Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעלים של אאוטלנדר 2014, שתי שאלות לחברי הפורום הנכבדים:

1. החלפתי לאחרונה מנוע, ומאז דולקת לי נורת "תקלת מנוע" הכתומה. בדקתי אצל המוסכניק שלי ואצל מוסכניק נוסף, הם אומרים שהם לא רואים תקלה ושאפשר לנסוע כרגיל.
איפסו לי אותה כמה פעמים אבל היא כל פעם חוזרת. תקין? להילחץ? מה לעשות?
2. קניתי באליאקספרס סט מצלמות היקפיות לרכב. יש  לי מולטימדיה kaier kp3, ונאמר לי שצריך להתקין לה שבב מיוחד ושעלות ההתקנה כולל הכל תהיה 1500 ש"ח. סביר? שחיטה?

תודה רבה!

פורסם

נורת מנוע דולקת זה לא תקין. 

כנראה מדבור בקוד תקלה ספציפי של היצרן שהסורק של המוסך שלך לא יכול לשלוף.

תעשה בדיקה במוסך מורשה יבואן או במוסך שיש  לו סורק יותר מתקדם, לפי קוד התקלה אפשר יהיה להבין משהו. אם זה קשור להחלפת מנוע, המוסך שהחליף את המנוע חייב לסדר את זה. 

אין דבר כזה "תסע עם נורה דולקת זה לא בעייתי" כאשר לא יודעים מה התקלה שהדליקה את הנורה. 

זה גם לא עובר טסט, זאת אומרת רכב עם נורת מנוע דולקת נכשל בטסט ולא משנה מה הסיבה. 

פורסם
לפני 5 שעות, Buki כתב:

נורת מנוע דולקת זה לא תקין. 

כנראה מדבור בקוד תקלה ספציפי של היצרן שהסורק של המוסך שלך לא יכול לשלוף.

תעשה בדיקה במוסך מורשה יבואן או במוסך שיש  לו סורק יותר מתקדם, לפי קוד התקלה אפשר יהיה להבין משהו. אם זה קשור להחלפת מנוע, המוסך שהחליף את המנוע חייב לסדר את זה. 

אין דבר כזה "תסע עם נורה דולקת זה לא בעייתי" כאשר לא יודעים מה התקלה שהדליקה את הנורה. 

זה גם לא עובר טסט, זאת אומרת רכב עם נורת מנוע דולקת נכשל בטסט ולא משנה מה הסיבה. 

תודה על התשובה.

באחד המוסכים שבדקתי אמרו לי שזו תקלה ישנה ואיפסו, אבל היא חזרה, כאמור.

בקיצור ללכת למוסך יבואן?

פורסם
בתאריך 18.7.2023 בשעה 19:15, dark_K כתב:

החלפתי לאחרונה מנוע, ומאז דולקת לי נורת "תקלת מנוע" הכתומה.

רק לי זה נראה כמו החלפת מנוע שלא בוצעה כהלכה או לחילופין בעיה במנוע החדש? כשאתה מחליף מנוע אתה נכנס עם נורת תקלה דלוקה ויוצא "כמו חדש" בלי כלום. לא ההיפך..

כמובן שלא בטוח אבל נראה לי מעורר חשד.

פורסם
בתאריך 20.7.2023 בשעה 00:04, tza כתב:

רק לי זה נראה כמו החלפת מנוע שלא בוצעה כהלכה או לחילופין בעיה במנוע החדש? כשאתה מחליף מנוע אתה נכנס עם נורת תקלה דלוקה ויוצא "כמו חדש" בלי כלום. לא ההיפך..

כמובן שלא בטוח אבל נראה לי מעורר חשד.

זה גם ההגיון שלי...

• תוכן חדש...