Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלנד קרוזר החדש

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי אם כבר נפתח פוסט בנושא, אבל אני חושב שרק שלוש התמונות המצטרפות שוות שירשור אין סופי, שירשור בו כמובן ניתן להפליג בשיבחה של החיה החדשה והמיוחדת הזו, (לטעמי עיצוב בטוב טעם, עם נגיעות רטרו מדויקות). ואפשרי להלין על יוקר המחיה בארץ ושבארה"ב זה רק $50,000 (במחיר בארץ של לנד קורזר חבוט בין 10 שנים).

שורה תחתונה: לפחות בשבילי הוא עושה V בכל המקומות הרגישים, והנכונים, וכמה הייתי שמח להתקדם ולהחליף את הגימי השובב באקזמפלר כזה.

Screenshot_20230812_180422_Instagram.jpg

Screenshot_20230812_085836_Chrome.jpg

Screenshot_20230812_180355_Instagram.jpg

• אהבתי 2
פורסם

אותי הצחיק שרבים התלוננו על העיצוב. לא זכור לי שזו הייתה אי פעם תכונה חזקה של הדגם, הפעם לפחות ניסו ליצור משהו מעניין הרבה יותר ויחסית לרכב כביש שטח יצא מוצלח בסך הכל. 

נוטה להאמין שהיבוא המקביל יחגוג על הדגם, לאור זה שהדגם חוזר לארה"ב ובעיקר כי זו יחידת הנעה היברידית חזקה הרבה יותר, 2.4 טורבו 331 כ"ס, מזו האירופית, 2.8 דיזל כמו בדגם היוצא שאנחנו כנראה נקבל דרך יוניון. 

פורסם

כנראה שההצלחה של הרנגלר והקאמבק של הברונקו גרמו לטויוטה לתת עיצוב קשוצ יותר.

ובמקביל הפראדו צפוי להגיע לראשונה גם לשוק האמריקאי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ועוד משהו קטן שמנקר לי בראש,

הרי מדובר בלהיט בטוח. טויוטה תמכור מיליונים מהלנד קורזר כמו שהם עושים במשך שנים. אז מדוע אין לו מתחרים ישירים? כן, הברנקו והרוביקון הם מתחרים, אבל לדעתי לא בדיוק ישירים. הם יותר רכבי שטח "חגייגים" בעוד שהלנד קורזר הוא יותר יום יומי ושימושי. נכון, גם הדיפנדר החדש הוא מתחרה ישיר, אבל בכל שוק בעולם הוא מכוון מעלה אחת גבוה יותר וכמאמר הקלישאה, הוא יותר אריסטוקרטי.

אז למה סקודה לא מציעה גרסת שטח אמיתית לקודיאק? הם תמיד יכולים להשתמש בפלטפורמה של אמארוק. ואיך זה שפיג'ו לא מאווררת את השם Dangel ומחייה גרסת שטח של 5008 עם יכולת שטח רצינית? בסוף השוק צמא לרכבים כאלה.

Screenshot_20230813_212937_Chrome.jpg

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • מעניין 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כי השוק לא באמת צמא לרכבים מסוג זה אלא בעיקר לרכבים שנראים כמו הסוג הזה. הרי לפני עידן הקרוסאוברים זה מה שהיה לשוק להציע, רכבי שטח שעברו התאמה לכביש, מעודנים ונעימים יותר לשימוש, היצרנים הבינו כי מה שהלקוחות רוצים זה רכב כביש מפנק ונוח רק במראה של רכב שטח. מבחינתם הם כמובן מרוצים כי עלויות הפיתוח זולות הרבה יותר כאשר אפשר להתבסס על אותה פלטפורמה. 

• אהבתי 1
פורסם

מלחיץ אותי לחשוב על דו מצמדי שטח, בפקק אני מפחד שיום אחד אתקע אז אתה מדבר על עליות שטח

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 58 דקות, WE988244 כתב:

אולי תסבירו לי למה הפאגרו' נעלם?

הוא גם יושב על אותו נתח.

כי הסגמנט הזה הוא בסופו של דבר נישה קטנה יחסית. זה לא שאנשים היו מתנגדים לנסוע בלנד קרוזר במקום איזה קרוסאובר, אבל יש לזה מחיר ואם שטח לא מעניין אותי, מדוע לי לשלם את האקסטרה על היכולות הלו? אז במקום לנד קרוזר ב-350,000 שקל אני יכול לרכוש סורנטו דיזל 2X4 ב-100,000 שקל פחות. 

פורסם
לפני שעה, WE988244 כתב:

אולי תסבירו לי למה הפאגרו' נעלם?

הוא גם יושב על אותו נתח.

מוצר נישה כפי שכבר נאמר, והחברה במצב כלכלי לא פשוט כבר מעל עשור. אין שם הרבה פיתוח באופן כללי אם שמת לב, וגם כשכן אז זה דגמים אופנתיים הפונים לקהל רחב כמו אטראז'/מיראז' ואאוטלנדר. אפשר באותה מידה לשאול מה קרה ללנסר ולקולט.

פורסם

ידעתי שזה הזכיר לי משהו - FJ CRUISER מ2008

Toyota FJ Cruiser - Wikipedia

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מסכים שהשוק של רכבי 4*4 אמיתיים הוא נישה קטנה, אבל אני חושב שגם טויוטה מבינה דבר או שניים בעסק של מכירת רכבים, וכידוע ככל שהרכב יותר מיוחד, נתח הרווח על כל רכב גדול יותר. זהו סוד די גלוי שפורשה כבר יודעת שנים.

כן, כן, VW פאטון, ובוגטי וירון הם חריגים, כי כנראה שהם נישתיים מדי ואינם מייצרים רווחים על כל רכב.

שורה תחתונה, אני חושב "שטייקאובר" על וולוו C303 בגרסה מודרנית אזרחית, שתתחרה ראש בראש עם הלנד קורזר, תהיה מוצלחת.

Screenshot_20230814_212454_Chrome.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...