Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם האתר עלה לאויר, אז כתוב קישור אליו ואולי יהיו

גם הערות בונות מנקודת מבט של משתמשים

(כניראות, ידידותיות למשתמש, התמצאות וכו').

בברכה  -  רפי לין

פורסם

שלח קישור. אשמח לנסות לעזור.

מבטיח ביקורת בונה עניינית בלבד. לטוב ולרע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה לגבי google analytics\webmaster?

ומצטרף להמלצה לשלוח כאן

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

מעבר לעובדה שלאנליטיקס ושות יש עקומת למידה, האתר גם צריך להיות קיים זמן מה כדי שיהיה אפשר להפיק תובנות נכונות יותר מהכלים האלו. 

פלוס, יש דברים שאנליטיקס לא ידעו להגיד לך. לפעמים צריך משתמשים אמיתיים.

גם אני בתחילת דרכי העצמאית וכשעוד לא ידעתי כלום פתחתי פה שירשור כזה. 

מאז למדתי כמה דברים :lol:

פורסם

לא רע. 

תחת "אודות"- חלק לינקים וחלק לא, עדיפות לאחידות גם ויזואלית וגם בתוכן (שהכל יהיה לינקים- יותר טוב, גם בעל משמעות קידומית).

ממליץ לספר קצת על עצמך כמנהל המשרד ורק אז לרדת לפרטים הטכניים- כמה שורות אישיות, ולא ישר לביזנס. מי שנכנס לאודות מחפש קצת יותר רקע לרוב. 

אישית אני נכנס לאודות בעיקר בשביל מציאת כתובת\איזור מיקום, בהנחה שלא מצאתי אותו ב"צור קשר", מה שאצלך מופיע- כולל המיקום על גבי מפה. :mm_yeah:

נראה שמי שאמור לקדם לך את האתר לא עשה הרבה מאמצים, לפי השורות "שמאי מקרקעין ב..." שחוזרות על עצמן- ומיעוט התוכן הרלוונטי בכל אחד מהלינקים האלו. 

זה גם די מוגזם בעיניים וגם לא נותן מענה למי שכבר נכנס לשם, וגם לקידום זה לא הכי מועיל (גוגל שונא "העתק הדבק" ותוכן שנראה שנכתב רק עבור קידום ומוריד בניקוד של האתר על דברים כאלו). 

כן הייתי מוסיף קטגוריית מאמרים מקצועיים, ושם הייתי משחק עם הטקסט כך שיכיל את הביטויים האלו. 2-3 בכל מאמר. קצת לא פשוט אבל אפשרי. 

אם אתה מופיע ב"מידרג", "המקצוענים", יש לך תג אמון הציבור או כל דבר דומה- תציג אותו לראווה. אם אתה לא, תדאג שתהיה :lol:. ממליץ בחום ואהבה מניסיון על המידרג, וממליץ להתרחק מהמקצוענים. בנימה אישית...

בגדול האתר לא רע בכלל. 

הבעייה הכי גדולה שלך היא שהתחום די רווי מבחינת אפשרויות הקידום, ולכן תצטרך לשחק הרבה עם מאמרים וטקסט ממזרי וממוקד מטרה על מנת לתפוס הרבה ביטויי "זנב ארוך". 

והכי חשוב לדעתי לזכור כשלוקחים מישהו מקצועי לטיפול בקידום: לבדוק איך הוא מבין את הנושא שהקידום נועד קודם כל להיות קריא גם על ידי בני אדם ורק אח"כ ע"י גוגל. 

להציג אותך זו רק ההתחלה; לגרום ללקוח שראה אותך לפנות אליך, זה השוס.

מקווה שעזרתי.

פורסם

השנקל שלי, 

התפריט למעלה חצי שקוף ולכן שמתחילים לגלול למטה אפשר לראות טקסט על טקסט מאחוריו. 

image.thumb.png.5e7b3b746d004c29328bbcafe0c38c78.png

התמונה קצת זזה למטה ולמעלה ביחד עם הגלילה. 

את החלק הזה הייתי משאיר קבוע למטה.

image.thumb.png.c0b4b2c087ad8da64cc124fe7fad13ee.png

סה"כ נראה טוב. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

היה לי עמוס מידי והתמונה שלך גדולה מידי ותקועה באמצע.

עוד דבר שחסר זה כתובת פיזית. אם אני באילת לא אפנה לשמאי ממטולה. איזורי הפעילות לא ממקדים אותך.

את מה שהכנסת תחת קישורים הייתי מכניס תחת מידע שימושי ומה שהכנסת תחת מידע שימושי תחת מאמרים מקצועיים.

כבר קנית דומיין אז תפתח מייל עם סיומת של הדומיין (למזל [email protected]). זה גרושים דרך gsuits של גימייל.

עריכה: ההערות העיצוביות כמו העומס והתמונה מתייחסות לטלפון. לא פתחתי במחשב.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

היה לי עמוס מידי והתמונה שלך גדולה מידי ותקועה באמצע.

עוד דבר שחסר זה כתובת פיזית. אם אני באילת לא אפנה לשמאי ממטולה. איזורי הפעילות לא ממקדים אותך.

את מה שהכנסת תחת קישורים הייתי מכניס תחת מידע שימושי ומה שהכנסת תחת מידע שימושי תחת מאמרים מקצועיים.

כבר קנית דומיין אז תפתח מייל עם סיומת של הדומיין (למזל [email protected]). זה גרושים דרך gsuits של גימייל.

עריכה: ההערות העיצוביות כמו העומס והתמונה מתייחסות לטלפון. לא פתחתי במחשב.

שיניתי את למידע שימושי/ מאמרים מקצועיים.

תודה לכולם, אשמח לעוד תובנות.

פורסם

מבחינה עיצובית:

התפריט העליון שקוף, זה מציק.

בנוסף התמונה שלך בדף הראשי זזה יותר מדי ודורסת את התפריט:

image.thumb.png.6d674db6a975de1f4a8a8a644f3252b0.png 

וגם במאמרים החלק של השארת הפרטים זז ודורס את התפריט:

image.thumb.png.99f3b694873b01f8c1faedc1f6fc24f4.png

פורסם (נערך)

סה"כ למטרה שלשמה נועד זה מעולה. יש לעשות פה ושם שיפורים ותיקונים טכניים אבל לא בטוח שקהל היעד ישים לב גם ככה.

כל הכבוד.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם (נערך)

סהכ נראה מעולה, בעיקר העמוד הראשי. קל לניווט וכל מה שציפיתי למצוא מצאתי.

יש כמה דברים שבתור לקוח הפריעו לי, אף אחד מהם לא קריטי אבל בהחלט מציק. 

נכנסתי לדף משרד שמאות מקרקעין:

1. המסך עמוס ואני לא מצליח לקרוא בנוחות. למעלה יש את המסף השקוף בסדר ניחא. זה לתפריט אז מובן. בצד שמאל המסך של צור קשר פשוט ענק בגודלו.  הוא מסתיר 30% מהמסך. מצד ימין למטה אייקון של צ'אט שגם הוא גדול מדי אבל בסדר, אם זה היה רק הוא זה היה נסבל אבל כרגע 40-50 אחוזים מהמסך שלי מוסתרים ע"י דברים שלא בחרתי לראות+הטקסט בגודל עצום אז אני קורא שורה וצריך לדפדף הלאה עם העכבר.

2. הפונט משתנה בין כל פסקה. פעם זה גדול, פעם קטן, פעם מודגש, פעם נטוי. מאוד לא נעים לקריאה. 

3. המילה שמאי ועוד כל מיני מילים לא רלוונטיות מודגשות עשרות פעמים. למה? אני כבר פה באתר בתוך מסך שמאות שבחרתי. למה להדגיש מילים לא חשובות? 

הייתי ממליץ לכתוב באחידות, ללא הדגשות מיותרות, לתמצת כמה שיותר. אם כותרות 16 וטקסט 12 שיהיה אחיד. כנל הדגשות. 

להקטין חלק מן האלמנטים בדגש על צור קשר בצד שמאל כל פעם. 

נקי זה קריא. יותר מדי פריטים זה מתיש ועלול לגרום לאנשים לצאת.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...