Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקצאת 100MB לאיחסון..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישה לספרי היינס גבוהה.

לחלק מהגולשים יש הרבה ספרי היינס דיגיטליים במחשב האישי שלהם ויכולים לשתף אחרים.

יש מצב למצוא איזה 100MB פנויים בשרת כדי לאחסן את אותם הספרים?

פורסם

אף אחד לא מייבא את הספרים...

ז"א אף אחד לא קונה אותם באופן רשמי- קריא מהחברה עצמה..

ז"א שהם לא מפסידים כסף מישראל- הרי חלק נכבד מהאנשים קונים באי בי והחברה לא מרוויחה בקניה כזאת כלום..

ז"א שאם אני אפרסם את הספרים אז הם ימשיכו לא להפסיד כלום..

זאת נקודת המבט שלי- אולי אחד המנהלים ייתן דעתו?

פורסם

טעות.

יש ייבוא לארץ של ספרי היינס, על ידי צומת ספרים.

יש אפשרות לקנות ישר מהם, הם שולחים לארץ, ויש הרבה אנשים שעשו זאת עד היום.

זה שמוכרים אותם בEBAY לא הופך את הפרסום שלהם חינם לחוקי.

בקיצור, כפי שגילי אמר יש פה בעיה קשה של זכויות יוצרים. במידה ולא היתה בעיה כזו, כבר מזמן היינו מקצים 100 מגה לעניין ללא בעיה.

גיא

פורסם

סוכם עם עומר וגיא שלא לפרסם בפורום, אני אפרסם בחתימה שלי לינק לדף אינטרנט שבו יופיעו קישורים לספרים...

100MB מוענקים ע"י מינימן ברגע שהוא יחזור אלי עם שרת מסודר וגישה להעלות אליו את הספרים...

פורסם

שתדע, שאתה עובר על החוק,

ואני אדאג אישית, בתור יבואן לשעבר. שהיינס ידעו מכך, ויטפלו בזה.

אתה חוצפן גדול, מה היית אומר אם היית כותב ספרים, ומוכר אותם במחירי זנות של 150 שקל לספר שיכול ברוב המקרים לחסוך עד אלפי שקלים בתיקוני רכב,

והייתי מפיץ את זה פה לכולם , חינם אין כסף, מבלי אפילו תודה להגיד לך ?

פשוט חוצפה לשמה.

מנהלי הפורום, גיא, עומר, מה קורה איתכם ?! תרדים של הורדה באימיול ? אנשים כמו הנ"ל ?!

מה קורה פה!?

• תוכן חדש...