Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כיום קואקס של האנטנות מושחל בקירות ולא בא לי להתחיל למשוך כבלים.

השימושים הם לא כבדים (סטרימר בכל חדר ושימושי אופיס וגלישה בסיסיים בניידים שימשיכו להישען על WI FI).

האם להחליף או ללכת על מתאמי MOCA?
ואם MOCA איזה קונים ומאיפה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

האם הקואקס בשימוש לטלויזיה? אם כן, יתכן שתוכל להשתמש ב-MOCA של ספק הטלויזיה. יס מספקים את השירות (מתאם ה-MOCA שלהם מספק WiFi) תמורת 4 ש"ח בחודש. אין לי ניסיון אתם, אבל אם זה מצבך זה שווה ניסיון כי תחסוך גם השחלה וגם רכישת ציוד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נצל"ש, בבעיה דומה.

האם יש עדיפות לכבלי רשת על הפתרון שהמוקה מאפשר לעבודה על כבלי הקואקס. כשהדרישה היא רק תפעול של סטרימר / חיבור ישיר לטלויזיה חכמה.

תודה.

פורסם
לפני 29 דקות, sperial כתב:

האם הקואקס בשימוש לטלויזיה? אם כן, יתכן שתוכל להשתמש ב-MOCA של ספק הטלויזיה. יס מספקים את השירות (מתאם ה-MOCA שלהם מספק WiFi) תמורת 4 ש"ח בחודש. אין לי ניסיון אתם, אבל אם זה מצבך זה שווה ניסיון כי תחסוך גם השחלה וגם רכישת ציוד.

לא משמש לממירים.

יס נותנים מתאמים רק אם אתה לוקח מהם ממיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחרי שנמאס לי להיות תלוי במוקה של הספק, הזמנתי לפני כמה שנים שני זוגות מתאמים מאמזון.

היום אני משתמש רק באחד מהם, בממ״ד (למרות שגם הוא כבר מכוסה בוויפי).

סה״כ יש לי 2 יחידות מאש והמוקה בממ״ד. נותן לי כיסוי מצויין לכל הצרכים שלי.

כל הסטרימרים עובדים על ויפי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מתלבט בדיוק באותו הנושא.

moca של מוטורולה, זוג, נמכר באמזון ב 550 שקל. וניתן ליבוא.

האם מישהו מכיר וניסה להשתמש במקום אלו של הספק שלו?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

האם מישהו מכיר וניסה להשתמש במקום אלו של הספק שלו?

כמו שכתבתי, קניתי מוקה כלשהו מאמזון (לא זוכר איזה בדיוק, לא מוטורולה).

עובד מצויין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש טיפה יותר שיהוי - רלוונטי למשחקי רשת יותר.

והמהירות היא 0.4 לכל ההתקנים אאלט, ולא 1G כמו בכבל רשת.

• תוכן חדש...