Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפס לי הגז

Guest Mikelt89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לי לשכן

אני יודע לנהוג

אתמול אחד הדיירים בבניין (ע״פ ממצאים מחקירה ראשונית שלי בארוע) ניסה לחנות ברוורס ו״נתפס לו הגז״, עקב זאת הוא נסע אחורנית בעקומה שמאלה ישר לתוך הבניין ויצר ״בום״ מאוד חזק כשאני גר בקומה 1 בדיוק מעל מוקד ההתנגשות

רק לציין ולהרגיע לא נגרם נזק מהותי, נקודת  ההתנגשות בבניין נראית בסדר, קצת ירד טייח ולמזל לא נשברה הדלת לכניסה למחסנים וכמובן שאף אחד לא נפגע, (חוץ כמה פרחי שושנים) ואולי ניתן להגיד שהבניין נמצא יעיל בבדיקה ראשונית לרעידת אדמה מסוג חדש

הפיקנטו של השכן מנגד קצת הרוסה הלכה השמשה האחורית, הלך הפנס האחורי הימני וכנראה גם כמה דברים מתחת לרכב קצת השתפשפו כשהוא יצא מפיר הדשא של הבניין אחרי מאמצים רבים, גם פנצר היה שם, אבל זאת פיקנטו בסך הכל

ולנקודה החשובה, איך דבר כזה קורה? 

אני לא מאמין שהגז נתפס, אם הוא נתפס פעם אחת היה נתפס גם לאחר מכן כשהשכן עשה הרבה כוונונים של רוורס וקדימה כדי לצאת מפיר הדשא שמוגבהה במדרכה שלפיקנטו היא כמו הר תבור, 

האם זה הבזק פסיכולוגי או איבוד עשתונות רגעי? או באמת משהו השתבש שם?  

פורסם

כנראה הוא התבלבל בין דוושת הגז לבלם. קרה לא מזמן גם לנהג אוטובוס שנכנס בחנות. הדבר הכי חשוב זה שאין נפגעים יש לא מעט מקרים בארץ שבהם אנשים נהרגו כתוצאה מטעות כזאת.

• אהבתי 1
פורסם

לפעמים כשהשטיח לא מונח טוב הוא גם יכול להחליק ולשבש את פעולת הדוושות.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

כדאי גם לא לזרוק על רצפת הרכב שום דבר, במיוחד בצד הנהג. כנ"ל גם לא לשים על המושבים שום דבר שיכול להתגלגל כמו בקבוקי מים.

לפני שנים התגלגל ברכבי, בקבוק מים מהמושב שמאחורי הנהג, עד למתחת דוושת הבלם, מזל אחד שהייתי במהירות נמוכה יחסית, מזל שתיים שהתעשתתי מהר והרמתי את בלם היד.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מניח שזה מסביר למה צריך את המחסום הקטן הזה (כמו מדרגה כזו) בין כסא קידמי לכסא אחורי.

פורסם
בתאריך 20.2.2023 בשעה 08:56, Mikelt89 כתב:

אני לא מאמין שהגז נתפס

אני לא יודע אם קיים מושג שהגז נתפס, מה שאני כן יודע - בד"כ כשנהג עושה תאונה האו משווק את זה לציבור ש: מישהו נכנס בי / הילד לקח את האוטו, זה בכלל לא היה אני / אני בכלל שואל בשביל חבר / זו רק שאלה תיאורטית, ועוד כיד הדמיון של כל אחד.

דוקא ההגדרה של 'נתפס הגז' חדשה לי, זה נשמע טוב.

פורסם

לא להניח חפצים על המושבים מסיבה אחרת - במקרה תאונה הם הופכים לקליעים שיכולים לפצוע. להניח בבגאז' או במרווחים שבים המושב האחורי לקדמי או בין הקדמי לתא הכפפות.

מרבד שמאלי קדמי טוב מכיל לא רק את התפס אלא גם סקוץ' בריא שתופס אותו לרצפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 שעות, chezik כתב:

אני לא יודע אם קיים מושג שהגז נתפס, מה שאני כן יודע - בד"כ כשנהג עושה תאונה האו משווק את זה לציבור ש: מישהו נכנס בי / הילד לקח את האוטו, זה בכלל לא היה אני / אני בכלל שואל בשביל חבר / זו רק שאלה תיאורטית, ועוד כיד הדמיון של כל אחד.

לא רע, אני שמעתי "ננעל הגז", נתפס הגז זה יותר חרוזי...

פורסם
בתאריך 21.2.2023 בשעה 15:27, chezik כתב:

לי פעם נפס הגז.

דוושת הגז יצאה מהתושבת שלה ונתקעה על מצב לחוץ.

מזל שזה היה רכב הילוכים אז הוצאתי בקלות מהילוך, כיבתי את הרכב ושחררתי אותה.

אבל הרכב שאג כמו אריה,

אף אחד לא הבין למה אני נותן ככה הרבה גז

.

פורסם (נערך)

נזכר בהקלטה הידועה על זו מכביש שש איזה דרמה היתה שם " כבי את המנוע ... לא אני מפחדת ...(כנראה חשבה שהרכב מתפוצץ כשמכבים  )ואז השוטר הגבור הציל אותה " 

מה עושה גבר במקום ?

דבר ראשון מכניס לניוטרל ואם לא  מצליח אז מכבה מנוע ועוצר עם האמברקס 

במצב הכי גרוע מתחכך מעט בגדר עד לעצירה סופית 

יש מלא דברים שלנהג מנוסה זה שגרת יומו ולאשה זה דרמה של לברך הגומל בבית הכנסת

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • רעיון גרוע 2
פורסם
לפני כשעה, ידני כתב:

נזכר בהקלטה הידועה על זו מכביש שש איזה דרמה היתה שם " כבי את המנוע ... לא אני מפחדת ...(כנראה חשבה שהרכב מתפוצץ כשמכבים  )ואז השוטר הגבור הציל אותה " 

מה עושה גבר במקום ?

דבר ראשון מכניס לניוטרל ואם לא  מצליח אז מכבה מנוע ועוצר עם האמברקס 

במצב הכי גרוע מתחכך מעט בגדר עד לעצירה סופית 

יש מלא דברים שלנהג מנוסה זה שגרת יומו ולאשה זה דרמה של לברך הגומל בבית הכנסת

מכבה מנוע? אמברקס? חיכוך עם הגדר?

שכחת שיש לך דוושת ברקס? אין אף רכב על הכביש שהמנוע שלו חזק יותר מהברקסים, אולי טסלה S plaid וגם זה לא בטוח.

אבל צריך לחיצה ובלימה אחת נחושה וחזקה, אם תלחץ על הדוושה כרגיל הרכב לא יאט מספיק ומהר מאוד תאבד יכולת בלימה כתוצאה מהתחממות, ואם תלחץ מספר פעמים עם מצערת פתוחה אז תאבד וואקום בבלמים ותישאר בלי תיגבור.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 שעות, Michaelr כתב:

מכבה מנוע? אמברקס? חיכוך עם הגדר?

שכחת שיש לך דוושת ברקס? אין אף רכב על הכביש שהמנוע שלו חזק יותר מהברקסים, אולי טסלה S plaid וגם זה לא בטוח.

אבל צריך לחיצה ובלימה אחת נחושה וחזקה, אם תלחץ על הדוושה כרגיל הרכב לא יאט מספיק ומהר מאוד תאבד יכולת בלימה כתוצאה מהתחממות, ואם תלחץ מספר פעמים עם מצערת פתוחה אז תאבד וואקום בבלמים ותישאר בלי תיגבור.

בתקרית הזאת לא נתקע הגז לאשה, הברקסים לא עבדו.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

• תוכן חדש...