Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אשמח לעזרה ממי שמבין, אני הולך לקנות אוטו חדש בגלל שיש לי הנחה מביטוח לאומי, אני מתלבט בין פיג'ו 2008 ליונדאי אלנטרה(מודה לזה שהם סגנון שונה), יש לי כמה שאלות:

1. זה נכון שהצרפתיות לא אמינות או שסתם סטיגמה?

2. כמה ירידת ערך צפוי להיות לפייג'ו 2008 לעומת אלנטרה אחרי 5 שנים? זה נכון שהירידת ערך של הפיג'ו תהיה גדולה יותר כי יש לה פחות שוק בארץ?

3. האם בגלל שפיג'ו היא אוטו בנזין ולא חשמלי/היברידי, יגרום לזה שהערך שלה יהיה נמוך עוד 5 שנים?

4. רנו ארקנה - כמה ירידת ערך צפויה להיות אחרי 5 שנים בהתחשב בביקוש בארץ?

פורסם

אף אחד לא יודע כמה ירידת ערך תהיה בעוד חמש שנים. לך תדע, אולי תצא סוללה עם טווח 700 ק״מ שנטענת ברבע שעה וכל רכבי הice לא יהיו שווים שקל.

אם אתה קונה רכב חדש אז שלוש שנים ראשונות יש לך אחריות והאמינות שלו בשנתיים אחר כך תלויה בעיקר בכמה טוב תטפל בו.

יש רכבים עם מחלות ידועות, עם חלקן אפשר להתמודד/ להימנע אבל בשביל זה תצטרך לפרט יותר כמה אתה נוסע בשנה, עירוני/בינעירוני וכו׳

אם הייתי מנחש, הייתי מניח שיונדאי תשמור על הערך שלה יותר טוב, ואתה יכול להשוות מחיר של אלנטרה ו2008 חדשות מול משומשות בנות 3 ע״מ לקבל תחושה.

אגב, אם ההבדל הוא נניח 10000 שקל במחירון, שזה פחות מ200 שקל לחודש על פני חמש שנים, כדאי שתשווה את ה200 שקל האלה מול תכונות אחרות של הרכב, אולי תחליט שזה שווה את זה.

פורסם

אף אחד לא מגדת עתידות ולא יכול להגיד מה תהיה ירידת הערך של פג'ו או רנו, כן ניתן לשער על סמך המצב הנוכחי כרגע בשוק, שלאלנטרה ההיברידית יהיה ביקוש יותר גבוה.

לגביי האמינות של הצרפתיות - תסתכל על השרשור על מנוע הפיורטק שיש ב-2008 (אלא אם כן אתה בונה על גרסת הדיזל ואז זה לא רלוונטי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...