר לעשות ציפוי בטון מוחלק בצבע. 

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 13 דקות, GTאי כתב:

אני לא יודע לענות לך על הציפוי, אבל אם אתה בבניין זו צריכה להיות הוצאה של ועד הבית ולא שלך

זה פנטהאוס וזה במרפסת שלי.

הכסף הוא שולי כי תיקון זה כסף קטן. פשוט עם הכישרון שלי זה שבפעם הראשונה זה לא נפל עליי זה כבר הישג ולא בא לי להתגרות בגורל.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

פשוט עם הכישרון שלי זה שבפעם הראשונה זה לא נפל עליי זה כבר הישג ולא בא לי להתגרות בגורל.

אז סופש הבא, קח את כל הילדים ותוריד את החרסינות כי לפי התמונה יש עוד כמה רופפות..

כמובן לא לשכוח לשמור כמה חרסינות שלמות ליתר ביטחון במידה והחרסינות שעל הקיר, יפלו חס וחלילה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני הולך להביא מישהו כבר מחר להוריד 

זה קרוב למעקה אז את הבנות לא מעלה לשם ואני עוד מתאושש מניתוח ואסור לי לעשות דברים כאלה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

זה פנטהאוס וזה במרפסת שלי.

מה זה קשור, זה חלק אינטגרלי מהבניין. 

בסבירות גבוה מאוד בתיקון כולם אמורים לשאת.

בלי קשר זה מן הסתם יפול כמו דומינו-וזה מסוכן. אם אין התנגדות שכנים ושות' אני הייתי מפרק את החיפוי ,מטייח ומיישם שליכט אקרילי צבעוני בגוון מתאים כגימור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אחרי שתוריד את הקרמיקה - שליכט צבעוני (דקורטיבי) בצבע שתבחר

• רעיון טוב! 1

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם (נערך)

ושיתחילו לבדוק את כל הבנין - היום זו הקורה שלך - מחר זה הקיר החיצוני וארחים ייפלו לגינות של דירות הגן או על המדרכה ויפגעו במישהו.

בניין לידי התחיל כך וגמר עם חיפוי מחדש של כל הבניין.

אגב - בן כמה הבניין? האם באחריות הקבלן?

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בן 11, אתם אחרי גבול אחריות קבלן (למיטב זכרוני 7+3 על חיפוי)

אבל תבדוק אולי היו תלונות בעבר מאחד השכנים או מהוועד, ואז יתכן שהקבלן כן יכנס לתמונה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

בניין בן 11.

כבר הודעתי לועד שיבדקו הכל.

קודם כל, לוודא שיש ביטוח צד ג׳ בתוקף.

להביא מומחה (לא יודע איזה, רק יודע שיש...) שייבדוק את החיפויים. אם חיפוי נופל על מישהו (דייר או אחר), כל בעלי הדירות נושאים באחריות.

לפי מה שנראה, זה חיפוי חיצוני, הוא באחריות כל הבניין (יענו, הוועד).

בהצלחה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה מכיר אותי מספיק טוב. צד ג' עשיתי יום לפני שקיבלתי מפתח.

לגבי הנושא הכספי זה פחות מדאיג אותי, לא מדובר על סכומים היסטייים. מה שיותר חשוב לי זה לעשות תיקון של שגר ושכח להרבה שנים.

מדובר בקורה תלויה (ולא מבין של מי היה הרעיון לעשות אותה) שלא תומכת בכלום ולא קשורה לכלום. אם הייתי מצליח לשכנע את אשתי הייתי מביא קבלן ניסור ובכלל מעיף אותה.

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

אתה מכיר אותי מספיק טוב. צד ג' עשיתי יום לפני שקיבלתי מפתח.

לא שלך, של הוועד.

אני מכיר וועד שלא חידש את הפוליסה, נער נפגע בחדר הכושר של הבניין (כזה שבכלל אסור היה לו להיות שם), וכל הדיירים שילמו הון קטן בפיצויים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...