Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הגיעה העת להחליף מצבר?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י קורן בן אשר,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי קרוסאובר 2016.

מצבר שנפ שהותקן בסביבות מרץ 2018 (הקודם התקלקל עקב שכחת פנסים דולקים).

בבדיקה הבוקר, באמצעות מד מתח בשקע המצית, מתח לפני התנעה 12.0 וולט. בזמן התנעה ללא מדידה, אחרי התנעה המתח הרגעי 11.4 וולט ואח"כ עולה.

האם הגיע הזמן להחלפה מונעת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל כפרה עליך

מצבר בן 5 שנים... די! תוציא אותו לפנסיה.

זה התעללות בחסר ישע

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

היתי נכנס לחנות מצברים שיבדוק את המצבר,

זה 2 שניות והוא יתן לך אינדקציה הכי טובה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אם הוא מניע בקלות למה להתעסק?

סביר שלפני סוף חייו כבר תרגיש את זה או במקרה הכי גרוע לא יניע אז מניעים עם בוסטר ונוסעים להחליף.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

בו נגיד את זה כך, בשום תחום מומחיות לא מקובל להמליץ לבצע בדיקות  כשאין סימפטומים,  ממשיכים בשיגרה. נראה לי שזו המלצה גורפת כולל בתחום הרכבים . ממליץ לאמץ את הגישה הזו.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

כן, אבל אתה יודע, עם השנים ממליצים ללכת לרופא מדי פעם, בדיקות דם וכו'...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בעיקר תלוי בך ופחות באוטו. המצבר בסוף ימיו.

בהנחה חיש לך בוסטר טעון ברכב, זה או ללכת מתי שהמצבר מחליט שנמאס לו סופית או להקדים תרופה למכה ולעשות את זה במועד שנח לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

האם הגיע הזמן להחלפה מונעת?

'מונעת' - כשמה כן היא, השקעה קטנה / מיידית כדי למנוע תקלה גדולה יותר או למנוע סיטואציה בעייתית עתידית.

אם מצבר בסוף חייו עלול לגרום לך את אחד מהנ"ל אז כן, הגיע הזמן להחליף.

לאדם הסטנדרטי מצבר שנגמר אינו גורם נזק או סיטואציה בעייתית ואין סיבה למנוע את המצב הזה.

פורסם (נערך)

השאלה אם להחליף מצבר שבפועל מתפקד, אפשר היה להעלות גם לפני שנה. הפלא ופלא עדיין אין בעיות התנעה ברכב של  sperial  .  מצבר עם קצת מזל יכול למלא את יעודו גם שבע שנים, מה הסיבה להשקיע היום בחדש , לא ברור.

מצבר שחי טוב כקשיש 7 שנים זו לא אגדה, היו לי כמה כלי רכב עם מצברים כאלה.

והערה אחרונה, אנחנו לפני הקיץ, עונה טובה שלא תובעת מהמצבר לעשות שרירים בזמן התנעה, ההמלצה היא להמשיך לנצל את המצבר ונפגש לדיון נוסף באוקטובר.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני מציע שספריאל, אם הוא מלא בחששות, יקח את המצבר שלו לאיזה 'אקו לב' אצל בעל מקצוע.

• מצחיק 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חשמלאי רכב בשדרות אמר לי שאם המצבר חלש זה גורם לאלטרנטור לעבוד שעות נוספות וזה לא טוב

אני לא מבין בחשמל אז אין לי מושג אם הוא צודק או מחרטט

פורסם
לפני 4 דקות, ד ו ד כתב:

נראה שהחשמלאי שלך לא ממש בענינים, מעניין אם החלפת מצבר אחרי ההארה - (כן) של החשמלאי.

לא חשמלאי שלי. פשוט ניתקעתי עם נורת מצבר אדומה תוך כדי נסיעה אז נאלצתי להגיע לחשמלאי קרוב וכן החלפתי מצבר ואלטרנטור למשופץ

מסוג הדברים שאני לא שלם איתם אבל לא יכול להגיע לבעלי מיקצוע הקבועים שלי

פורסם

מבלי להכנס לפרטים , נשמע לא מקצועי ובסבירות גבוהה עד וודאית כניצול מצוקה. מבחינתך פעלת נכון  ובמידי  כדי שתוכל להמשיך בדרכך.

• תוכן חדש...