Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2012 - 2013

PopDatTrunk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין בחודשים הקרובים לחפש לי בשוק איביזה 2012-2013, מה המחלות של הרכב? למה צריך לשים לב בעת רכישה? מה העלות (הערכה שלכם) לשווי מקסימלי לרכב? טיפים לבדיקת הרכב לפני קנייה והאם כדאי לקחת לבדיקה?

פורסם

ידני או אוטומט? 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום

חפש רכב אחר שאינו מקונצרן צ'מפיון,

כגון סיאט, פולקסווגן, סקודה, אאודי.

גם כשהרכבים האלה היו חדשים , היו בהם בעיות יקרות.

אומנם המחירון של הרכב יורד, אך מחיר החלפים נשאר גבוה.

פורסם
לפני 13 שעות, avi60769 כתב:

שלום

מצטרף להמלצה לחפש רכב אחר שלא מקבוצת צ'מפיון, בטח שלא בשנים שציינת עם שלל בעיות של מוח-גיר ומצמדים.
מניסיון עם איביזה 2012..

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם
לפני 16 שעות, avi60769 כתב:

שלום

צ'מפיון מוטורס הם היבואן המקומי, הם לא קונצרן, אתה כנראה התכוונת ל-VAG.

מניסיון שלי עם שתי איבזות האמינות לא מושלמת אבל ברכבים משומשים סביר להניח שרוב מחלות הילדות כבר טופלו. האיביזה היא תמורה מעולה לכסף. סופר מיני זריזה, חסכונית ומרווחת. ההמלצה שלי היא לכוון לדגמי סוף 2014 עד סוף 2015 אז הגיעה איביזה ברמת אבזור AM5 שאמנם בסיסית מאוד אבל מאפשרת לרכוש רכב חדש יותר. ה-DSG בשנתונים האלה מפגין רמת אמינות טובה ביחס לרובוטיים אחרים, עם זאת צריך לקחת בחשבון שקלאצ'ים הם רכיב מתכלה ותלוי כמובן בסגנון ותוואי הנסיעה של הבעלים הקודמים.

יש מוסכים מתמחים מומלצים לרכבי VAG ושם עלויות האחזקה והטיפולים סבירות לגמרי. אני חייב להגיד שמניסיון אישי גם במוסכים של צ'מפיון עלויות האחזקה כבר לא גבוהות באופן משמעותי מיבואנים אחרים.

פורסם

דווקא האיביזה מהדור הקודם לא הייתה מרווחת, בדור האחרון המרווח שוםר משעותית.

הגיר הרובוטי לא שיא האמינות, זה לא רק מצמדים אלא מח גיר.

אם כבר אולי כדאי לחפש רכב שעבר את החלפתם לאחרונה.

אלא אם פותח השירשור מחפש ידנית, וםה האמינות כבר הרבה יותר טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הייתה לי איביזה 1.4 ידנית, קניתי  תחילת 2012 (יש שרשור פה בפורום) שנמכרה ב 2018 עם 118K קילומטר. אפס תקלות. רכיב אמין ביותר 

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
בתאריך 11.2.2023 בשעה 09:29, omar87 כתב:

הייתה לי איביזה 1.4 ידנית, קניתי  תחילת 2012 (יש שרשור פה בפורום) שנמכרה ב 2018 עם 118K קילומטר. אפס תקלות. רכיב אמין ביותר 

בתאריך 11.2.2023 בשעה 06:19, yulianx כתב:

דווקא האיביזה מהדור הקודם לא הייתה מרווחת, בדור האחרון המרווח שוםר משעותית.

הגיר הרובוטי לא שיא האמינות, זה לא רק מצמדים אלא מח גיר.

אם כבר אולי כדאי לחפש רכב שעבר את החלפתם לאחרונה.

אלא אם פותח השירשור מחפש ידנית, וםה האמינות כבר הרבה יותר טובה.

בתאריך 11.2.2023 בשעה 01:44, Mike808 כתב:

צ'מפיון מוטורס הם היבואן המקומי, הם לא קונצרן, אתה כנראה התכוונת ל-VAG.

מניסיון שלי עם שתי איבזות האמינות לא מושלמת אבל ברכבים משומשים סביר להניח שרוב מחלות הילדות כבר טופלו. האיביזה היא תמורה מעולה לכסף. סופר מיני זריזה, חסכונית ומרווחת. ההמלצה שלי היא לכוון לדגמי סוף 2014 עד סוף 2015 אז הגיעה איביזה ברמת אבזור AM5 שאמנם בסיסית מאוד אבל מאפשרת לרכוש רכב חדש יותר. ה-DSG בשנתונים האלה מפגין רמת אמינות טובה ביחס לרובוטיים אחרים, עם זאת צריך לקחת בחשבון שקלאצ'ים הם רכיב מתכלה ותלוי כמובן בסגנון ותוואי הנסיעה של הבעלים הקודמים.

יש מוסכים מתמחים מומלצים לרכבי VAG ושם עלויות האחזקה והטיפולים סבירות לגמרי. אני חייב להגיד שמניסיון אישי גם במוסכים של צ'מפיון עלויות האחזקה כבר לא גבוהות באופן משמעותי מיבואנים אחרים.

בתאריך 10.2.2023 בשעה 23:23, Guru כתב:

מה לגבי איביזה 2016?

בתאריך 10.2.2023 בשעה 22:36, Tom777 כתב:

מצטרף להמלצה לחפש רכב אחר שלא מקבוצת צ'מפיון, בטח שלא בשנים שציינת עם שלל בעיות של מוח-גיר ומצמדים.
מניסיון עם איביזה 2012..

בתאריך 10.2.2023 בשעה 08:49, avi60769 כתב:

שלום

בתאריך 9.2.2023 בשעה 16:40, yulianx כתב:

ידני או אוטומט? 

בתאריך 11.2.2023 בשעה 09:29, omar87 כתב:

תודה על העצות! אני מחפש גיר ידני כן לא הילוכים, ספציפית את הדגם של 85 כ"ס.

שנתונים יותר גבוהים משמע תקציב יותר גבוה התקציב המקסימלי נע עד 30K, הסיבה למה איביזה זה כמו ש @omar87 אמר, יפה, חסכונית (יחסית) וזריזה, לגבי אמינות זו הסיבה ששאלתי כאן :)

• תוכן חדש...