Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הצוות שלי קיבל בחירה בליסינג של 4 רכבים - i20, ריו, ארונה ובאיון.

כיום 2 מהצוות כולל אותי נוסעים על ארונה לפני המתיחת פנים, בחור נוסף על קיה סטוניק ובחור נוסף על סקודה סקאלה.

אנחנו מתבאסים נורא מהמבחר אבל זה מה יש. 

תכלס כשמסתכלים על הנייר נראה שהארונה מנצחת בביצועים, מרווח גחון ומידות שזה חשוב לכולנו אבל מפסידה באבזור. דברים בסיסים כמו חיישני חניה מקוריים אחורים וקדמיים ומצלמת רוורס נחסכו בארונה סטייל.

אבל היית רוצה לגוון ולנסות את הבאיון, מרגיש לי קצת חבל להחליף ארונה בארונה עם טיפה שינויים קוסמטיים.

הבאיון יקרה מהארונה ב200 שח בשווי מס ותכלס על השכר זה משפיע בצורה זניחה.

מה הייתם לוקחים? 

יש לציין שאני עם תינוק והיום מרגיש כבר מאוד צפוף בארונה, לדעתי בבאיון זה רק יחמיר (לפי הנתונים היבשים).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הארונה והבאיון הכי פחות צפופות.

מבין שתיהן, הייתי בוחר בארונה...

היא מציעה אבזור טוב כבר בגרסה הבסיסית.

מצלמת רוורס אפשר להוסיף בכמה מאות שקלים כולל התקנה.

מדובר במצלמה המשתלבת במולטימדיה.

עשיתי זאת באוקטביה 2020, רכב הליסינג שלי מהעבודה והתוצאה נהדרת.

• תוכן חדש...