Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, D_D כתב:

אני מצפה שרכבת החילוץ תגיע בפרק זמן סביר, ולא בפרק הזמן שאפשר להגיע מהתחנה הצפונית במדינה לתחנה הדרומית במדינה ולחזור.

זה משבית את הקו לכ 4 שעות לפחות וגורר שיבושים בכל הרכבות בארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

ברכבת זה הפוך: ברקוד על הטלפון ומצלמה על השער. אתה יוצר ברקודים על הטלפון בכניסה וביציאה ומעביר אותם על מצלמה שפותחת את השער.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיברתי היום עם שירות לקוחות של פנגו-מוביט לגבי בעיה שהייתה לי אתמול בנסיעת רכבת בערב.

הנציגה רמזה לי בצורה עדינה, שלמרות שמדובר באותה מערכת, עדיף להשתמש במוביט ולא בפנגו כאשר משלמים בתחב"צ, כי יש איתה פחות בעיות.

אז ניראה שנצטרך לסבול פרסומות או להתקין אפליקציה נוספת..

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
בתאריך 2.7.2023 בשעה 23:35, ALÞћÃ כתב:

שתתקדמו לאוטובוס קרוב

פעם היא היתה שימושית, לפני שכולם הטמיעו את הדיווח בזמן אמת. היום כבר כולם עושים זאת, ומסתמכים על אותו מידע.

אתמול השוותי בינה לבין הופאון, אין הבדל בדיווח על מיקומי האוטובוסים, ואוטובוס קרוב עושה שימוש בתשתית של הופאון לתכנון מסלול.

אז כבר עדיף הופאון ללא פרסומות.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

נסיון ראשון אתמול- תיקוף ראשון עבר חלק, בקו השני במקום קו 8, קפץ קו 68, תיקפתי. עלה פקח. לא נשארתי לראות מה הוא היה אומר אבל מה קורה במצב כזה? 

פורסם

באוטובוס לפעמים הקוד הוא לא חד ערכי (ביחוד אם סורקים את המדבקה שעל הדופן ולא את המסך במסוף של האוטובוס). במקרה כזה אמור להופיע אפשרות בחירה.

לא קרה לי שלא הופיעה לי הנסיעה שלי, בין האפשרויות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 4.7.2023 בשעה 13:57, sperial כתב:

nfc לאפליקציות תשלום.

אצלי הרב קו נמצא בארנק, וממילא בשימוש רק מספר פעמים בשנה.

בתאריך 4.7.2023 בשעה 13:54, Ron Poh כתב:

הטלפון צריך לתמוך ב NFC?
יישמון cello - מצלמה ויש תיקוף לכרטיס נסיעה.

לא צריך NFC. אפליקציות התשלום צריכות רק מצלמה בשביל ה- QR

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

אני יודע שלא צריך NFC

כתבתי... מצלמה ויש תיקוף.
מישהו אחר כתב שנדרש NFC , ולכן שאלתי NFC ? (עם סימן שאלה)

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
לפני 9 דקות, Ron Poh כתב:

אני יודע שלא צריך NFC

כתבתי... מצלמה ויש תיקוף.
מישהו אחר כתב שנדרש NFC , ולכן שאלתי NFC ? (עם סימן שאלה)

אולי פעם, בעתיד, יתאפשר לצרף את הרב קו ל-wallet/pay. זה קיים בעולם, בעיקר בארה"ב, בהיקף לא גדול. אני פסימי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בלונדון כרגע. משלם במגע עם האפל פיי, מחייב את כרטיס האשראי, אבל המערכת יודעת לזהות כמה נסעת באותו היום ולחייב עד מקסימום יומי. ממש כמו בארץ, רק בלי אפליקציות מעצבנות.

בשביל לקבל הנחה על ילד, עדיין צריך את כרטיס האויסטר (אולי למקומיים יש אפשרויות נוספות?).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המרגיז הוא שלפי מה שקראתי מדובר במערכת שפותחה בישראל, אבל כאן לא נעשה בה שימוש.

אגב, הסיפור של תשלום מחיר מלא בכרטיס האשראי (ווואלט/פיי הם, בסופו של דבר, אותו כרטיס) מוכר לי מעוד מקומות בעולם, כדי לקבל הנחה תמיד נדרש כרטיס אישי. לזכות המערכת הישראלית - התשלום באפליקציות מכיר בהנחות, אחרי תהליך רישום והוכחת זכאות.

פורסם

לפני שנה פלוס מינוס כשהושקה האפשרות לשלם עם אשראי באוטובוסים של דן (ואפשרי ברכבת כבר תקופה ארוכה), מיכאלי אמרה שבהמשך זה יגיע לכל התחבצ ויהיה אפשר לקשרממספר כרטיס לבן אדם ולקבל מודל חיוב כמו באפליקציות.

מאז התחלפה שרה שמעדיפה לבטל כל דבר שהחליטה הקודמת גם אם הוא חיובי, אז לא ברור אם ולאן זה יתקדם..

• אהבתי 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...