Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפת בצינור כיבוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 12.3.2023 בשעה 10:26, lishaina כתב:

זה לא משנה עם זה 5 שקלים או שקל .

כאן בדיוק הבעיה שמתחילה כמשהו קטן וגוררת אחריה אפשרויות נוספות כגון חניה במקום שלא חנוה בטאבו וקביעת שקע טעינה לרכב חשמלי 

אגב זה מה שקורה כיום ונוחיות שלי ניפגמת ושל יתר הדיירים ומצמצמת את יציאה ל1 במקום 2 שהיציאה שנותרה היא יציאה מסוכנת וללא שדה ראיה בטוח לצאת עם רכב . 

בנוסף לזה דיווחתי למוקד כיבוי 

נאמר לי בצורה ברורה וחד משמעית ששימוש בצינור גלגל כיבויי אסורה ופלילית ובנוסף נחשבת לגנבת מים ! 

לא יודע לגבי צינור כיבוי אש

בעבר כשבדקתי שימוש במים המשותפים של הבניין מצאתי שלכל דייר מותר להשתמש בכמות סבירה והגיונית

5 שח זה לגמרי סביר והגיוני

עושה רושם שאתה מנסה לחפש את אותו שכן ואם זה לא היה מים זה היה סיפור אחר

אני יכול לספר לך שאני גר בשכונה מאוד מועדת לפורענות, כל יום מישהו פותח אולם אירועים בתוך הבית, ולאנשים כאן יש יכולת לעשות רעש כמו באולם אירועים, או סתם מביאים חברים לבריכה, או סתם אין חניות בחוץ אז מכניסים קצת לחניון

הכל בסדר, זורמים

היום זה הוא מחר זה אני

אפשר להיות שכן שעל כל דבר קטן רב ושולח הודעות בקבוצה

אבל זה לא באמת מפריע לי וכשאני רוצה לארח וקצת להגזים  השכנים זורמים איתי

לא זוכר שהיה לי כאן ריב או ויכוח עם מישהו אי פעם. יש שכנים שבכלל לא יודעים איך אני נראה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

מחר זה אני, מחר זה הוא, פתח לבעיות. זה אומר שכמעט כל יום חוסמים מעברים ועושים רעש.

יש אנשים שאחרי יום עבודה רוצים שקט, ולא רוצים להרעיש או להפריע בגלל שככה זה וכולם עושים ככה.

פורסם
לפני 7 שעות, Transporter כתב:

לא יודע לגבי צינור כיבוי אש

בעבר כשבדקתי שימוש במים המשותפים של הבניין מצאתי שלכל דייר מותר להשתמש בכמות סבירה והגיונית

וואלה? לא ידעתי את זה. 

לפני 7 שעות, Transporter כתב:

היום זה הוא מחר זה אני

אפשר להיות שכן שעל כל דבר קטן רב ושולח הודעות בקבוצה

אבל זה לא באמת מפריע לי וכשאני רוצה לארח וקצת להגזים  השכנים זורמים איתי

לא זוכר שהיה לי כאן ריב או ויכוח עם מישהו אי פעם. יש שכנים שבכלל לא יודעים איך אני נראה

כך גם אני, האמת. לא חסר נקודות שבהם השכנים עושים רעש שקצת מפריע לי. מודה. 

אבל אותו הדבר קורה אצלי- אני גם עושה רעש שאני בטוח שקצת מפריע להם. 

אין שום טעם לפתוח את זה. מצב של הפסד\הפסד.

לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

מחר זה אני, מחר זה הוא, פתח לבעיות. זה אומר שכמעט כל יום חוסמים מעברים ועושים רעש.

יש אנשים שאחרי יום עבודה רוצים שקט, ולא רוצים להרעיש או להפריע בגלל שככה זה וכולם עושים ככה.

אני חושב שכולם רוצים קצת שקט אחרי יום עבודה. 

זה לא אומר שאתה חי בוואקום, ושאכן תקבל שקט אחרי יום עבודה. 

אולי על אי בודד תוכל לקבל את מלא השקט שאתה רוצה. אבל לחיות בתוך שכונה, גם אם בבית פרטי, יש לך שכנים שצריך להתמודד איתם- וכולנו בני אדם, שעושים דברים שונים ומעניינים.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 שעות, Transporter כתב:

יש לך אסמכתא? 

כשגרתי ברב קומות סחבתי דליים מהדירה לחניה, למרות שהברז של חדר האשפה היה יותר קרוב ונוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי צריך להיות ענייני במקרה הזה. האם נגרם נזק לרכוש שלך או לרכוש המשותף כתוצאה משטיפת הרכב עם הצינור? 

אם לא, במקומך הייתי עוזב את זה. 

חוקית אסור לשטוף עם צינור, גם עם צינור מהחלון של הבית, אבל אם השכן לא עושה שום נזק ובכלליות אין לך שום סכסוך ובעיות, בשביל 5 שקל אתה מוכן לייצר לעצמך בעיה איתו? חבל על הזמן והבריאות שלך. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק אומר שגם לי יש שכנים שכבר העלאתי לפה את המצב שהיה איתם ולא עשיתי שום דבר בנוגע לכך שהם פיצצו מדי שבוע זיקוקים, ואז הגיעה הקורונה וגם סבב-לחימה לאזור שהיה בתול-סבבי-לחימה. אז כן, כנראה שאנשים שיש להם טראומה פשוט סבלו בשקט אבל הקונצנזוס פה פשוט גרם להם להפסיק לפוצץ זיקוקים בסיטונאות.

השתלם לי לחכות ולהמתין עם הבקשות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 דקות, DareDevil כתב:

רק אומר שגם לי יש שכנים שכבר העלאתי לפה את המצב שהיה איתם ולא עשיתי שום דבר בנוגע לכך שהם פיצצו מדי שבוע זיקוקים, ואז הגיעה הקורונה וגם סבב-לחימה לאזור שהיה בתול-סבבי-לחימה. אז כן, כנראה שאנשים שיש להם טראומה פשוט סבלו בשקט אבל הקונצנזוס פה פשוט גרם להם להפסיק לפוצץ זיקוקים בסיטונאות.

השתלם לי לחכות ולהמתין עם הבקשות..

יש הבדל משמעותי לדעתי בין שטיפת רכב לבין זיקוקים.

זה כמו שלא הייתי אומר לפות"ש להמשיך עם החיים שלו אם השכן היה בא ומחרבן לו בכניסה לבית.

כמו שרשם טרנספורטר, שווה לשמור מלחמות לדברים יותר טובים. אם צריך להילחם - עד הסוף.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 שעות, Transporter כתב:

יש כמות הגיונית  שמותר לכל שכן לבזבז מהברז המשותף

שטיפת רכב זה חלק מהעניין

אם היית אומר שהוא פתח עסק של שטיפת רכבים ועושה את זה מהברז המשותף הייתי מבין אותך

אבל אם הוא שוטף  2 רכבים ועושה את זה בצורה חסכונית והגיונית ולא סתם מפזר מים כי הוא שם זין על כולם

אין לך יותר מדי מה לעשות וזאת זכות המלאה

תשטוף גם

לפעמים אני לא מבין למה  דיירים שמחפשים מלחמות על דברים כאלה

פה הבעיה שזה בדיוק הקו שמבדיל בין סדר ופרענות 

ברגע שאפשרת להשתמש בצינור כיבוי אחריו מגיע עוד דברים  בנוסף לזה זו דירת גן כמה קשה זה למשוך צינור מהבית . 

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

יש הבדל משמעותי לדעתי בין שטיפת רכב לבין זיקוקים.

מה ההבדל? הרי שניהם פוגעים במרחב האישי של הבנאדם, שניהם מפירים את השקט וגורמים לבעיות עתידיות.

כל אחד בוחר את המריבות שלו, אני הבנתי שאני מעדיף לסבול בשקט מאשר להתחיל לריב עם שכנים. כמובן שלא רבתי כי ידעתי שבסוף נגיע למצב שטילים יכוונו לכיוון היישוב הזה, אז זה רק היה עניין של זמן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שטיפת רכב לא פוגעת בשום דבר, אלא אם המים נוזלים לתוך הגינה שלך או משהו כזה.

זיקוקים זה מטרד רעש רציני, וזה גם יכול לגרום נזק פיזי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ואם אתה שוטף את הזיקוקים במים כדי לכבות אותם מהברז של הבניין, מי צריך לשלם על זה? :loco::drinking:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
בתאריך 14.3.2023 בשעה 11:58, lishaina כתב:

פה הבעיה שזה בדיוק הקו שמבדיל בין סדר ופרענות 

ברגע שאפשרת להשתמש בצינור כיבוי אחריו מגיע עוד דברים  בנוסף לזה זו דירת גן כמה קשה זה למשוך צינור מהבית . 

ממש לא מחייב שככה יהיה

בוא נתחיל לריב עם כל שכן שמביא 2 חברים לבריכה

וכל אחד שבשבת בבוקר מארח ועושה קצת רעש

וכל אחד שעושה פה מסיבה כל שטות ומארח 100 איש במרפסת ומביא דיג'יי

הרבה יותר כיף כשמבינים אחד את השני

אז הביא 2 בחורות לבריכה...זה לא אומר שאם לא יעירו לו מחר הוא יתחיל למכור כרטיסי כניסה

וזה אכן לא קורה

אפשר להתחיל להעיר על כל דבר ולקחת את זה לקיצון

אבל לא תגמור עם זה וסתם תהרוס לעצמך 

יש אנשים שחלק מהסדר יום שלהם זה לעבור בחניון ולראות מי קצת חנה עקום, מי נכנס ללובי וקצת השאיר סימנים על הרצפה, מי מרעיש בדיוק ב 14:01 ולא שם לב לשעה וכו'

אני מבין שיש אנשים שזה מוסיף להם אקשן בחיים, אבל בסוף זה מאוד מעייף להיות בנאדם כזה ולהלתעסק כל היום בקטנות האלה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

נכון מסכים שלא צריך להתפס על כל דבר ואפשר לעצום עין באמת שכך 

אבל כל יום לצאת מחניה ולתמרן ניראה לי שגם אתה לא תיהיה מוכן לזה ובטח שלא לשלם על שטיפת מכוניות כן מכוניות ולשלם כל חודש וועד כמו ילד טוב .

יש דברים שצריך להיות גבול ברור 

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
לפני 3 שעות, lishaina כתב:

כל יום לצאת מחניה ולתמרן ניראה לי שגם אתה לא תיהיה מוכן לזה ובטח שלא לשלם על שטיפת מכוניות

אני אשאל שוב, למה לקשור בין הדברים?

ואם היה מדובר בשני שכנים שונים, אחד שמפריע לחניה ואחר ששוטף מכוניות? עדיין היית מעיר לשוטף?

הוא חונה בצורה שמפריע לך? סבבה, טפל בענין הזה, ועזוב את ענין השטיפה שהוא קטנוני וחסר חשיבות, ולא מוסיף או מחזק את הטיעון שלך בענין החניה.

• תוכן חדש...