Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי פות״ש מדובר בכביש עם עיקולים שבו נהג האוטובוס צריך לתכנן את הסיבוב הקודם כדי להצליח לעבור היכן שחנה.

נחכה לתמונות.

פורסם

אני חוזר: תמונות!

על פניו הכביש מספיק רחב לחניה בצידו האחד. אם חונים בשני הצדדים יש הפרעה לתנועה.

פות״ש - האם יש בכביש חלוקה לנתיבים על ידי תמרור 801?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, sperial כתב:

פות״ש - האם יש בכביש חלוקה לנתיבים על ידי תמרור 801?

לא.

נראה לי כרגע לא רלוונטי לדון, כשעדיין אין דו"ח. יכול להיות שזו היתה שיטה של אותו אחד שאני אפסיק לחנות שם. טיפטיפונת מפריע לו באיזה נושא. לא תנועה. בד"כ אני מתחשב בו וחונה במקום אחר, אבל אני לא מתרחק עוד יותר בגלל זה.

טעות שלי במה כתבתי, מבחינת רוחב הכביש. בצד השני חונים גם והכביש סה"כ קצת יותר מ-8מטר. בהמשך יש אכן פסי האטה שנמשכים מצד ימין עד המדרכה. (מצד שמאל לא, מה שאולי מראה שנתיב הנסיעה הוא  עד המדרכה הימנית)

זו תמונה מצילום אויר. ציירתי ריבוע בערך איפה שהרכב שלי עמד. לא יודע להגיד כמה הוא בלט לתוך הכביש.

image.png.d664c65652141715166fff0b6808f591.png

עריכה אחרונה על ידי יאיר הצעיר
פורסם

מבלי להיכנס לדיוקים של סנטימטרים, אני חושב שחכמת ההמונים מלמדת דבר מה.

בתמונה נקלטים 3 רכבים החונים בצד הימני של הכביש.

כולם, כל השלושה, עם 2 גלגלים על המדרכה.

הוסף לכך עדותו של פותש, שכאשר היה נכה התגורר במקום, אף הוא החנה עם 2 גלגלים על המדרכה, ומתחזקת התחושה.

ונכון שחוק זה לא דמוקרטיה. אבל הפרעה לתנועה  תבחן בעיני "הנהג הסביר". אם הנהג הסביר (נהג אוטובוס) מגיע להחלטה שעליו להאט בכדי לעבור את המקום בבטחה - אזי נגרמת הפרעה (לציין שההחלטה משקללת את כלל נתוני הדרך והכלי עליו הוא נוהג, כמו רדיוס סיבוב, או שדה ראיה וכו)

פורסם

מצטער, התמונה הזו לא מועילה מספיק. יותר מדי גורמים המפריעים לפענוח.

פות"ש - בבקשה תן נ.צ. עם קישור למפות גוגל (וציין גם את הכתובת), צילומים מעודכנים מגובה אדם וציין האם ישתמרורי 432, 433 או תמרור אחר המגביל חניה או עצירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נורא.

לדעתי, לא היה מעולם דו"ח.

יש אדם שיש לו חנות בסמוך. (לא צמוד) והמשאיות כשהיו פורקות סחורה היו נעמדות שם (וחוסמות את המדרכה). הספקים כנראה התרגזו שאין להם איפה לעמוד, והוא התלונן לאשתי. אשתי לא הסכימה להעביר לי את הטענה, כיוון שהרבה פעמים באמת אין לנו איפה לחנות. והמקום הזה לא שייך לו, והוא גם מפריע. כנראה שבשביל להרתיע אותי, הוא סיפר שראה פקח. כנראה לא היה ולא נברא. אם כן יגיע דו"ח, נדון.

תמונה אני לא יכול לצלם כעת, המצלמה שלי נהרסה.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, יאיר הצעיר כתב:

לא נורא.

לדעתי, לא היה מעולם דו"ח.

יש אדם שיש לו חנות בסמוך. (לא צמוד) והמשאיות כשהיו פורקות סחורה היו נעמדות שם (וחוסמות את המדרכה). הספקים כנראה התרגזו שאין להם איפה לעמוד, והוא התלונן לאשתי. אשתי לא הסכימה להעביר לי את הטענה, כיוון שהרבה פעמים באמת אין לנו איפה לחנות. והמקום הזה לא שייך לו, והוא גם מפריע. כנראה שבשביל להרתיע אותי, הוא סיפר שראה פקח. כנראה לא היה ולא נברא. אם כן יגיע דו"ח, נדון.

תמונה אני לא יכול לצלם כעת, המצלמה שלי נהרסה.

לנושא של "כן או לא מפריע לתנועה" אני לא מתייחס.

אבל מבחינה אחרת לגמרי,לדעתי כדאי לך להימנע מלחנות שם.

לא שאתה לא צודק בויכוח מול בעל החנות, אתה 100% צודק. כל המובילים שחונים על המדרכה 100% לא בסדר (ככל שזה לא מוסדר חוקית), אין ספק בכך.

הבעיה היא שאתה, ממש כמוני וממש כמו כל בעל ובעלת רכב, חשוף לסכנת נזק גדול במאמץ קטן מכל מיני כולרות.

אנשים רעים יכולים לגרום לכל כלי רכב במאמץ קל מאוד נזקים שתיקונם יעלה הרבה כסף, ועל רמת היעילות של המשטרה באיתור בני אדם לפי תמונות וסרטונים אני בטח לא צריך לספר לך.

עריכה אחרונה על ידי harhanegev

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עזוב נזק בזדון, אם אתה חונה בצד ימין עם כל הגלגלים על הכביש אוטובוס או משאית יכולים להוריד לך את המראה השמאלית בלי לשים לב. אני גרתי בעבר ברחוב דו-סיטרי צר שבאחד הצדדים כולם היו חונים עם שני גלגלים על המדרכה. לא הייתה לי חנייה פרטית וגרתי בצד שבו כולם חנו על המדרכה. יום אחד העיריה החליטה לפנק את כל מי שחנה על המדרכה בדו"ח של $25. החלטתי לחנות עם ארבעה גלגלים על הכביש כחוק. כמה ימים לאחר מכן הורידו לי את המראה השמאלית ולא השאירו שם פתק. הנזק היה $300, מתחת להשתתפות העצמית כך שלא היה טעם לערב את חברת הביטוח. החלטתי לחזור לחנות עם שני גלגלים על המדרכה.

image.thumb.png.28f1a9fb9a3df8f7e7c13cd20545578c.png

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • תוכן חדש...