Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודוס עם רכב שכור- המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי ברודוס ב-2007, שבוע ברוטו שזה 5 ימים נטו.

המלון היה ב-Ialyssos בחוף הצפוני (לא רחוק מהכניסה המערבית לעיר). היה קו אוטובוס נוח להגעה אליה.

יום אחד הקדשנו לעיר רודוס.

יום אחד הפלגנו לאי סימי (הפלגה מהמעגן של רודוס, הגעה אליו וחרה למלון באוטובוס)

שלושה ימים עם רכב:

יום אחד הוקדש לצד המרבי של האי - האתרים הזכורים לי הם עמק הפרפרים, איזה מנזר, בית קפה עם יוגורט אלוהי שביציאה ממנו תרגלתי זינוק בעליה חריג, נדמה לי בעיירה סיאנה אבל אל תתפוס אותי במילה, הגעה למונוליתוס ואז חזרה ליאליסוס על כביש החוף. חלק מהכבישים, שהופיעו במפה כ"כביש סוג ב'" היו דרכי קק"ל לא מסומנות, כמובן הרפתקה עם הפונטו חבוטה והעמוסה לעייפה בחמישה אנשים, פגשנו שם בעיקר ישראלים, היחידים שהעזו לנהוג בתנאים אלה. חלפו מאז אי אילו שנים, אולי המצב השתפר.

יום אחד לצד המזרחי, האתרים העיקריים שהני זוכר הם מבצר לינדוס (עלינו רגלי, הילדים ירדו רכובים על חמורים) ושמורת שבעת המעיינות (היו עוד אתרים קטנים)

יום אחד בילוי בפארק המים (אני סבלתי, אבל הילדים נהנו. זה העיקר).

את הרכב שכרנו מעמדת השכרה במלון, היה לגמרי שכונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי ברודוס בטיול משפחתי בספטמבר האחרון.

לקחנו צימר/וילה בכפר מקסים בשם Stegna, כ30 ק"מ דרומית לעיר.

המוטיב העיקרי בטיול היה רביצה בחופים וביקור בטברנות.

מבחינת טבע חוץ מהחופים האי נראה דומה או אפילו זהה לגליל.

-יום אחד הוקדש לטיול בעיר רודוס.

-יום אחד הוקדש לטיול בלינדוס וטיפוס לאקרופוליס, וכמה שעות לחוף חמוד במפרצון מתחת ללינדוס, Paralia Agios Pavlos בגוגל מאפס.

-שלושה ימים הוקדשו ברובם לחוף מדהים במרחק דקה נסיעה מהצימר, נקרא Grande Blue beach, החוף שקט מאוד ונמצא בתוך מפרצון מסולע, נהדר לרביצה ושנירקול מגניב, יש שם כמה מערות שאפשר לשחות בתוכן. מבחינתי החוף הזה הוא הhighlight של הטיול. באחד מהימים האלה קפצנו בערב לטיול בעיירה Faliraki, עיירת חוף תיירותית דיי סטנדרטית, בערב המקום הרגיש קצת דומה לאילת. ובעוד אחד מהימים האלה נסענו לקראת השקיעה לטירת מונוליתוס בצד המערבי של האי, זאת נקודת תצפית יפה על החוף המערבי, במיוחד בשקיעה.

-היום האחרון הוקדש לשמורת שבע המעיינות (חביב אבל דיי דומה לאתרים בארץ) ולאחר מכן לחוף הפופולרי Anthony Quinn Bay, מדובר על שני מפרצונים יפהפהים אבל במהלך היום החוף עמוס מאוד ומתרוקן לקראת הערב.

חשבנו לבקר בעמק הפרפרים אבל במקרה גילינו שהפרפרים נוכחים רק ממאי/יוני ועד סוף אוגוסט, היינו שם בסוף ספטמבר אז וויתרנו.

את הרכב שכרנו בשדה התעופה בחברת Efrem Rent a Car, חווית השכרת הרכב הכי טובה וpainless שהייתה לי בחיים. קיבלנו בדיוק את הקורולה ההיברידית שהזמנו, הרכב היה במצב מצוין, אין שום deposit, ביטוח כולל הכל ואפילו שילמנו במזומן אז אין שום דאגה לגבי חיוביי "הפתעה" כמו בחברות הסטנדרטיות בשאר העולם. יש עוד מספר חברות דומות ברודוס שהן יחסית שכונה ועם דירוגים גבוהים מאוד בגוגל (לEfrem יש דירוג 4.9, דיי הזוי לחברת השכרת רכב) אז ממליץ לשכור מהחברות האלה ולא מאוויס/סיקסט ושות'.

פורסם (נערך)

לגבי עמק הפרפרים - אם אתה מגיע בעונה הנכונה, מומלץ. תופעת טבע ייחודית, לדעתי הדבר הייחודי שלא כדאי לוותר עליו. לינדוס מרשימה, אם כי טיפוס למצודה מצריך קצת כושר (לא נורא). ההפלגה לאי סימי נחמדה, כמה שעות בים על מעבורת כשמצד אחד רודוס ומהצד השני היבשה הטורקית. מקיפים את האי הזעיר סימי ועוגנים בשני מקומות - עגינה אחת קצרה לאספקה לאיזה מנזר, ושהיה של איזה שעתיים בעייירה Symi השוכנת לחוף מפרץ יפה. סה״כ נחמד, אבל לא must.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החוויה שלי כשנתיים יותר מאוחר דומה מאד לזו של ספריאל.

ביטוח הרכבים שם זול כי מאד מאד קשה לגנוב שם רכב וגם אין ממש כבישים שאפשר לנסוע מהר.

המלצתי ביום החוף המערבי לטפס בכבישים צדדיים למקום שנקרא פרופיטיס איליאס  Profitis Ilias Προφήτης Ηλίας יש שם בית קפה נחמד מאד, נוף ומסלולי הליכה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 19 שעות, Michaelr כתב:

את הרכב שכרנו בשדה התעופה בחברת Efrem Rent a Car, חווית השכרת הרכב הכי טובה וpainless שהייתה לי בחיים. קיבלנו בדיוק את הקורולה ההיברידית שהזמנו, הרכב היה במצב מצוין, אין שום deposit, ביטוח כולל הכל ואפילו שילמנו במזומן אז אין שום דאגה לגבי חיוביי "הפתעה" כמו בחברות הסטנדרטיות בשאר העולם. יש עוד מספר חברות דומות ברודוס שהן יחסית שכונה ועם דירוגים גבוהים מאוד בגוגל (לEfrem יש דירוג 4.9, דיי הזוי לחברת השכרת רכב) אז ממליץ לשכור מהחברות האלה ולא מאוויס/סיקסט ושות'.

אפשר לקחת אותו מהשדה או שצריך לסוע לשם? 

נשמע מצוין. תכלס יש מה לעשות FDW וכאלה? ההבדל בשקלים לא גדול (200 שח) אבל באחוזים כמעט מאה אחוז מהעלות..

יש גם סוכנות בשדה עם ביקורות מצוינות RHORENT

פורסם

יש להם משרד קטן צמוד לשדה: https://goo.gl/maps/hHRVA37Zkc76wxw69 ואם זכור לי נכון המשרד המרכזי נמצא בפליראקי.

ביציאה מהטרמינל מחכה לך עובד שלהם עם שלט ומקפיץ אותך לרכב במשרד, בחזור משאירים את הרכב במשרד והולכים ברגל בערך 400 מטר לטרמינל.

אני רואה שבאתר יש גם אופציה שיביאו לך את הרכב למלון שתבחר. 

בFDW הכוונה לביטוח? במחיר שאתה רואה באתר שלהם הביטוח והכל כבר כלול. כמו שאמרתי אפשר לשלם במזומן אז ברור שלא יהיו שום חיובים מפתיעים (כשלקחנו את הרכב העובד שם אפילו העדיף מזומן על אשראי).

לא מכיר את RHORENT, אם הביקורות גבוהות אני מניח שהחברה דומה, יש שם מספר חברות דומות עם דירוגים גבוהים.

פורסם
לפני 11 שעות, Michaelr כתב:

יש להם משרד קטן צמוד לשדה: https://goo.gl/maps/hHRVA37Zkc76wxw69 ואם זכור לי נכון המשרד המרכזי נמצא בפליראקי.

ביציאה מהטרמינל מחכה לך עובד שלהם עם שלט ומקפיץ אותך לרכב במשרד, בחזור משאירים את הרכב במשרד והולכים ברגל בערך 400 מטר לטרמינל.

אני רואה שבאתר יש גם אופציה שיביאו לך את הרכב למלון שתבחר. 

בFDW הכוונה לביטוח? במחיר שאתה רואה באתר שלהם הביטוח והכל כבר כלול. כמו שאמרתי אפשר לשלם במזומן אז ברור שלא יהיו שום חיובים מפתיעים (כשלקחנו את הרכב העובד שם אפילו העדיף מזומן על אשראי).

לא מכיר את RHORENT, אם הביקורות גבוהות אני מניח שהחברה דומה, יש שם מספר חברות דומות עם דירוגים גבוהים.

תודה.אז להזמין באתר ולשלם במזומן? או לסגור איתם בטלפון/ווטצאפ?

פורסם (נערך)

לא יכול לענות לגבי המחירים, אני מניח שחוקי השוק הרגילים. מבחינת התכנון תביא בחשבון שכרתים הרבה יוצר גדולה, יש חומר לשבוע ויותר, ומה שאני זוכר מלפני באמת הרבה שנים הוא כבישי הרים מתפתלים ונהיגה קשה מאוד, חלק נכבד בגלל התנהגות המקומיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

נצלש- את החבילה רכשנו מקווי חופשה. טיסה חזור עם אלעל. הפלא ופלא, בוטלה טיסת הבוקר של אלעל וקווי חופשה רוצים להעביר אותנו לטיסה של וויז. האם יש איזהשהו קייס משפטי לבקש מהם להישאר בטיסת אלעל (יש עוד אחת בהמשך היום, הרבה יותר נוחה בשעות)?

פורסם

תתקשר לסוכנות הנסיעות ובדוק איתם.

אם נותרו יותר משבועיים עד הנסיעה כנראה שאין לך מה לתבוע.

מה רע בוויז, אם אתה מקבל אותם תנאים ומחיר?

אם מדובר בנסיעה שאינה בשבועות הקרובים אל תופתע אם יהיו עוד שינויים.

פורסם
לפני 48 דקות, sperial כתב:

תתקשר לסוכנות הנסיעות ובדוק איתם.

אם נותרו יותר משבועיים עד הנסיעה כנראה שאין לך מה לתבוע.

מה רע בוויז, אם אתה מקבל אותם תנאים ומחיר?

אם מדובר בנסיעה שאינה בשבועות הקרובים אל תופתע אם יהיו עוד שינויים.

ממריא הרבה יותר מוקדם בבוקר, הטיסה של אלעל שנותרה היא בשעה מושלמת

פורסם

כיוון שהזמנת דרך סוכנות כל הטיפול דרכם. אם מדובר ביציאה בעוד יותר משבועיים תוכל לנהל מו״מ, אבל תוצאותיו לא מובטחות, ולכל היותר תוכל לקבל ביטול והחזרת כספך.

דרך אגב, טיסה מוקדמת פחות נוחה, אבל תרוויח עוד כמה שעות לטיול ביעד. גם שווה משהו.

• תוכן חדש...