Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

כעת שעברתי מרכב 5 מקומות ל-7 מקומות (אאוטלנדר 2020), הביטוח התייקר וכמובן גם בשל העליות מחירים לכולם.

בביטוח ישיר קיבלתי הצעה גבוהה 5,800 ש"ח מקיף בלבד.

חברה אחרת, הכשרה, הציעה 4,200 ש"ח אולם דורשת כספת מותקנת במחשב הרכב.

האם הדרישה הזאת להתקין כספת (במידה ואין ברכב), מוצדקת? לא החברה היא שצריכה לממן (עולה 400 ש"ח לא יותר לפי החברה)? 

ואם במידה ויש לי כספת (יש איך לבדוק עצמאית?), החברה דורשת אישור ממכון שאליו היא שולחת אותי (יש פריסה ארצית), מניח שישנה עלות על הבדיקה באם יש כספת..

אשמח לשמוע דעתכם ומניסיונכם בנושא.

תודה רבה.

פורסם

מניסיוני...

כשנדרשת בדיקת מיגון, תמיד על חשבון חברת הביטוח.

אם חסר משהו, התקנה על חשבון המבוטח, כמעט תמיד יש הצעה זולה/השתתפות אם מתקינים במקום שעובד דרך חברת הביטוח.

פורסם
לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

מניסיוני...

כשנדרשת בדיקת מיגון, תמיד על חשבון חברת הביטוח.

אם חסר משהו, התקנה על חשבון המבוטח, כמעט תמיד יש הצעה זולה/השתתפות אם מתקינים במקום שעובד דרך חברת הביטוח.

אה אוקיי הבנתי כעת.

תודה.

פורסם

כאב ראש מול כמה הצעות.

בהכשרה גו דורשים אישור על קיום כספת ברכב ולהם הצעת מחיר זולה יותר אבל כשביקשתי תחילה ביטוח חובה כדי שאוכל להזיז את הרכב לאחד המכונים שלהם כדי לבדוק אם יש כספת, הם אומרים שלא ניתן לרכוש חובה בלבד. אז לא ברור איך הם רוצים שארכוש את שניהם אם תחילה עלי להביא אישור?
לא יכול להזיז את הרכב ללא ביטוח חובה לפחות.

יש לי הצעה נוספת להפניקס, הם דורשים איתור חצי פעילה, גלאי גרירה ואמבולייזר.

ההפרש מחיר הוא 500 ש"ח יותר מהכשרה גו.

מה עדיף מבחינת המיגון?

פורסם

אתה רוכש חובה ומקיף ומקבל ארכה של 1-2 שבועות לבדיקת והתקנת המיגון. היו אמורים להסביך לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

אתה רוכש חובה ומקיף ומקבל ארכה של 1-2 שבועות לבדיקת והתקנת המיגון. היו אמורים להסביך לך.

הגיוני אבל החברה הראשונה לא אמרה וגם נפנפו אותי בצ'אט כשאמרתי שאני צריך לפחות חובה כי המקיף דורש מינימום מיגון אז במקום להגיד לי שיש לי הארכה אז הנציג אמר שאין אפשרות.
חוצפן.

פורסם

בפעם לפני האחרונה שהחלפתי לרכב עם מקיף הוצאתי פוליסה וקיבלתי רשימה של כמה תחנות דלק/מוסכים שיש בהם "בדיקה" ושבוע לשלוח להם את האישור. 

הבדיקה הסתכמה בכך שמר בחור שאל אותי אם המיגון הותקן ושמח לשמוע שכן. 

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

הכי טוב שלא ימגנו כלום.

מפרקים חצי אוטו, לא מחזירים כמו שצריך וזה לא באמת מונע כלום.

מעדיף לשלם יותר ולא רוצה אפילו קודנית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 5
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 26.7.2023 בשעה 21:20, סולל הדרך כתב:

הכי טוב שלא ימגנו כלום.

מפרקים חצי אוטו, לא מחזירים כמו שצריך וזה לא באמת מונע כלום.

מעדיף לשלם יותר ולא רוצה אפילו קודנית.

וממה יחיו יצרני האיזולירבנד, על זה חשבת?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אני רק חייב לציין שאני מבוטח היום בהכשרה, ובחידוש לא אבטח אצלם שוב. 

כבר שבועיים אני לא מצליח לקבל מהם אישור שלא תבעתי אותם בשל תאונה כדי שביטוח צד ג' של מישהו שפגע לי ברכב ישלם לי את התביעה, למרות המון פניות. 

• תוכן חדש...