Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאמא שלי (ומבוגרת וגרה לבד) את זה:

image.thumb.png.a9302b92b70a4bef3a5e44ffedb047b4.png

בדיעבד, קנייה גרועה. שעון מסורבל. סוללה מחזיקה כמה שעות בקושי. אין WIFI (לא כתוב שיש אבל הנחתי) ובלי קליטת סלולר טובה בתוך הבית הוא לא מתפקד. המסך ברזולוציה נמוכה (התמונות בפרסום ערוכות) אבל פחות חשוב.
לכאורה עמיד במים אבל מגרת הסים ממש לא נראית אטומה. בקיצור, אל תקנו!

בקיצור, מחפש שעון יד שישמש ל SOS במקרה הצורך, או שעון חכם שכולל פונקצית SOS. בשאיפה:
נח, קומפקטי ולא מכוער. פשוט להפעלה (רק תצוגת שעון והפעלת SOS).
תקשורת חיבור גם ל WIFI וגם לרשת סלולרית 4G/3G (סים רגיל, לא eSIM). ואם לא, אז תקשורת דרך WIFI בלי תלות בטלפון סלולרי מוצמד BT.

פונקצית SOS פשוטה וקלה, בסגנון של לחיצה ארוכה על כפתור.

רצוי - זיהוי נפילה ו SOS אוטומטי
רצוי עמידות למים

יש משהו מומלץ שעונה על חלק/רוב הדרישות?

תודה!

:turn-l:
פורסם

חוץ מנושא הesim כל שעון אפל עם סלולארי יתאים (אתה לא צריך פלאפון מחובר , ואתה יכול להגדיר אותו לבן משפחה שאין לו אייפון, הם הוסיפו את זה עבור ילדים ומבוגרים ספציפית).

על הדרך הוא גם יתריע על עוד כמה דברים בריאותיים בדגמים החדשים יותר (ספיקת חמצן נמוכה , פעילות לא רגילה של הלב, תאונת רכב).

משאר אבל שזה לא מה שרצית לשמוע מבחינת המכשיר או העלויות.

אני מכיר מכשירים רפואיים פה (ארה״ב) שנותנים בדיוק לזה - ובין העלות שלהם לאיכות שלהם - הרוב (כולל אפילו חלק מהביטוחי בריאות שמממנים אותם) מעדיפים apple watch באיזורי - בגלל בדיוק כל מה שציינת (עמידות מים בדיחה , חיי סוללה בדיחה, כוללים רק BT ומחייבים פלאפון באיזור)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע לגבי שעון חכם, אבל בעבר עשיתי לאבא שלי לחצן מצוקה של יד שרה. הלחצן עצמו נמצא על היד כמו שעון. במקום מרכזי בדירה מותקן רמקול המקושר למוקד חירום של יד שרה. כשלוחצים על לחצן המוקד מקבל את הקריאה ופונה דרך הרמקול ומברר מה מצבו של האדם. כך לפחות היה בעבר, בכל אופן, אני ממליץ לפנות ליד שרה ולברר פרטים 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מניסיוני עם שעון חכם של ילדים (קידי ווטש), התוכנות שביקשת קיימות בו אבל ההטענה שלו בעייתית מאוד. צריך לחבר כבל מיקרו USB בזווית עקומה וגם להזיז את כיסוי הגומי ששומר על השקע.

לדעתי לחצן מצוקה שנענד על היד כמו שעון יתאים.

• תוכן חדש...