Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על אמבולנסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל ההערכה שלי לפעולות מצילות החיים והחשיבות, לא מעט פעמים אני רואה הפעלת סירנה מחרישת אוזניים ב23 בלילה, כשהכביש כמעט ריק ובמקום ללא רמזורים(איפה שאני גר).

אין שום תנועה לפנות ואין שום רווח בזמן להפעלת הסירנה, ועדיין היא שם, מטרידה מאות אנשים.

או שאולי יש משהו שאני מפספס

פורסם (נערך)
בתאריך 15.2.2023 בשעה 07:23, Shmulik_Miata כתב:

לי מרגיש שהמון נהגי אמבולנס מנצלים את זה שהם יכולים לעבור באדום ופשוט עוברים גם כשאין להם קריאה. 

נתקלתי בזה המון וזו תופעה מרגיזה. הם מפעילים את הסרנה, מזיזים מכוניות, חוצים באדום ואז ממשיכים כרגיל בנסיעה רגילה לחלוטין.

בין מרגיש למציאות...

קודם כול אסור להם לעשות את זה.

דבר שני, האמצעי שהכי עוזר לקצר את הדרך זה מעבר ברמזורים / פקקים - הרבה יותר מפול גז.

בניגוד למה שרואים בסרטים, אמבולנסים במציאות נעים גם בקריאות דחופות במסגרת המהירות המותרת. אין סיבה ממשית לעשות אחרת, יש יותר מדי סיכון עם רכב מגודל וגבוה, ומעבר פקק/צומת מקצר הרבה יותר מאשר נסיעה ב-160 כשמותר 80.

בתאריך 15.2.2023 בשעה 07:23, Shmulik_Miata כתב:

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אולי אתה מפספס צומת, גם שאינו מרומזר.

חלק מהיושבים במושבים הקדמיים נהנים לשחק עם הסירנה.

חלון חדר השינה שלי צופה על פרויד, אמבולנסים מפעילים שם את הסירנות (כמעט) רק כאשר הם צריכים לפלס את דרכם בפקקים של סוף יום העבודה במת"ם או סוף משחק של מכבי חיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...