Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל חוות דעת לגבי פיג'ו 306 1.6 גיר רגיל שנים 94-95.

האם מחיר חלקי החילוף סביר?

מה לגבי צריכת הדלק?

תודה רבה לעונים.

פורסם

QUOTE=suzu]רציתי לקבל חוות דעת לגבי פיג'ו 306 1.6 גיר רגיל שנים 94-95.

האם מחיר חלקי החילוף סביר?

מה לגבי צריכת הדלק?

תודה רבה לעונים.אני בעלת פיג'ו 306 שנת 1996.

חלקי הרכב אינם יקרים, ובמחיר סביר.

(החלקים היחידים שהחלפתי עד כה הם דוד אחורי, דוד אמצעי ,מצבר ומנורה של פנסי דרך).

צריכת דלק סבירה ביותר, אני לא יכולה לומר לך בוודאות כמה (כי הייתה עליית מחירים ולא בדקתי לאחר מכן).

הרכב אמין , וכמעט ואין בו תקלות מיוחדות.

מומלץ

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש דברים ספציפיים שעלי לבדוק לפני הקניה?

בעיות שמאפינות את הדגם הספציפי הזה?

פורסם

QUOTE=suzu]יש דברים ספציפיים שעלי לבדוק לפני הקניה?

בעיות שמאפינות את הדגם הספציפי הזה?אנחנו ביצענו בדיקה שיגרתית לפני קניית הרכב.

לגבי בעיות ספציפיות לא ידועות לי עליהן, הרכב מאוד אמין וכמעט ולא רואה מוסך, מלבד טיפולים שנעשים לו בזמן.

תבדוק את ספר הרכב של המוכר, תראה שאכן הרכב טופל כהלכה בכל טיפול, תבדוק מתחת לשטיחים לראות שאין חלודה מסתתרת, אם יש ריפוד יפה תשאל ואל תהסס להוריד אותו כדי לבדוק מלמטה.

בקיצור בדיקה שגרתית של הרכב לפני הקניה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שיהיה בהצלחה עם רכישת הרכב, אם באמת החלטת ללכת על פיג'ו זו החלטה נבונה ביותר ולא תתחרט על כך.

ל'

פורסם

פיג'ו זה הרכב הכי נוח שיש, עם זה אין ויכוח.

בקשר לבקרת האיכות, היתה לי אחת שנת 95, עשתה המון המון צרות, בשלב מסויים רכשתי חופשי חודשי.

אז בדוק היטב את הסטוריית הטיפולים של הרכב, כי אפשר ליפול על אחד משובח ואפשר ליפול גם על אחד משובש...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
פיג'ו זה הרכב הכי נוח שיש, עם זה אין ויכוח.

בקשר לבקרת האיכות, היתה לי אחת שנת 95, עשתה המון המון צרות, בשלב מסויים רכשתי חופשי חודשי.

אז בדוק היטב את הסטוריית הטיפולים של הרכב, כי אפשר ליפול על אחד משובח ואפשר ליפול גם על אחד משובש...

איזה דגם הפיג'ו שלך הייתה?

ועם אלו בעיות נתקלת איתה?

ל'

• תוכן חדש...