Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים למאזדה 5

מעבר לפיתרון נפתר ע"י mcaspi,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• פיתרון
פורסם
לפני 11 שעות, NTZSV כתב:

נוזל קירור ירוק Valvoline Zerex Orginal 4L

למה זה ולא Zerex Asian Vehices אדום?

לפני 10 שעות, Moshe c כתב:

גם פרסטון טוב, יש שטוענים שעדיף על מה שהציע החבר מעליי. 

לפני 6 שעות, CiUiK כתב:

Peak או פריסטון וזה נקרא נוזל קירור לא מים

ראבק אנשים, למה סתם לזרוק שמות יצרנים בלי שם המוצר? היצרנים הללו מיצרים מספר מוצרים לרכבים שונים.

פורסם
לפני 35 דקות, mcaspi כתב:

ראבק אנשים, למה סתם לזרוק שמות יצרנים בלי שם המוצר? היצרנים הללו מיצרים מספר מוצרים לרכבים שונים.

רבאק חבר, מים ירוקים למאזדה יפנית all seasons ו 50/50 מה הסתבכת

פורסם

אגלה לך סוד. הם אותו דבר מבחינת מרכיבים. רק הצבע שונה. תבחר צבע בהתאם למה שיש לך עכשיו. 

אגב הנוזל המקורי של מאזדה הוא ירוק. הם חושבים הוא מזהב סתם עולה יקר.

פורסם
לפני כשעה, mcaspi כתב:

אתה צודק ולא בציניות. 

https://www.justmotor.co.il/product/נוזל-קירור-מקורי-mazda-fl-22--1l

זה המקורי עבור 1 ליטר. אתה צריך בערך 4 ליטר. לדעתי אם לא הוכנס אף נוזל אחר במהלך השנים, אישית הייתי משקיע במקורי. 

https://www.justmotor.co.il/product/נוזל-קירור-ירוק-5050-prestone-asian

זה חליפי שנחשב מתאים 3.78 ליטר. 

אפשר להשיג אותו במחיר טוב יותר כאן: 

https://www.autostore.co.il/product/נוזל-קירור-ירוק-prestone/

פורסם
לפני 5 שעות, CiUiK כתב:

רבאק חבר, מים ירוקים למאזדה יפנית all seasons ו 50/50 מה הסתבכת

אני לא הסתבכתי כי אני מכיר קצת את הנושא. אתה לעומת זאת יכול לסבך קוראים לא מנוסים כשאתה זורק מילים, כי אתה חושב שהקוראים יודעים כמוך.

לפני 5 שעות, NTZSV כתב:

אגלה לך סוד. הם אותו דבר מבחינת מרכיבים. רק הצבע שונה. תבחר צבע בהתאם למה שיש לך עכשיו. 

אגב הנוזל המקורי של מאזדה הוא ירוק. הם חושבים הוא מזהב סתם עולה יקר.

בקשר לנוזל ירוק אתה צודק. בקשר לכל הנוזלים האסייתיים של וולווליין שהם זהים אתה גם צודק. העניין הוא שבהודעה הראשונה שלך ציינת נוזל שמתאים לרכבים ישנים, והוא שונה מהנוזלים לרכבים אסייתיים שלהם. לכן אני לא חושב שהוא מתאים לרכב של פות"ש.

Zerex Original Green Antifreeze/Coolant is proven to maximize engine life in older passenger cars and light trucks made by GM, Ford, Chrysler, Hyundai, Kia, Nissan, Mazda and others which specify a low silicate containing green formula with Inorganic Additive Technology (IAT)

פות"ש, לדעתי אתה צריך נוזל ירוק של החברות שצויינו, שכתוב על על האריזה בגדול שהוא מיועד לרכבים אסייתיים.

פורסם
לפני 5 שעות, mcaspi כתב:

אני לא הסתבכתי כי אני מכיר קצת את הנושא. אתה לעומת זאת יכול לסבך קוראים לא מנוסים כשאתה זורק מילים, כי אתה חושב שהקוראים יודעים כמוך.

בקשר לנוזל ירוק אתה צודק. בקשר לכל הנוזלים האסייתיים של וולווליין שהם זהים אתה גם צודק. העניין הוא שבהודעה הראשונה שלך ציינת נוזל שמתאים לרכבים ישנים, והוא שונה מהנוזלים לרכבים אסייתיים שלהם. לכן אני לא חושב שהוא מתאים לרכב של פות"ש.

Zerex Original Green Antifreeze/Coolant is proven to maximize engine life in older passenger cars and light trucks made by GM, Ford, Chrysler, Hyundai, Kia, Nissan, Mazda and others which specify a low silicate containing green formula with Inorganic Additive Technology (IAT)

פות"ש, לדעתי אתה צריך נוזל ירוק של החברות שצויינו, שכתוב על על האריזה בגדול שהוא מיועד לרכבים אסייתיים.

ייתכן ואתה צודק

• תוכן חדש...