Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב, כרגע עם סוזוקי אלטו. מחפש להחליף לרכב הניראה כמו גי'פון (יונדאי טוסון, סיאט ארונה, סוזוקי קרוסאובר  והדגמים האלו...)

הרכב מיועד לנסיעות קצרות, בית-עבודה.

זהו רכב שני במשפחה, הרכב העיקרי סקודה אוקטביה שאישתי נוסעת בו עם הילדים לרוב..

אני מסוג האנשים שבודק לעומק כל פיצ'ר וכל דגם עד שמתבלבל מרוב הדגמים..

האוטו שאקנה יהיה אצלי כ  4-5 שנים..

אני מאוד שומר על הרכבים וכל סריטה קטנה מפריעה לי..

מוגבל בתקציב של 70000 שקלים פלוס מינוס..

השאלה כזאת..

על איזה דגם מסוג הגי'פונים עם ק"מ נמוכים ויד פרטית הייתם ממליצים? חשוב לי מסך מולטימדיה צבעוני עם וויז, איכות פלסטיקה טובה ואמין ללא תקלות מרובות..

האם המכונית מהסוג שכתבתי למעלה עם 100000 ק"מ מתחילים בעיות וקילקולים או ש100000 ק"מ זה לא רציני לרכבים אלו?

אשמח לתובנות..

תודה רבה.

פורסם

אני במקומך הייתי מוצא סוזוקי ויטרה 2016 במצב נורמלי.

אם תמצא קרוסאובר 2017 עם מנוע טורבו בנזין 1.4 ( הוא כבר עם גיר אוטומטי ולא הרציף שהיה לפני כן בדגם 1.6).

ולא הייתי מתרגש מקילומטראז' יותר מדי, כל עוד הרכב טופל בזמן.

מה גם שהוא צפוי לנסוע מעט בשנים הבאות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה עם אותו המנוע הבעייתי 1.2 טורבו שיש ברכבי PSA למיניהם. הייתי נמנע.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עם 100 אלף קילומטרים אני אישית הייתי מעדיף את סוזוקי מבחינת האמינות ושרידות של מנוע וגיר.

אבל קרוסאובר זה רכב גדול יותר ופחות חסכוני. יכול לשמש בתור רכב משפחתי ( הוא לא מרווח כמו אוקטביה, אבל כן מתאים להובלת משפחה של 4 או 5 נפשות) .

מצד שני, אתם כנראה לא נרטעים מגיר רובוטי שיש בארונה, וסוזוקי מרגישה יותר מיושנת .

• תוכן חדש...