Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מאזדה רצו להיות אלפא. הגיעו לשם.
עכשיו מאזדה רוצה להיות BMW.
מישהו צריך לספר למאזדה שהיא הייתה צריכה לרצות להיות טסלה, BMW זה כל כך פרהיסטורי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

BMW זה שיק.

נראה לי שלשם מאזדה מכוונים.

טסלה לא ממש בכיוון הזה. אולי חדשנית, אבל לא שיקית.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

נראה רכב מעניין אבל תכלס הוא מיועד למשפחות עם 5-6 ילדים. לרוב לאלה אין ממש כיסים עמוקים ולבודדים שכבר יש ב400K כנראה יתאמצו עוד קצת ויקחו משהו של מותג יותר מפואר ויוקרתי.

פורסם (נערך)

לא חייבים יוקרתי,

טויוטה סיינה או היילנדר ( תלוי האם רוצים מיני וואן או ג'יפון)  היברידיים ישאירו עודף מ 400 אלף₪.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תא הפנים ואיכות הנסיעה הם 44 רמות מעל הסיינה והקרניבל, אז הנישה לא אותה נישה. 

מאזדה אכן מכוונים את עצמם מול אאודי ושותפותיה. 

המחיר אכן יקר. 

רוב קוני האאודי ושותפותיה מחפשים גם את הסמל (ומי שלא כל כך יש לו לקסוס). 

רוב קוני הקרניבל מחפשים פרקטיות ומחיר זול. 

המאזדה לדעתי תקועה בין לבין ולכן לא תצליח בישראל. 

הלוואי ואתבדה. מכונית יפה מאוד. 

• אהבתי 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 25 דקות, ניקו פ. כתב:

תא הפנים ואיכות הנסיעה הם 44 רמות מעל הסיינה והקרניבל, אז הנישה לא אותה נישה. 

מאזדה אכן מכוונים את עצמם מול אאודי ושותפותיה. 

המחיר אכן יקר. 

רוב קוני האאודי ושותפותיה מחפשים גם את הסמל (ומי שלא כל כך יש לו לקסוס). 

רוב קוני הקרניבל מחפשים פרקטיות ומחיר זול. 

המאזדה לדעתי תקועה בין לבין ולכן לא תצליח בישראל. 

הלוואי ואתבדה. מכונית יפה מאוד. 

אולי רמה מעל

זה שמאזדה החליטו שהם ממש אבל ממש פרימיום לא אומר שהם ממש אבל ממש כאלו.

טיוטה הילנדר ברמת גימור גבוהה מתוחת פנים בעיני חלופה סופר ראויה ואם 8 מקומות.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Froyne כתב:

BMW זה שיק.

BMW היה שיק, מייצר לאחרונה בעיקר רכבים מכוערים ומשעממים.
בכל מקרה כל רכב בעירה פנימית חדש שמושק היום מרגיש פרהיסטורי וזה לא משנה אם זה BMW או מרצדס.

מאזדה יצרן קטן. השקיע המון זמן, אנרגיה, כסף ומשאבים בפיתוח של מנוע חדש, פלטפורמה חדשה למנוע חדש.
יכל לתעל את זה לפיתוח של פלטפורמה חשמלית.
בעיני היה להם סיכוי גדול יותר למכור ג'יפ יוקרתי חשמלי ב-400K מאשר את הרכב הזה.
בעיני העתיד שלהם היה הרבה יותר וודאי עם פלטפורמה חשמלית יעודית.
תראה מה זה עשה ליונדאי/קיה.

אבל אני כולה משתמש בפורום מה אני מבין.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4
  • מעניין 1

פורסם

מן הראוי לציין שיש למאזדה CX-90 גם גירסת פלאג-אין עם מנוע 2.5 וטווח נסיעה חשמלי של 42 ק"מ. הטווח לא מרשים במיוחד בהתחשב בעובדה שהסוללה די גדולה עם קיבולת של 17.2kWh.

אין לי מושג אם הדגם הזה יגיע.

פורסם (נערך)

מקריאת חלק מהתגובות כאן נראה שיש מי שחושב כי בגלל שהיצרן הוא מאזדה, אז כל דגם צפוי למכור מאות או אלפי יחידות ומתומחר פחות או יותר בהתאם. זה לא ממש עובד כך ודלק מוטורס לא היחידים עם הגישה הזו. את הוצאות הפיתוח של CX-90 מאזדה תחזיר ללא עזרת נהגי ישראל ואנחנו יכולים לישון טוב בלילה בלי לחשוש שזו היתה הציפייה ביפן. דגמים שחורגים מאיזור התמחור הנוח\סביר\ממוצע לקטגוריה מגיעים עם כוונה לגמרי אחרת, למרות שמספר המסירות השנתי שלהם צפוי (לא עלול) להיות דו-ספרתי ומטרת היבואן היא לא בהכרח מתחום הפיננסים או הובלת הקטגוריה - למרות שבדלק יודעים לספור והם לא יפסידו שקל גם אם יעלו 2 מכוניות על הכביש בשנה - אלא יותר מתחום הפסיכולוגיה להמונים, סוג של הפגנת יכולות, בוודאי כשזה מגיע מיצרן (ויבואן) שמשקיע הרבה במיצוב הרבה יותר גבוה מבעבר.

כאמור, מאזדה ודלק מוטורס לא המציאו את הגלגל הזה, וגם מהדגמים האלה שלכאורה מתומחרים סופר-גבוה אין ציפייה לשבור את השוק - וויה פרי ב-400K, טראוורס ב-400K, אקספלורר ST ב-410K, טוארג ב-535K, אלפין ב-620K ואפשר גם להזכיר אנומליות כגון הונגצ'י, בין 420K ל-570K.

אז גם CX-90 תתווסף לרשימת תמחור היתר כנראה, ואף אחד לא יפוטר בדלק מוטורס בגלל זה.

עריכה אחרונה על ידי X9500
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 3

The older you get, the better you used to be

פורסם (נערך)

מיותר לארץ,בטח מנוע שזולל ,יקר, ענק לחנייה, מיועד לשוק האמריקאי לא מתאים לישראל, מי שצריך 7 מקומות לא יוצא 400 אלף על מאזדה

עריכה אחרונה על ידי A900
  • אהבתי 2

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
לפני 25 דקות, X9500 כתב:

אפשר גם להזכיר אנומליות כגון הונגצ'י, בין 420K ל-570K.

העובדה שמדובר ביצרן סיני די עלום לא הפריעה ל-167 אנשים שרכשו את הרכב ביותר מ-400K ליחידה. אני לא סיבה שמאזדה לא ימכרו כמה עשרות בשנה.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 16 דקות, PriceDevil כתב:

העובדה שמדובר ביצרן סיני די עלום לא הפריעה ל-167 אנשים שרכשו את הרכב ביותר מ-400K ליחידה. אני לא סיבה שמאזדה לא ימכרו כמה עשרות בשנה.

בדיוק מה שאני טוען.

The older you get, the better you used to be

פורסם
לפני 5 שעות, PriceDevil כתב:

מתי הם מכרו? כשלא היו רכבים?
כמה מכרו השנה?

• תוכן חדש...