Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו זה יותר פשוט. זו חברת ניהול שמחוייבת לביטוח צד ג בחוזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

מדובר בקורה תלויה (ולא מבין של מי היה הרעיון לעשות אותה) שלא תומכת בכלום ולא קשורה לכלום. אם הייתי מצליח לשכנע את אשתי הייתי מביא קבלן ניסור ובכלל מעיף אותה.

זה מאוד מקובל בבניינים מהשנים המדוברות - נמצא שם כבסיס לפרגולה/הצללה של המרפסת (תמונה מצורפת עם דוגמאות).

אצלנו הקבלן לא חיפה את הקורות האלה אלא טייח אותם, בניגוד לשאר הבניין שמחופה אבן (ועשה אינסוף צרות עם החיפויים).

IMG_7059.jpg

פורסם

אצלנו אין עליה הצללה והיא היקפית.

לא יודע אם הייתי מעז לתלות מפרס של 20 מ"ר על קורה כזו.

פורסם

@falouאתה צודק, ואני קיבלתי פעם 100 אש"ח פיצוי (גלובלי) בגלל נזקי פריצת צינור ביוב. אבל כדאי לבדוק גם את הפוליסה הפרטית, עד כמה שזכור לי היא אמורה לכסות גם את חלקך בנזקי צד ג' שמקורם ברכוש המשותף . ההסתייגות היא שלא בדקתי אם נעשו לאחרונה שינויים בפוליסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה נפל כי ה"פינה הגרמנית" היתה מפח לא מגלוון, התפוררה ונשרה יחד עם האריחים.

אתה כנראה מתכוון לחיפוי hpl (יקר ועמיד) או לחיפוי לוחות פייבר-צמנט צבעוניים  (החלופה הזולה משמעותית מאד ובהתאם פחות עמידה של הנ"ל).

גגל את שני המונחים, יש עשרות קבלני ביצוע של זה בארץ, זה הטרנד החם בשיפוצי חזיתות של בתים משותפים, ותמא"ות למינהן.

הבעיה שלך תהיה עם המטראז' הנמוך, שיגרום להרבה קבלנים לסרב לעבודה/לתת לך הצעת מחיר מופרכת.

אני הייתי מביא טייח טוב וסבלני, ועושה שם שכבת טיח אפור כמו שצריך, על רשת (עם פינות מגלוונות הפעם..), ומעל זה שליכט צבעוני בגוון דומה לאריחים וחסל.

לא ריאלי להוריד את הקורה הזו. תצטרך מנוף כדי לתמוך אותה בזמן הניסור וכדי לפנות אותה, והגובה כאן גדול, מה שייקר את העניין.

חת'כת נוף יש לך מהמרפסת.

עריכה אחרונה על ידי natco
  • אהבתי 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

כן, מיד ראיתי את ההתנפחות שלה.

והנוף הזה היה אחד הדברים שתפסו אותי איך שנכנסתי לראות אותה (ושני הקירות שפונים החוצה מהסלון הם כולם חלונות חוץ מ 2.5 מטר לטלויזיה). בשביל זה היה שווה כל כאב הראש של לקנות בית ממרוקאי שחי 30 שנה בשוויץ (נסה לדמיין את השילוב של הפתיל הקצר של מרוקאי מבוגר על היקיות השוויצרית) ומחזיק פה כמה דירות בשביל פעם ב שהוא מגיע לארץ לביקורי משפחה. אחרי שחתמנו התקשר איזה מתווך וכשאמרתי לו שקניתי את הבית הזה הוא אמר שהוא לא האמין שמישהו יצליח לקנות אותו כי הוא פוצץ כמה פעמים עסקה על שטויות.

עריכה: גיגלתי וזה לא זה. זה ציפוי דמוי טפט (כנראה איזה ציפוי פולימרי שנעשה בהתזה או הברשה).

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 1

פורסם

אני אוסיף עוד נקודה קטנה, בגלל שמהתמונה נראה שהים קרוב לבניין כל נושא של החומרים המתאימים ואיכות העבודה (שלבים וזמנים ) מקבל משנה תוקף גדול 

פורסם
לפני 8 שעות, natco כתב:

אני הייתי מביא טייח טוב וסבלני, ועושה שם שכבת טיח אפור כמו שצריך, על רשת (עם פינות מגלוונות הפעם..), ומעל זה שליכט צבעוני בגוון דומה לאריחים וחסל.

לדעתי שווה לקבל מפרט מאחת היצרניות של החומרים.

אם הקורה שלמה לחלוטין, אחרי הסיתות של הקרמיקה (לדעתי) צריך לנקות אותה היטב עם לחץ מים (גרניק) . בהתאם למצב הייתי מפעיל שיקול דעת אם לבצע שכבה של הרבצה צמנטית למטרת אטימה ממים- שהיא גם בסיס הכרחי לטיח שחור על יציקת בטון.  רק לאחר מכן פריימר ושליכט צבעוני.

כמו שאמר @yb והוא צודק - צריך לוודא שהמפרט עבודה מתאים לאיזור מישור החוף.

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

זה ציפוי דמוי טפט (כנראה איזה ציפוי פולימרי שנעשה בהתזה או הברשה).

אם כך, זה כנראה משהו שמתבצע על משטח מושלם, שזה אומר טיח אפור+ שליכט.  ואז אולי אפשר כבר להסתפק בשליכט אקרילי מגוון כשכבה סופית, (שאם אתה נורא רוצה אפשר להחליק אותו כמעט לרמה של צבע פנים).
ואם איציק אומר לשקול לפני זה הרבצת בטון, ולקבל מפרט מהיצרן של החומר, אז כנראה שכדאי להקשיב לו. 

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 5 שעות, natco כתב:

ואם איציק אומר לשקול לפני זה הרבצת בטון, ולקבל מפרט מהיצרן של החומר, אז כנראה שכדאי להקשיב לו. 

אני משתמש מידי פעם גם בהרבצה צמנטית של טרמוקיר, אז הוא גם עולה לי מייד בחיפוש בגוגל.
https://termokir.co.il/product/48/

בלי קשר למקרה הזה, זה חומר מקשר חזק מאוד ואוטם למים. אני אישית משתמש בו כאשר אני נתקל בקירות בטון לאחר הסרה של קרמיקות מהקיר (שיפוצים של חדרי אמבטיה) וברגע שאני צריך ליישום טיח שחור ליישור הקיר - אני מיישם לפניו הרבצה צמנטית. כאן אני מרוויח ביטחון נוסף של איטום מתחת לטיח השחור (חוץ משכבה צמנטית או ביטומנית נוספת לאחר הטיח השחור).

הרבצה צמנטית PL100 - מתאימה לסביבה ימית, אוטמת למים, היצרן ממליץ על שטיפה יום קודם עם לחץ מים (הכל כתוב באופן היישום בלינק המצורף לדף המוצר).

שים לב לנושא האשפרה וזמני העבודה (כן אני יודע, הרוב לא מקפידים...תשתדל *אתה* להקפיד - אם אתה רוצה לקבל את המקסימום מהחומר).
באופן היישום היצרן רושם:

"טרם ביצוע העבודה, יש לפנות לנציגי החברה לצורך קבלת הנחיות ומפרט טכני".

לא להתבייש, פשוט להתקשר - יתנו לך מספר טלפון של נציג שעובד באיזור שלך, והוא ינחה אותך מה צריך לעשות\לדרוש.

כמו כן, בחלק מהמקרים יש להם תשריט ברור מאוד של מה צריך לעשות ואיך (אתה יכול לעיין בשביל הכיף באתר של מיסטר פיקס, יש להם כזה באתר. חפש בגוגל הרבצה צמנטית מיסטר פיקס).

איציק

• אהבתי 3

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה לא הפנטהואז היחיד בקומה אולי שווה לבחון עם השכנים שלך, לעשות החלפה ביחד ובכך להעלות משמעותית את הסתברות של הקבלנים להציע הצעה נורמלית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יופי איציק. עכשיו נתקע לי "הרבצה צמנטית" בכל משפט שלישי בארוחת ערב עם הילדים. בטוחים שאני אבא אלים 

• מצחיק 3
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אולי גם להציע לשכנים למטה, אולי תוכלו לעשות עסקת חבילה שכזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...